לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
האשכול נעול

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 18-06-2010, 17:43
  איציק חתוכה בן מרדכי איציק חתוכה בן מרדכי אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.06.10
בקשר למצ"וב ופרוייקט להב - אשכול חדש

האשכול הקודם ננעל מכיוון שחלק מהמשתמשים סטו מהנושא ונהיה בלאגן ובסוף לא קיבלתי תשובות למה ששאלתי לכן פתחתי אשכול חדש:
ציטוט:
בקשר לפרוייקט להב בחיל התקשוב:
שלחתי שאלון עם פרטים שלי וקיבלתי זמן קצר אחר כך זימון לראיון
הלכתי לזימון ללהב ועברתי אותו
בימים האחרונים התקשרה אליי פקידה לעוד זימון שעוד לא היה לי שיתקיים בעתיד וכולל עוד כמה מבחנים קטנים לדבריה, מהם המבחנים האלה?
במה עוסק מי שנכנס ללהב? בביטחון? בהאקינג? בתכנות מערכות? במה בדיוק?

בקשר למצו"ב
קיבלתי זימון לחיל התקשוב ל"תפקידים מסווגים", במהלך הראיון לא פרטו לי כלום, שאלו אותי 3-4 שאלות עליי כמו בית ספר ומגמה ושאר זימונים שקיבלתי וזהו, סך הכל 5 דקות ראיון, אחר כך נודע לי שעברתי את הראיון.
שמעתי מאנשים שמצו"ב מתעסק בהאקינג, מצד שני באתר של חיל התקשוב כתוב שמצו"ב מתעסק באבטחת מידע שזה אולי קצת פחות מעניין וזוהר מהאקינג, אם אפשר לקבל תשובות חד משמעיות ממשהו שיודע בוודאות ולא מניחושים אני ישמח.

כמו כן אני רוצה לדעת כמה יעזור לי בעתיד בהייטק השירות במצו"ב או בלהב?
מה נחשב יוקרתי יותר?
מה מעניין יותר?
מה יעזור לי יותר בחיים אחר כך?
מה המשכורת בקבע?
איך משלבים את התפקידים האלה עם קצונה במידה ואני ירצה?
במה בדיוק כל אחת מהיחידות מתעסקת ומה ההבדלים ביניהם?

ושוב רק מי שיודע יענה, תודה.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 18-06-2010, 19:39
  איציק חתוכה בן מרדכי איציק חתוכה בן מרדכי אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.06.10
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי shoko1 שמתחילה ב "אתה מצפה לקבל תשובות לשאלות..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי shoko1
אתה מצפה לקבל תשובות לשאלות שאף אחד לא יענה לך עליהן.
יש דבר כזה שנקרא סיווג. השאלות שלך מתעלמות מהדבר הזה.
מי אמר שלהב לא מגיעים למצוב? אולי זה אותו דבר? אתה באמת מצפה לדעת במה היחידה הזאת מתעסקת?
אם אתה מצפה לדעת - תחפש באינטרנט. אם מצאת את מבוקשך - יש לזה סיבה.

העצה שלי, בתור מי שמכיר את המסלול מצויין - לך על זה אם מציעים לך.
מצד שני, אם אתה מועמד גם למודיעין(זה הרבה פעמים בא ביחד) - כדאי שתשקול פעם נוספת מה אתה מעדיף.

אני לא מצפה להפר את הסיווג, אני רק רוצה מידע, חיפשתי באינטרנט וחרשתי על גוגל וניסיתי כל צירוף חיפוש אפשר ולא מצאתי מידע חוץ מ3-4 משפטים על להב או מצו"ב, אני רק רוצה לדעת בהרחבה, אם אתה פוחד שמידע רגיש יחשף אתה מוזמן לשלוח לי הודעה פרטית, תודה.

יש כמה דברים שאני כן יודע ואחד מהם הוא שלהב ומצו"ב אלו דברים נפרדים לגמרי שעושים בהם דברים שונים לגמרי, דבר שני שמתייחסים ללהב אומרים "פרוייקט להב" זה איזשהו סוג של פרויקט לפי מה שידוע לי כמו שחקים או חבצלות, ומצו"ב זה בכלל יחידה שמתעסקת בהצפנה ואבטחה לפי מה שאני יודע, וכן אני רוצה לדעת במה היא מתעסקת.

אני לא רוצה ללכת ליחידות האלה כמו עיוור שרץ ליחידה ומתלהב ממנה אחרי שאומרים לו את מילת הקסם מסווג, וואלה שזה מסווג, אני לא יכנס למשהו לפני שאני אדע מה הוא, גם אם היחידה היא הכי מסווגת בעולם אין שום סיבה שהצבא יפרט עליה בכמה משפטים כמו במה היא מתעסקת ומה הייעוד שלה!

אמרת שהעצה שלך בתור מישהו שמכיר את המסלול, אני דיברתי על שני מסלולים להב ומצו"ב ולא הבנתי מההודעה שלך על מה אתה יותר ממליץ, מצו"ב או להב?

ואני יצאתי מהמיונים למודיעין, עשיתי טיפה רושם רע כי עוד לא הייתי מיומן בראיונות בתקופה שהייתי ממוין למודיעין.

בקיצור אם בסוף אני ישאר עם החלטה, מצו"ב או להב, במה לבחור? אני צריך טיפה מידע על כל אחד מהמסלולים כדי לבחור, וזה בדיוק מה שאני מחפש בהודעה שלי!
ישן 18-06-2010, 19:15
  YHS YHS אינו מחובר  
מהנדס אווירונאוטיקה, עוסק במגוון נושאי תעופה שנים רבות

חבר מתאריך: 17.07.05
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי איציק חתוכה בן מרדכי שמתחילה ב "בקשר למצ"וב ופרוייקט להב - אשכול חדש"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי איציק חתוכה בן מרדכי
האשכול הקודם ננעל מכיוון שחלק מהמשתמשים סטו מהנושא ונהיה בלאגן ובסוף לא קיבלתי תשובות למה ששאלתי לכן פתחתי אשכול חדש:

ושוב רק מי שיודע יענה, תודה.

מי ש"יודע" לא יענה, על מרבית השאלות.

חלק מהשאלות הן טרביאליות, כמו משכורת, שאינה שונה בין החילות וחיפוש בפורום בטח יביא לתשובה.

לגבי מה "יוקרתי" יותר - ובכן, זה בעיני המתבונן. אני מכיר אנשים שהלכו למסלול יוקרתי לכאורה, אבל לא התקדמו בחיים וגם אנשים שהיו חיילים פשוטים והגיעו לתפקידים נכבדים.

אתה שואל: "במה בדיוק כל אחת מהיחידות מתעסקת ומה ההבדלים ביניהם?".

אם אתה הולך ל"תפקיד מסווג", אתה ראשית צריך להפנים שלא שואלים שאלות כאלה.

האשכול נעול

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 01:36

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר