לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 15-06-2010, 16:39
  YHS YHS אינו מחובר  
מהנדס אווירונאוטיקה, עוסק במגוון נושאי תעופה שנים רבות

חבר מתאריך: 17.07.05
כשנותנים לאנשים גיבוש נוסף
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי שקט! שמתחילה ב "אני מבינה את הטענה שלך, עם..."

יש לזה לרוב סיבה כבדת משקל.
אני מבין ששלחת "אין סוף" ערעורים. השאלה היא מה הטענה אותה את מעלה בערעור לגבי זכותך לקבל גיבוש חוזר. "מגיע לי" אינו סיבה. אם יש לך טענה אובייקטיבית לגבי צורך בגיבוש חוזר בשל ארוע שבעטיו נכשלת בגיבוש - בואי ספרי לנו.

אני מניח שסיפרת זאת בכל הערעורים ששלחת. כנראה שצה"ל מצא לנכון לא לקבל את הטעון.

גיבוש חוזר אינו "מגיע". צה"ל בוחר את אלה שהוא רוצה להיות לוחמים על פי תוצאות הגיבוש ומאפשר לאנשים מסוימים גיבוש חוזר, על פי קריטריונים שהוא קבע. סה"כ, כמו שנאמר לא פעם - הצבא הוא לא תכנית כבקשתך, שאם היה כך, כל אחד היה רוצה להיות טייס וחושב ש"מגיע" לו גיבוש טיס, אם לא מעבר לכך.

אחרי עריכה: דרך אגב, לכל אלה שקוראים בפורום ושולחים "אלפי ערעורים". אין לזה כל משמעות. אם יש נימוק משכנע - מספיק ערעור יחיד. אם הערעור נכתב לנמען המתאים, כתוב יפה והנימוקים בנויים נכון - זה מספיק. אולי עוד אחד לאחר מכן להבהרות, במקרה של תשובה ש"דורשת" הבהרות. לשלוח עוד מכתב לאותו מקום ושוב לחזור על אותם טעונים מביא להשלכת כל שאר המכתבים לפח ללא קריאה.

נערך לאחרונה ע"י YHS בתאריך 15-06-2010 בשעה 16:46.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 15-06-2010, 17:10
  YHS YHS אינו מחובר  
מהנדס אווירונאוטיקה, עוסק במגוון נושאי תעופה שנים רבות

חבר מתאריך: 17.07.05
את חדשה בפורום
בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי שקט! שמתחילה ב "אוקיי. תודה על התשובה.. יש לי..."

איני יודע אם קראת בהודעות העבר, אבל כולם באים עם "המלצות". לרובם הגדול גם יש כושר קרבי. כך שהדברים האלה לא עושים רושם על צה"ל. צה"ל אוהב לבחון ולהתרשם בעצמו מהאנשים.

אין לי ספק שצה"ל שקל את הבקשה, אל מול ציוני הגיבוש שלך, אל מול הקב"א והדפ"ר וגם קרא את הערעור. לעניות דעתי אין מה לעשות. כמו שנאמר לך בהודעה הראשונה - צריך להמשיך הלאה. את יודעת כמה בני נוער בונים מטוסים מגיל חמש, מגיל 10 מטיסים טיסנים ובגיל 17 בטוחים שחיל האוויר יקפוץ עליהם כי יש להם מוטיציה ורק על טיס הם חושבים מגיל 4? מאות בני נוער בכל שנה "ממשיכים הלאה".

אם יש לך איכויות, חישבי מה היית רוצה לעשות בצבא מלבד לוחמת והילחמי (מין משחק מילים שכזה) להשיג את התפקיד הקוסם לך. אולי תגלי שיש עוד תפקידים מענינים ומרתקים בצבא חוץ מלהיות לוחמת ואולי אפילו תהני יותר.
לכי בדרך הישר.

בהצלחה.

ישן 15-06-2010, 18:49
  hwarang hwarang אינו מחובר  

חבר מתאריך: 18.07.05
בתגובה להודעה מספר 13 שנכתבה על ידי שקט! שמתחילה ב "טוב תודה.. אני מעריכה את..."

את מסתכלת על פרמטרים לא נכונים.
את מנסה להשוות פה שירות של בנים לשירות של בנות, והצבא לא חושב ככה.
אין מה לעשות, אין שוויון...בנים בעלי פרופיל מתאים יתגייסו לנ"מ ותותחנים גם אם הם לא רוצים בכך וגם אם כושרם הגופני ירוד והם מיזנתרופים שלא יכולים לעבור שום מבחן סוציומטרי.
מה לעשות שבנות צריכות לעבור מיונים וגיבושים בכדי להיות לוחמות. (וזה לא בגלל אפליה כלשהי, אלא רק בגלל עובדות מדעיות).

בנוגע לשאלותייך, ברגע שתתגייסי ותכנסי לכלא הסיכוי שלך לקבל גיבוש חוזר הוא אפסי, נקודה.
כמה זמן תיכנסי לכלא? זה תלוי בך... ברגע שתגידי שאת מסכימה להתפנות אי מניח שתשתחררי מהר מאוד, אבל אין להם בעיה להחזיק אותך שם גם חודשים רבים שבסופם יחכה לך גיוס לכלל צהל"י, אם תסרבי להתפנות.
כמה שזה ישמע כמו קלישאה, אבל הצבא הוא לא תכנית לבקשתך, קיבלת הזדמנות שווה לזו שקיבלו שאר הבנות שהיו איתך בגיבוש, וכנראה שהצבא מצא לנכון שתתרמי בתפקיד אחר.

אני מציע לך פשוט להפציץ את הבקו"ם במכתבים ובטלפונים, ואם זה לא יעזור כל שנשאר הוא לקבל את רוע הגזירה- חבל להתחיל את השירות עם דפוק בכלא והערות בתיק האישי שלא יקדמו אותך לשום מקום.
ישן 17-06-2010, 13:42
  kakashi-girl kakashi-girl אינו מחובר  

חבר מתאריך: 21.12.06
קטעים אל תוותרי!!!!!!
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי שקט! שמתחילה ב "גיבוש לוחמות ואי התפנות מהבקום"

אני הייתי בקרקל
ולהגיע לגדוד זה ממש לא קשה!
דבר ראשון אם תתעקשי בבקום אני כן מאמינה שתקבלי
כי המון בחורות מגיעות לקרקל בלי גיבוש (לפחות בעבר...)
ואני יודעת שהרבה פעמים לוקחים 5 לוחמות והולכים לבקום לשכנע בנות שמתגייסות אז אני מניחה שזה בלי גיבוש
וגם יש את בנות הגרעין שלא עוברות גיבוש כלל (מחזורי אוגוסט)

בקיצור תמיד יש סיכוי

ויש לי פה מגנט של קרקל עם מספרים
תנסי לבדוק מה יש במספרים האלה =]
0549732447
089902100
בהצלחה!

אה וגם תמיד אפשר להגיש טופס 55 ולהגיע לקרקל
והמוןןןן בנות שהיו תומכות לחימה במפקדה של קרקל ביקשו מהמגד להיות לוחמות והוא שלח אותן לטירונות...

נערך לאחרונה ע"י kakashi-girl בתאריך 17-06-2010 בשעה 14:12.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 00:44

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר