לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 03-06-2010, 21:24
צלמית המשתמש של תבור - tar 21
  משתמש זכר תבור - tar 21 תבור - tar 21 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 12.10.09
"עם נבל - תיתבל"
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי shruki שמתחילה ב "איזו טעות.. מה עשינו בזה?..."

ואם המנהיגים אומרים בפירוש - אנחנו לא נחזיר את השגריר למרות שהם עשו זאת, אנחנו בודקים את הדרכים לשמר את הקשרים עם טורכיה - אז מישהו אחר צריך להפגין נחישות במקומם. אם בטורכיה מאיימים במלחמה ומנסים לפרוץ לשגרירות הישראלית, ובסוף היום? שבחים להפגנה מטייף ארדואן ימ"ש ומנהיגינו מרכינים ראשם בהכנעה ובהתנצלות על כך שחיילינו לא פשטו צווארם לשחיטה - אז מישהו צריך להחזיר את התורכים אל הקרקע. אם מנהיגינו משחררים את מי שאתמול ניסו לרצוח את חיילינו - אז מישהו אמור לשמור על כבוד העם במקומם. אם מנהיגינו מנחים את פקחי יחידת עוז להתנהג "באיפוק" לאלה שסוטרים להם, מרביצים להם באגרופים בפניהם ושוברים את משקפיהם - אז זריקת איזה רימון עשן לתוך מתחם השגרירות התורכית היא ממש לא בגדר פראות.
אני לא מעודד את הזריקה - כי אני לא בטוח שפעולה שעוברת על החוק ראוייה פה, אבל הדיון בכלל לא אמור להיות במישור של "פראות" ו"אנחנו רוצים להיות כמוהם?".
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 03-06-2010, 23:21
צלמית המשתמש של deltaforce
  deltaforce deltaforce אינו מחובר  
מנהל פורום מתגייסים

חבר מתאריך: 15.06.07
שלח הודעה דרך MSN אל deltaforce
אני שוב חוזר ומדגיש
בתגובה להודעה מספר 31 שנכתבה על ידי looopy שמתחילה ב "כבר לא הייתי שם"

כי באמת חשוב לי, היו מחסומים שלא נפרצו על ידי אף אחד, ההפגנה הייתה יחסית רגועה, הנפנו דגלים ושרנו. (אישית אני לא מבין למה לא חסמו את הכביש אבל נו..) בכל מקרה העשן לא היה קרוב בכלל לביניין, למעשה הוא התפזר 30 מטר לפניו. בצד השני כל הכביש(הצד שבו הפגנו).
רק היה חשוב לי להדגיש. אני די בטוח שהמשטרה זרקה אותו כי אחריה הייתה התקרבות של הפרשים לקהל ואחר כך גם שמעתי ברדיו שהמשטרה זרקה אותו(שוב לדעתי מיותר) ובכל מקרה השטויות האלה של "הפגנה של אוהדי בית"ר ירושלים" וכו' זה באמת פתטי.
הצחיק אותי אחר כך לטייל בתל אביב ואנשים הסתכלו עלי כמו על חייזר אבל נו.. ככה זה שמטיילים עם דגל ישראל במדינה זרה. ושוב לא היו שום קריאות מוות לערבים, רק דברים בסגנון "ארדואן שווה בן לאדן" ושלל הרפרטואר

נערך לאחרונה ע"י deltaforce בתאריך 03-06-2010 בשעה 23:24.
ישן 04-06-2010, 03:16
  גולבו כחולות גולבו כחולות אינו מחובר  

חבר מתאריך: 06.08.02
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Segmany שמתחילה ב "מפגינים מול שגרירות טורקיה בת"א השליכו רימון עשן לעבר הבניין. קריאות "מוות לערבים"."

מדוע בהפגנה פטריוטית של 1000 אזרחים התקשורת בקושי מסקרת וגם זה במינוריות עצומה??

לעומת זאת לפני כחודש השמאל (או מה שנשאר ממנו) יצא להפגין ולמרות שחילקו בירה חינים הגיעו רק 1000 איש אבל שם, שם זה היה בכותרות ענק היום אתמול ומחר כולל שידורי ווידאו חיים מינימום מדובר באירוע בינלאומי ענק.

מתי כבר תיגמר השטנה התקשורתית המקומית ??? מתי כבר ישדרו את המציאות ? יעשו עבודה עיתונאית ולא עבודה פוליטית ??

אולי די ?

ישן 04-06-2010, 10:51
צלמית המשתמש של efekt
  efekt efekt אינו מחובר  

חבר מתאריך: 31.12.08
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Segmany שמתחילה ב "מפגינים מול שגרירות טורקיה בת"א השליכו רימון עשן לעבר הבניין. קריאות "מוות לערבים"."

האם מישהו מכיר מאייר או קריקטוריסט טוב שיוכל לצייר קריקטורה לפי תיאור מבוקש?

הייתי רוצה קריקטורה שאוכל להפיץ באינטרנט (לשים בחתימה שלי בכל מני פורומים וכו'):
בציור רואים דיר חזירים, ובו עומד במכלאה חזיר עם פרצופו של ארדואן ואוכל/שותה משוקת גדולה שעליה מצוייר דגל טורקיה.
מהצד נכנסים למכלאה של ארדואן נאסרללה, אחמדיניג'אד ואיסמעיל הניה - גם הם חזירים, ואסד בתור חזירון קטן, וארדואן אומר להם "ברוכים הבאים! מעתה אתם בחברה טובה!"
ניתן יהיה שהמילים תהיינה כתובות בטורקית, כך המסר יעבור טוב יותר אם הכרזה תונף באיזו הפגנה נגד טורקיה...

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Carl Sagan
"If you wish to make an apple pie from scratch, you must first invent the universe"

ישן 04-06-2010, 11:00
  Realistic Realistic אינו מחובר  

חבר מתאריך: 04.06.10
מדובר בקומץ כהניסטים ואוהדי ביתר ירושלים:

אני ראיתי בפייסבוק את ההודעות לקראת ההפגנה הזו וראיתי את האימייל שקרא לבוא להפגין לא קיבלתי את האימייל אבל ראיתי ובטלויזיה הרבה אנשים אמרו שמי שעומד מאחורי הפוגרום הזה אלה אוהדי ביתר ירושלים בכדורגל ואנשי כהנא חי הטרוריסטים שכן ארגון כהנא הוצא אל מחוץ לחוק. לא מדבר על מי היה בהפגנה היו כל מני אנשים אני מדבר מי אירגן את הדבר הזה.

מדהים לראות פה את כולם תומכים בהפגנה הזו ולא רק פה בכל רחבי האינטרנט אנשים על אוטומטי תומכים בהפגנה הזו ומי שאירגן אותה בלי להבין בכלל שהם תומכים בארגון טרור. חלק ממארגני ההפגנה הינם משתייכים לארגון כהנא. ומניפים את דגל כך.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 15:13

הדף נוצר ב 0.13 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר