לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 22-06-2010, 08:37
  g.l.s.h g.l.s.h אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.12.05
לדאבוני הייתי נוכח בסביבה בעת האירוע
בתגובה להודעה מספר 14 שנכתבה על ידי The_Equivocator שמתחילה ב "חשוב לציין שהיו גם אמירות..."

מספר האנשים שהתפנו ממש לטפל בנגזרות האירוע (נפגעים מסוגים שונים, נסיון לטפל בקהל) היה קטן וסלח לי על ההכללה הגסה: לא חפף בשום אופן לקבוצת אלה שמיהרו לפעור את פיהם הגדול - אלה שתוך רבע צצו, כמו עם צו-8, ברחוב ממול, ובטח לא ההמונים שחגגו את "זבח הקורבנות הטהורים" בימים שאחרי. הניצול הציני של האירוע, כפי שראיתי אותו קורם עור וגידים ממש מול עיני, היה כ"כ בוטה ומכוער, עד כדי כך שבמקרה זה (בניגוד למקרים אחרים בהם "רגשות המשפחה האבלה" מאלצים אותי למתן ביקורת) אני בהחלט חושב שצריך להכין סטוק של חרבות והמון אבני משחזת, כי יש המוני ראשים לערוף.

הגיע הזמן שכפי שישנה קריאה להתפטרות של בעלי תפקידים בעקבות כשלונות ובזיונות, גם אנשים שאינם נושאים תפקיד הממומן במיסים שלי ושלך ישלמו בראשם על התססה, הסתה והמרדה. אין לנו אפשרות לדעת האם התססה כזאת תידלקה אלימות, אבל לא מן הנמנע שכן.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 22-06-2010, 11:03
  ישראל_היום ישראל_היום אינו מחובר  

חבר מתאריך: 21.01.10
בתגובה להודעה מספר 15 שנכתבה על ידי g.l.s.h שמתחילה ב "לדאבוני הייתי נוכח בסביבה בעת האירוע"

אתה מתפלא? כשקורה משהו, טוב או רע, לא משנה, יוצאים מהחורים שלהם כל מיני פסיכים רודפי פירסום וצומי, וצילום זה אחד האמצעים.

את המתנדבים האמיתיים לא תראה או תשמע: הם עושים את עבודתם בשקט ובצינעה.

לגבי החקירה: צעד כזה היה מתבקש כבר בדקה הראשונה של החקירה. הכיוון הזה הולך על רצח כנקמה על הידבקות במשהו, זה ברור.

לפי מה שקראתי בעיתונים, הרוצח לא השאיר שום ראייה פיזית: לא תרמילים ( או שהיה לו זמן לאסוף, או שהתקין שקית איסוף בפתח יציאת התרמילים ,ואם זה כך, מדובר במיקצוען ! ), לא DNA, לא טביעות אצבע, לא כלום. במצב כזה, כל חשוד שישתוק בחקירה, ישוחרר די מהר.

זו חקירה הרבה יותר קשה מפרשת אושרנקו, ואם היא לא תפוענח, תהיה כאן תפירת תיק בוודאות: המשטרה לא יכולה להרשות לעצמה להשאיר תיק כזה פתוח, מהרבה סיבות.

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://i49.tinypic.com/20tkvf6.png]

ישן 22-06-2010, 11:15

אני לא חושב שיש פה משהו שזועק לשמיים
בתגובה להודעה מספר 16 שנכתבה על ידי ישראל_היום שמתחילה ב "אתה מתפלא? כשקורה משהו, טוב..."

חקירת משטרה תמיד מכסה קודם כל את מה שנראה "מובן מאיליו", וכאן ככל הנראה הרוצח (אם החקירה כיסתה כמו שצריך את הכוונים הברורים) אולי לא שייך לאחד מהכוונים של ה"מובן מאליו".

לא הייתי קופץ מהר להאשמות בדבר "תפירת תיק" צפויה: פרשת ה"אנס מהדרום" לא פוצחה עד היום, והיו הרבה יותר עדויות וממצאים, והתיק לא נתפר על איש, כולל על אנשים שאינם עוד בחיים (אחד מראשי החוקרים בחקירה ההיא התראיין פעם וטען שלדעתו הרוצח אינו בחיים עוד, למרות שאין לו רמז בקשר לזהותו).

אגב: אולי הרוצח אסף תרמילים, אבל קליעים הוא לא יכול לאסוף. אמנם תרמילים זה ממצא עדיף על קליעים (לא מתעוותים, ויש עוד היבטים), אבל אני לא חושב שפה הרמז. בכלל כל הפרסום המהיר אתמול, ומייד הורדת כל הפרסומים, נראים לי אפעס קצת תמוהים.

ישן 22-06-2010, 11:34
  ישראל_היום ישראל_היום אינו מחובר  

חבר מתאריך: 21.01.10
בתגובה להודעה מספר 17 שנכתבה על ידי g.l.s.h שמתחילה ב "אני לא חושב שיש פה משהו שזועק לשמיים"

אני רואה שאתה מבין, המון בעינייני מז"פ ,וזה טוב.

ואני חוזר על דעתי: בלי ראיות פיזיות, בתיק עם כזה פרופיל תקשורתי, ועם הקהילה הגאה שהיא מהמגובשות בארץ - תהיה גם תהיה תפירה, אם לא יהיה פיענוח.

אם הרוצח לא השתמש בסלולרי, או שהשתמש בפריפייד, או השליך אותו, גם לא ניתן למקם אותו.

למה היה הפרסום התמוה,מאוד, אתמול? ברור שאו שיש למשטרה פרט מוכמן משמעותי, או שהיא יורה באפילה כדי שהרוצח יעשה טעות, אבל, וכאן האבל הגדול: מי יתקע לידינו שהוא בכלל בארץ? אולי הוא ברח אחרי ביצוע הפשע?

סתם תיאוריה: אב עשיר שרוצה להתנקם בקהילה בגלל שהם עזרו לבנו הגאה , והוא שוכר רוצח? נו, רעיון לספר מתח על הפרשה?

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://i49.tinypic.com/20tkvf6.png]

ישן 22-06-2010, 11:56

אני לא מבין במז"פ, אני מבין ב "חוק וסדר"
בתגובה להודעה מספר 18 שנכתבה על ידי ישראל_היום שמתחילה ב "אני רואה שאתה מבין, המון..."

ולזה אני מוסיף הגיון פשוט + פרטים של רציחות מפורסמות שפורסמו, כמו גם זכרון טוב לפרטים המשעממים שמעטים מעדיפים לזכור, כמו אילו שטויות פזרו בתקשורת, ולפעמים במשטרה, על חקירות עוד לפני שהיה משהו בידיים.

פעם מצאתי גופה של אדם שנרצח (שהייתה כמעט שלד) ובלשון המעטה - לא התרשמתי מאוד מהככשרה של השוטרים הרגילים לטיפול בזירות פשע, או אפילו מהאינטואיציה שלהם. יש לכך כמובן סיבה: בתוך שלל הרציחות הלאומניות, אלה שהן אקראיות (רצח שהתחיל כקטטה), אלה שבתוך המשפחה וכו' - בסופו של יום המשטרה שלנו לא משופשפת בחקירת רציחות מורכבות יותר, או כאלה בהן הרוצח הוא אקראי ו"נבלע" בהמון בלי לנדב על עצמו שום דבר.

אני יודע בוודאות שעד שלב מסויים - הרבה אחרי הפשע - למשטרה לא היה קצה חוט ולכן התחילו לסרוק את הפריפריה המאוד רחוקה של אנשים שעשויים, בהסתברות נמוכה, להיות מין סוג של חשודים, וגם אז כאשר אצל כל אחד ואחד צריך לבדוק היטב האם יכול להיות קשור. זו בדיקה שלא נעשית כאשר יש כוון, או כיוונים. אני די בטוח שמה שחריג כאן זו העובדה שהרוצח לא "פיטפט" ולא הותיר שום עקבות, מעבר לזירת הרצח (בלוגים, טוקבקים, התרברבות של אחרי, או איומים של לפני). אין לי מושג מה "גילו" עכשיו, אבל נראה לי קצת מוזר שיצא פרסום כזה, בו זמנית בכל הערוצים, ואז פתאום "נזכרו" שיש צו איסור פרסום. לא שאני חושב שהמשטרה חפה מפאשלות, אבל לא נראה לי שכל העיתונאים/עורכים היו מפעילים שיקול דעת כל כך מטופש, ועוד במקרה שבו אין להם שום אינטרס אישי לראות הסתבכות של כוון פעולה של רשות רשמית (לו היה מדובר על סיכול "משט שלום" אני בהחלט רואה אותם יוצאים בפרסומים מזיקים).

ישן 22-06-2010, 13:31
  קגנס מנהל קגנס אינו מחובר  
מנהל

חבר מתאריך: 31.07.06
לגבי האנס מהדרום
בתגובה להודעה מספר 17 שנכתבה על ידי g.l.s.h שמתחילה ב "אני לא חושב שיש פה משהו שזועק לשמיים"

מצאתי בזמנו הרבה דימיון בינו ובין עוקבי שירה בזוג התיירים שעלו בטרמפ למכוניתו-
אותו סוג רכב, אותו דפוס של ירי בראש ואותם סממנים פסיכוטיים. ידוע לך אם הקשר הזה נבדק? אני מניח שנבדק ונשלל, אבל לך תדע.
לגבי קליעים מול תרמילים-קליע לא נותן הרבה.כל נשק נוקר את התרמיל ופולט אותו באורח קצת שונה ולכן ניתן להתאים בין תרמיל וכלי ירי ספציפי. למיטב הבנתי אין שום השפעה ייחודית לכלי נשק על מעוף הקליע (אלא אם כן יש הבדלים דקים בין מהירות תנועת הקליע בקנה של נשקים שונים והבדלים אלה ניתנים לאמידה-לא מאוד סביר). בחינת הקליע יכולה ללמד אותך אולי על סוג הנשק הכללי, על הטווח והזווית שמימנו בוצע הירי וכו'.
ישן 23-06-2010, 18:30
צלמית המשתמש של looklook
  משתמש זכר looklook looklook אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.01
תחסוך ממני את דמעות החנין שלך.
בתגובה להודעה מספר 24 שנכתבה על ידי מצפון שמתחילה ב "אתה תמיד בעד הרעים ונגד..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי מצפון
אתה תמיד בעד הרעים ונגד החלשים
או תמיד בעד הפוגע ונגד הקורבן.
כמו במקרה שניאור חשין ז"ל, עדיין מהדהדת הודעת ה: ביזיון שכתבת, כאשר הדמעות עדיין זולגות והנהג הפוגע טרם התעורר משנתו בכלל.
לא תפסו את הרוצח ואתה כבר מבקש מהם להתנצל על האשמות שווא ??

רק דקה אחרי סיום הפרשה תוכל לכתוב הודעה שכזו ואם תהיה צודקת לא תראה אותי מעיר, אבל הכל פתוח ואתה כבר סוגר חשבונות.

למה ככה ?

קודם כל תרשה לי לפקפק בכך שאתה באמת יושב בבית ומזיל דמעות על תוצאותיה של תאונת דרכים שכמוה מתרחשות בארץ, לצערנו, מדי יום. זכותי לכתוב מה שארצה על מי שארצה ואני עדיין מביע את דעתי שמי שנוסע באופניים בכביש חמש מסכן את עצמו ביודעין, גם אם זה במקרה חוקי.

דבר שני, אל תתבלבל אפילו לרגע. כמו רבים ממנהיגי הקהילה ההומו לסבית( או הצועדים בראש המצעד), א-ת-ה זה שחובר לרעים, לפלסטינאים, לערבים, לפסואודו רדיקלים שמבקשים להשמיד את ישראל ולאסלאם הפונדמנטליסטי ובדיוק כמוהם, כמו גמל שלא רואה את הדבשת שלו, אתה מעז להטיף לי שאני תומך ב-"רעים", כאילו הייתה כאן אי פעם הודעה שלך שתמכה בכך שיהיה טוב לעם ישראל, לתרבות המערבית, לחופש או לשוויון.

וגם במקרה הזה, בגלל שמדובר ביהודים ועוד חרדים, אתה חושב שמותר לך הכל - גם לתמוך בהסתה נגדם עוד לפני שיש ראיות חותכות למעורבותם בפשע ולהפוך ציבור יהודי שלם, בניגוד למקובל במשפט תקין, ל"אשמים כל עוד לא הוכחה חפותם" . גם להתעלם מכך שמנהיגי הציבור הזה גינו את הרצח המתועב וגם להצדיק את הבוטות שבה הוטחה בהם ההאשמה, את רצח האופי שנעשה בקולקטיב הזה שאפשר להגיד עליו הרבה דברים - אבל רצחני הוא לא. לא תצליח, לא תצליח להפוך את תהומות השנאה מהם אתה מגיע למשהו טוב, כמו שלא תצליח להפוך את אהבת הטוב שבי למשהו רע. סופה של האמת לנצח.

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

ישן 23-06-2010, 21:00
  מצפון מצפון אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.12.01
בתגובה להודעה מספר 30 שנכתבה על ידי looklook שמתחילה ב "תחסוך ממני את דמעות החנין שלך."

אני אעשה את קצר.
דיברתי על שתי נקודות.
בראשונה דרשת מקהילה שכואבת על פגיעה קשה ורציחת חלק מחבריה לעמוד ולהתנצל כאשר הרוצח עדיין לא נתפס. בדרך כלל זה הפוך. קודם תופסים ואחרי מתנצלים על האשמות שווא.

לגבי זה:
ציטוט:
במקור נכתב על ידי looklook
קודם כל תרשה לי לפקפק בכך שאתה באמת יושב בבית ומזיל דמעות על תוצאותיה של תאונת דרכים שכמוה מתרחשות בארץ, לצערנו, מדי יום. זכותי לכתוב מה שארצה על מי שארצה ואני עדיין מביע את דעתי שמי שנוסע באופניים בכביש חמש מסכן את עצמו ביודעין, גם אם זה במקרה חוקי.
.

אתה צודק שזו תאונה מני רבות.
אתה לא צודק שכתבת ביזיון שעות ספורות לאחר התרחשותה וטענת ששניאור חשין הביא את מותו על עצמו ואין להאשים את הנהג בכלום.

לגבי הפקפוק שלך, היה לי קשר אישי וגם מקצועי עם שניאור, ואתמול במקום לכתוב את מה שכתבתי הייתי אמור להפגש איתו.
תמשיך לפקפק אבל אני יצאתי מהאשכול הדוחה הזה.

'In the End We Are All Alone, and No One is Coming to Save You''
john reese

ישן 23-06-2010, 22:06
צלמית המשתמש של looklook
  משתמש זכר looklook looklook אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.01
בנוסף לכל, כמו יתר הרדיקלים, אתה גם משקר
בתגובה להודעה מספר 31 שנכתבה על ידי מצפון שמתחילה ב "אני אעשה את קצר. דיברתי על..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי מצפון
אני אעשה את קצר.
דיברתי על שתי נקודות.
בראשונה דרשת מקהילה שכואבת על פגיעה קשה ורציחת חלק מחבריה לעמוד ולהתנצל כאשר הרוצח עדיין לא נתפס.

אתה משקר. לא ביקשתי מקהילה להתנצל, מכיוון שלא קהילת הלהט"בים האשימה. דרשתי מהמנהיגים להתנצל, מאותם מנהיגים שהשמיעו את ההצהרות המגונות נגד הציבור החרדי.

ציטוט:
בדרך כלל זה הפוך. קודם תופסים ואחרי מתנצלים על האשמות שווא.

אה באמת? כי לי נראה שסדר הדברים הוא שקודם תופסים, אחר כך, אם ממש ממש חייבים מבררים מאיזה מגזר מגיע הרוצח ואחר כך יוצאים בהאשמות - כך נמנעים מהאשמות שווא ומהסתה. מה דעתך?

[/QUOTE] לגבי זה:

אתה צודק שזו תאונה מני רבות.
אתה לא צודק שכתבת ביזיון שעות ספורות לאחר התרחשותה וטענת ששניאור חשין הביא את מותו על עצמו ואין להאשים את הנהג בכלום.

לגבי הפקפוק שלך, היה לי קשר אישי וגם מקצועי עם שניאור, ואתמול במקום לכתוב את מה שכתבתי הייתי אמור להפגש איתו.
תמשיך לפקפק אבל אני יצאתי מהאשכול הדוחה הזה.[/QUOTE]

כשכתבתי ביזיון, התייחסתי לעובדה שאף אחד לא מדבר על אחריות הנהג לגבי נסיעה על אופניים בכביש 5 ולכן מכנים זאת רצח. אז לא ידעתי שזה חוקי (אם כי מפוקפק) לנסוע שם וגם לא היה ידוע שהנהג שיכור. למרות הפרטים החדשים, אני עדיין חושב שזה ביזיון שמטילים את כל האחריות על הנהג במקרה הזה ואני עדיין חושב שזה לא רצח ואני עדיין חושב שאם לנהג לא היו קוראים חשין המשטרה הייתה פחות יעילה וגם הפגיעה לא הייתה מכונה רצח.

לגבי הסיפור החדש על קשר מקצועי ואישי עם המנוח, אני מפקפק גם בזה. למה? שקרן נשאר שקרן.

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 14:11

הדף נוצר ב 0.09 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר