לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 14-07-2010, 00:09
  משתמש זכר פלמינג פלמינג אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.01.09
לי דווקא יש הסתייגות מהביקורת המופרזת על דרך החינוך
בתגובה להודעה מספר 17 שנכתבה על ידי benny.zhit שמתחילה ב "עם אנשים כמו אלה שעליהם..."

כמי שהתחנך בחינוך הדתי לאומי של אותם הימים, מורים היו מושכים לנו מפעם לפעם באוזן, היינו גם מקמצים את האצבעות כדי לקבל מכה קלה על כך שהתרשלנו בלימודים ולא קראנו את החומש כמו שצריך.
לא היה כאן ניסיון להעליב/לפגוע, אלא לחנך אותנו על פי הכלל "חוסך שבטו".
אני חייב לציין כי מכיתתי בבית הספר היסודי יצאו שני שופטים, עורכי דין וגם בעלי מקצועות אחרים.
במפגש שערכנו שוחחנו על הנושא הזה והתברר כי כולם מתייחסים בגעגוע מסויים לתקופה טרם ההגבלות על ילדים מפחד שיתפסו כמתעללים (כמובן זה לא נותן לגיטימציה להתעללות או סטייה מינית), אלא על דרך החינוך השמרני שהשיג תוצאות הרבה יותר טובות מהורים שמתערבים ומערערים את מעמדם של המורים, את החינוך הפרוץ לכל עבר ואת ההתעללות של ילדים במורים/ות.

אינני מכיר את המקרה מעבר למה שכתובת בעתונות, אבל ייתכן וזאת הייתה הדרך של אותה מורה, בדור הפרוזאק. שבו משיגים את התוצאה באמצעות הפיכתו של ילד היפראקטיבי לזומבי באמצעות כדורי הרגעה.

ושוב אני מציין, אני לא בעד התעללות בילד ובטח שלא מצדד בהחרמת ההורה, שפעל מתוך הגנה על ילדו,
הבאתי רק דוגמא לחינוך שקבלו.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 14-07-2010, 08:16
  משתמש זכר פלמינג פלמינג אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.01.09
שיטה ל(ת)עשיית שקט?
בתגובה להודעה מספר 19 שנכתבה על ידי תבור - tar 21 שמתחילה ב "זה לא קשור לפה."

אולי נרד לרמה אחת מתחת - תינוק פעלתן יש לקשור אותו לעגלה או לאו?
ילד עם הפרעות קשב וריכוז - טיפול אנטי פסיכוטי?

הטיפול של הגננת היה חייב להיעשות בשיתוף פעולה מלא עם ההורים. היה עליה לדווח לרשות המתאימה ולא להחליט על שיטת הטיפול בעצמה.
הבעיה היא הסגירות של העדה החרדית שאינה מאפשר הצצה לעולם זה ועל כן כל דבר שיוצא החוצה - יוצא ברעש גדול (בדרך כלל המון תקשורת מסביב).
אולי העדה החרדית צריכה להבין כי חוקי המשחק בעולם השתנו ואנו חיים במאה ה-21 שבה ניתן בקלות רבה לחדור מבעד לחומות הבצורות שלהם.

ועל זה אמרו חכמים מאתנו כי מי שזורק אבן בבית זכוכית שלא יתפלא שהשברים נופלים על ראשו.

אני בכל מקרה מצדיק את האב על התנהגותו, הבעייה היא שהוא לא לקח בחשבון התגובה הצפויה,בפרט בימים הללו כשכל הארץ רועשת כמרקחה, כאשר נושא הקשור לחרדים עולה לכותרות.
ישן 14-07-2010, 00:19
צלמית המשתמש של סוכן שקט
  משתמש זכר סוכן שקט סוכן שקט אינו מחובר  

חבר מתאריך: 12.03.02
בתגובה להודעה מספר 30 שנכתבה על ידי linuxsboot שמתחילה ב "הכי חשוב אותם אנשים שהחרימו..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי linuxsboot
הכי חשוב אותם אנשים שהחרימו את אותו אב קוראים לעצמם חסידים/צדיקים... בכל מקרה הם לא אנשי אלוהים, אם ככה הם מתנהגים וכל הכבוד לאותו אב, שלא נכנע ללחץ החברתי.

אותם אנשים לא ראיתי בשום מקום שהם קוראים לעצמם לא חסידים ולא צדיקים.
אכן כל הכבוד לאב שפנה למשטרה ולא לקח את החוק לידיו ו.....שזה אולי מה שאני הייתי עושה.
במקור נכתב על ידי יחזקאל
וקראתי עליו לכל הרי חרב נאם אדני אלןהים חרב איש באחיו תהיה

Oui nous irons nous faire casser la gueule en cœur, Mais nous reviendrons vainqueur

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 19:13

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר