לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > חומרה ורשתות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
האשכול נעול

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 16-04-2005, 14:28
  danny69 danny69 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 16.04.05
עזרה כרטיס מסך, לוח אם ,זכרון ובעיות כלליות.

יש לי בעיה קטנה אני לא סומך על סוכני מכירות ביוחד כאשר אלו סוכני מכירות של מחשבים הם תמיד נראים לי כאילו הם מנסים למכור לי מחשב ישן כדי להפטר מהמלאי ואני הרי רוצה מחשב חדש אז זה יוצר בעיות. קיבלתי את המפרט הנ"ל בתענה שיש התעמה מלאה בין הרכיבים וכשניסיתי לשנות משהו במפרט כיבלתי את התשובה "יש לך כבר מרצדס למה אתה רוצה לשפר את זה?" בכל מקרה זו ההצאה :
לוח אינטל אבילון gavl lan915
מעבדP4 3GHZ INTEL S 775 LGA
זיכרון DDR 400 512M
כרטיס מסך ATI 128M AX300SE ASUS
מונטור ויאוסוניר 19 E92-F
מקלדת עכבר צורב CD ROM וכונן כל זה ב 5250 ש"ח

שאלית היא :
1. ביררתי קצת וגיליתי שהלוח אינו תואם DDR2 האם זה חשוב האם כדאי לשדרג את הלוח ובמקביל לשנות זיכרון ל DDR2 533? הלוח מאוד חשוב לי אולי תוכלו להמליץ על משהו איכותי?
2.לגיב כרטיס מסך אני רוצה כרטיס טוב ואפילו טוב מאוד למשחקים האם זו בחירה נכונה ?יש המלצות?
3.את המסך (חברה)אני לא מכיר משהוא מכיר? ממליצים?
5. יש לי עוד מחשב בבית(ישן פנטיום 3 ) ואני רוצה לעשות חיבור בינהם על ידי רשת אלחוטית איזה רכיבים אני צריך?
4.בכלל אני ישמח ויודה לכם מאוד על כל המלצה שהיא לגבי המחשב.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 16-04-2005, 15:02
צלמית המשתמש של Atron
  Atron Atron אינו מחובר  

חבר מתאריך: 12.12.04
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי danny69 שמתחילה ב "כרטיס מסך, לוח אם ,זכרון ובעיות כלליות."

זה לא מחשב על. קודם כל אני לא חושב שלוח אם כזה הוא טוב. חברות כמו ASUS, GIGABYTE,MSI יותר טובות והביצועים של לוחות האם אלו הרבה יותר טובות משל אינטל.

צ'יפסט 915 בחלק מהלוחות אם תומך גם בDDR2 אבל זה לא משפר בהרבה את הביצועים ולכן אם אין כסף אז אין צורך בהשקעה כזו.

מעבד נעזוב אותו.

זכרון 512 MB איזה של איזה חברה איזה תזמונים אתה לא קונה חתול בשק אתה קונה מחשב אז חייב לדעת כל הנתונים וצריך שני רכיבי זכרון כדאי להפעיל זכרון בדו ערוצי.

כרטיס מסך הוא תקציבי משתמש בטכונוליה HYPERMEMORY שזה אומר לוקח חלק מזכרון של המחשב לעבוד נתונים על הכרטיס עצמו מותקן או 32 או 128 מ"ב זכרון. להפעלה של משחקים מסיק חלקה אתה צריך FX6600.

מסך זה כבר שיקולים שלך אבל זה בריאות שלך אז אתה בוחר.

צורב או צורב DVD בחירה היא גם שלך אבל אתה חייב לדעת איזה חברה ואיזה דגם מותקן.

ובכלל מערכת מבוססת INTEL השקעה לא כדאית כלל. אתה יכול באותו מחיר לקבל מערכת AMD שהיא יותר טובה מבחינת עלות וביצועים.
ישן 16-04-2005, 15:29
  danny69 danny69 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 16.04.05
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי Atron שמתחילה ב "זה לא מחשב על. קודם כל אני..."

לגבי AMD שמעתי ביקורות רעות מחברים אז אני מעדיף לשלם קצת יותר ולא להתפשר על איכות כי מה שעולה זול עולה ביוקר.
לגבי הזיכרון אתה צודק אין לי שם של חברה אני ישאל יום ראשון. זה כמובן יהיה 256*2 או אם המצב הפיננסי יאשר 512*2 אבל אם אפשר לחדד קצת את נהושא- האם כדאי לפחות לעלות רמה לDDR500.האם DDR2 זהי הדרך שבה הולכים לעשות את הקפיצה בתחום הזיכרון (שמעתי יש כבר DDR3) אז לא כדאי שלפחות הלוח אם יתמוך בטכנלוגיה כזו.
האם יש דבר כזה של התאמה מקסימלית בין רכיבי חומרה אם כן איך אני יודע לקבל התאמה כזו?
אזה לוח היה מקבל התאמה מקסימלית לאיזה כ.מסך?
אני מסיכים איתך שמסך זה בריאות עניים על איזה מסך היתה ממליץ?
והצורב הינו צורב רגיל של LG
ישן 16-04-2005, 16:01
צלמית המשתמש של Atron
  Atron Atron אינו מחובר  

חבר מתאריך: 12.12.04
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי danny69 שמתחילה ב "[font=Verdana]לגבי AMD שמעתי..."

חברים שלך יגידו לקפוץ אז אתה תקפוץ? תבדוק מאמרים בנושא תקרא חדשות בעולם הטכנולוגיה. יכול להיות שהחברים שלך הם מהנדסים אז אני אשתוק. לא צריך לכתוב שטויות לפני שאתה בודק. ולא לא צריך להסתמך על דיבורים של חברים אני לא אומר שלא צריך להקשיב להם אבל חשוב אתה קונה את המחשב ואתה תשתמש בו. אז AMD אין צורך לשלול אותו.

1. נכון לרגע זה נפח הזיכרון אופטימלי זה 1 ג"ב חשוב שיהיו תזמונים קטנים כך מהירות עבודה וביצויעים של המחשב יהיו טובים יותר.

2. עוד פחות מחודש INTEL מביא צ'יפסטים חדשים 955 ו 945 שיתמכו במעבדים חדשים מחיר יהיה יקר אבל תבדוק אפשרות להשקיע בחומרה חדשה. צ'יפסט 915 הוא טוב ואם אתה רוצה תשקיע בתמיכה של DDR2 אולי תרצה לשדרג אבל לדעתי המערכת שלך כבר תהיה ישנה. DDR3 יקר ומשתמשים בו רק בכרטיסי מסך.

3. התאמה בין חלקי חומרה אתה יכול לבדוק באתרי יצרנים של לוחות אם אבל דבר הזה חשוב בעיקר רק לזיכרונות.

4. יש הרבה מסכים בשוק תבדוק מסכים של LG,MAG,

5. צורב בסדר גמור
6. איזה מארז וספק אתה חייב שלפחות ספק יהיה טוב ולפחות 400W אמתיים . זה כמובן תלוי איזה כרטיס מסך תבחר.

7. כרטיסי מסך אפשר להמליץ על GIGABYTE, LEADTEK,SAPPHIRE
אתה פשוט צריך לבדוק דגמים FX6600 או X700 . לדעתי FX6600GT יהיה מספיק בשביל כל העבודות שתעשה.
האשכול נעול

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 03:51

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר