לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 17-07-2010, 13:47
  YHS YHS אינו מחובר  
מהנדס אווירונאוטיקה, עוסק במגוון נושאי תעופה שנים רבות

חבר מתאריך: 17.07.05
אף אחד לא "יוציא" כללים איך לשפצר את הדיסקית.
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי Swinger7714 שמתחילה ב "חבל שפשוט לא הוציאו כללים..."

כי אף אחד לא ביקש ממך לשפצר את הדיסקית.

איני יודע מהיכן המצאת זאת, אבל עד כמה שאני יודע משרותי הצבאי שאינו קצר הוא שהדיסקית אמורה להיות מתחת לחולצה ואין סיבה שיראו אותה. הדרישה היחידה היא מהחיילים הקרביים לצפות אותה כדי שלא תבריק.
כל השאר הן המצאות של שוקיסטים ופלצנים למיניהם שחושבים שאם ישמו דנטלים ופרנזים לתג יחידה, רקעים "מגניבים" לכל מיני סימלונים מומצאים או יחברו חרוזים לקצות חוטי הכומתה הם יהיו יותר קוּלים. בעיני הם דווקא נראים יותר מגוחכים ועלובים. לא פעם אני מתאמץ מאד להחניק פרץ של צחוק כאשר אני רואה יצירתיות מטופשת של אווילים.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 17-07-2010, 14:53
  Alekstan Alekstan אינו מחובר  

חבר מתאריך: 17.10.09
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי YHS שמתחילה ב "אף אחד לא "יוציא" כללים איך לשפצר את הדיסקית."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי YHS
כי אף אחד לא ביקש ממך לשפצר את הדיסקית.

איני יודע מהיכן המצאת זאת, אבל עד כמה שאני יודע משרותי הצבאי שאינו קצר הוא שהדיסקית אמורה להיות מתחת לחולצה ואין סיבה שיראו אותה. הדרישה היחידה היא מהחיילים הקרביים לצפות אותה כדי שלא תבריק.
כל השאר הן המצאות של שוקיסטים ופלצנים למיניהם שחושבים שאם ישמו דנטלים ופרנזים לתג יחידה, רקעים "מגניבים" לכל מיני סימלונים מומצאים או יחברו חרוזים לקצות חוטי הכומתה הם יהיו יותר קוּלים. בעיני הם דווקא נראים יותר מגוחכים ועלובים. לא פעם אני מתאמץ מאד להחניק פרץ של צחוק כאשר אני רואה יצירתיות מטופשת של אווילים.

אני זוכר כשהגעתי לטירונות, הרס"ר וכמה מכ"ים העמידו אותנו בשמש לאיזה שעה לפני היציאה כדי להסביר לנו איך נראה חייל, ובעיקר איך נראה לוחם.
לוחם לא לובש מעיל, לוחם לובש רק חולצה לבנה מתחת לא' וזית או כלום מתחת לב' ומהרגע שקיבלנו שיפצור דיסקית זאת הייתה פחות או יותר דרישה ללכת איתה בחוץ.
ומניסיון אם אתה הולך עם שיפצור בפנים הוא סופג זיעה וזה סתם מגעיל.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 03:51

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר