לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 20-07-2010, 21:43
  מיכאל חי מיכאל חי אינו מחובר  

חבר מתאריך: 26.04.10
ארגון "ישראלי" מימן ניתוח לביתו של איש חמאס החשוד ברצח השוטר שוקי סופר

הותר לפרסום: נעצרו יותר מחמישה פלסטינים מהכפר דיר סאמט בחשד למעורבות בפיגוע הירי שבו נהרג לפני כחודש ליד התנחלות עתניאל השוטר רס"מ שוקי סופר מבאר שבע. מהחקירה עולה שהחשודים משתייכים לתשתית של חמאס, וכבר בשנת 2009 הם התחילו בהכנות לפיגועים נגד מטרות ישראליות, התאמנו בירי ואספו נשק.

בחודשים האחרונים הם החליטו להתמקד בפיגוע בניידת משטרה בכביש 60, לאחר שבחנו את השעה שבה הניידת חולפת בכביש. שלושה מהעצורים היו ברכב שממנו נורתה האש לעבר ניידת המשטרה, ועצור נוסף תצפת לעברה. עצור חמישי חשוד שסייע למחבלים לאחר שנמלטו מהמקום ושרפו את כלי הרכב שממנו ירו.

לאחר מעצרם הם שחזרו את המעשה ומסרו את כלי הנשק ששימשו אותם. הם תכננו גם חטיפת חייל או מתנחל. שניים מהחשודים היו עצורים בעבר בבתי כלא בישראל במשך כמה שנים. יצויין כי אחד מראשי החוליה מסר בחקירתו כי שבועיים שבלבד טרם יציאתו לפיגוע, שהה לצדה של בתו בת ה-6 שאושפזה בבית חולים הדסה בירושלים ועברה שם ניתוח להסרת גידול בעינה, זאת במימון ארגון ישראלי.

בני משפחתו של השוטר שנהרג מסיירים באזור הפיגוע עכשיו ושומעים פרטים על מעצר החשודים הפלסטינים. גל"צ
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 20-07-2010, 21:59
  משתמש זכר פלמינג פלמינג אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.01.09
בהמשך לכתבה שפורסמה ביום שישי בערוץ השני על הטיפול שמקבלים ילדים מעזה
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי מיכאל חי שמתחילה ב "ארגון "ישראלי" מימן ניתוח לביתו של איש חמאס החשוד ברצח השוטר שוקי סופר"

כמאל הקטן המגיע לניתוח מסובך בליבו.
בגיל שלוש, יחפשו אותו הוריו לשהאיד קטן עם רובה ביד, כי מי רוצה להתחפש לקאובוי או לשוטר, הכי מבוקש חמאסניק קטן.

בגיל 7 כאשר ילך לבית הספר, ילמד מספרי לימוד המהללים את זכרם של השהאידים,
ילמד מתמטיקה השוואתית ביחס לכמויות הנרצחים (התרגיל, אם שהאיד יורה שבעה כדורים ורק חמישה הורגים יהודים, כמה כדורים בזבז, ועוד תרגילים הזויים אחרים).
ילמד שיעורי טבע על מוצא האדם (היהודי) מן הקוף, והחזיר וכו'.

כמאל הצעיר לא יזכור מי ניתח אותו.הלוא אביו אמר בכתבה שכמאל לא יוכל לשחק עם ילדים אם יספר להם שבבית חולים ישראלי טיפלו בו.

והשאלה הנשאלת, מדוע ממשיכים, מי מאמין בקירוב לבבות בין חמסטאן לבין ישראל, למעט רופאים שמצטלמים יפה למצלמה במקרים כאלה. לא ראיתי אותם עושים כתבות צבע ורקע על טיפול בילדים ישראליים משכבות מצוקה - זה לא מצטלם יפה.

היום אני גם שומע שאנחנו מתירים לארגונים שונים להעביר חממות שחלקן נבנה בארץ לבתי אב בעזה.
אך מקפידים שהחממות לא תעשנה מחומרים העלולים לשמש לתעשיית הנשק של חמאס.

מה עוד צריך לעשות כדי לרדת כל כך נמוך?

"הישראלי היפה".
ישן 21-07-2010, 00:05
  eshely77 eshely77 אינו מחובר  
מנהל פורום סטודנטים

חבר מתאריך: 03.09.08
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי rubber_duck שמתחילה ב "לא מסכים איתך. יש דברים..."

האזרחים זה המדינה.
כשאומרים, המדינה צריכה לספק, מתכוונים שאיזה שהוא גוף אמורפי יפטור את הבעיות.
אבל המדינה, היא בסך הכל התוצא של סך אזרחיה.
אם משהו מתנדב במשא"ז הוא קודם כל גורם לסביבת המגורים שלו להיות טובה יותר.
ואם משהו מתנדב בנושא ההסברה, הוא דואג לדימוי שלו עצמו בעולם.
וכן הלאה בכל תחום.
הקריאה הקבועה לזה שהמדינה תסדר את הבעיות, הופכת אותנו למקום מנוכר יותר.
ובהמשך אנו מקבלים נבחרי ציבור מנוכרים. שכן הנבחרים, מושחתים ככל שיהיו הם בסך הכל תמונת הראי של האזרחים שבחרו בהם.
כך שאני אישית, בעד כמה שיותר יוזמות פרטיות של אזרחים. ובתנאי שהיוזמות מגיעות מהמניעים הנכונים.
ישן 21-07-2010, 00:33
צלמית המשתמש של rubber_duck
  rubber_duck מנהל rubber_duck אינו מחובר  
מנהל פורומי מטיילים ותרמילאים, תעופה אזרחית ופורומי הלוחות

חבר מתאריך: 01.05.03
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי eshely77 שמתחילה ב "האזרחים זה המדינה. כשאומרים,..."

ברמת העיקרון אתה צודק, אבל מה שקורה במדינה זה משהו הפוך לגמרי ואני מייד אסביר למה אני מתכוון. נתחיל בזה שכשאני אומר המדינה אני לא מתכוון לגוף אמורפי, ממש לא, לכל בעיה יש כתובת. להסברה יש את משרד החוץ ומשרד ההסברה, לבטחון יש את משטרת ישראל ולרווחה יש את משרד הרווחה. כל הגופים האלה מקבלים את כספי המיסים שלנו ואין סיבה שהם לא יתנו לנו שרות תמורת הכסף שלנו. המצב שנוצר כרגע הוא שהמדינה רואה שמישהו אחר עושה את העבודה בשבילה אז במקום להמשיך ולממן את המשרד באותו תקציב, או אפילו להעלות את התקציב כדי לעזור לאנשים הפרטיים, היא מקצצת את התקציב. תראה מה קרה במשרד הרווחה, למה המדינה לא דואגת להאכיל את העניים? כי יש אירגונים פרטיים שיעשו את זה אז בשביל מה להשקיע? אז נכון שבטווח המיידי ובסביבה הקרובה שלך תרמת ועזרת אבל מה יקרה בטווח הארוך? מה יקרה במאקרו? במקרה של משא"ז זה אפילו יותר גרוע כי במקום לפתור בעיות של חוסר בכ"א ע"י גיוס שוטרים נוספים, סותמים חורים עם המתנדבים ומה שאנחנו מקבלים זה משטרה שהיא פחות מקצועית. אתה לא יכול לצפות מאזרח שמגיע להתנדב פעם או פעמיים בחודש ליהיות מקצועי כמו שוטר שזו העבודה היום יומית שלו. אני כבר בכלל לא מדבר על מצב אבסורדי שאתה מזמין ניידת ויוצאים ממנה שני קשישים חביבים שהסיכוי שלהם לתפוס גנב זה רק עם הקלנועית שלהם. אתה היית מוכן לקבל טיפול מרופא מתנדב שעבר קורס של שבוע ומגיע להתנדב פעמיים בחודש? אני לא אומר שלא צריך להתנדב ולעזור, אבל אסור שהמתנדבים יבאו במקום העובדים המקצועיים שאמורים לטפל בבעיות. לדעתי זה בדיוק מה שקורה עכשיו ואני חושב שזה יוצר מצב שבו בסופו של דבר ההתנדבות הזו גורמת לנזק לטווח הארוך.

ישן 21-07-2010, 08:26
  Roy35 Roy35 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 12.06.10
אל תכליל
בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי rubber_duck שמתחילה ב "ברמת העיקרון אתה צודק, אבל מה..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי rubber_duck
ברמת העיקרון אתה צודק, אבל מה שקורה במדינה זה משהו הפוך לגמרי ואני מייד אסביר למה אני מתכוון. נתחיל בזה שכשאני אומר המדינה אני לא מתכוון לגוף אמורפי, ממש לא, לכל בעיה יש כתובת. להסברה יש את משרד החוץ ומשרד ההסברה, לבטחון יש את משטרת ישראל ולרווחה יש את משרד הרווחה. כל הגופים האלה מקבלים את כספי המיסים שלנו ואין סיבה שהם לא יתנו לנו שרות תמורת הכסף שלנו. המצב שנוצר כרגע הוא שהמדינה רואה שמישהו אחר עושה את העבודה בשבילה אז במקום להמשיך ולממן את המשרד באותו תקציב, או אפילו להעלות את התקציב כדי לעזור לאנשים הפרטיים, היא מקצצת את התקציב. תראה מה קרה במשרד הרווחה, למה המדינה לא דואגת להאכיל את העניים? כי יש אירגונים פרטיים שיעשו את זה אז בשביל מה להשקיע? אז נכון שבטווח המיידי ובסביבה הקרובה שלך תרמת ועזרת אבל מה יקרה בטווח הארוך? מה יקרה במאקרו? במקרה של משא"ז זה אפילו יותר גרוע כי במקום לפתור בעיות של חוסר בכ"א ע"י גיוס שוטרים נוספים, סותמים חורים עם המתנדבים ומה שאנחנו מקבלים זה משטרה שהיא פחות מקצועית. אתה לא יכול לצפות מאזרח שמגיע להתנדב פעם או פעמיים בחודש ליהיות מקצועי כמו שוטר שזו העבודה היום יומית שלו. אני כבר בכלל לא מדבר על מצב אבסורדי שאתה מזמין ניידת ויוצאים ממנה שני קשישים חביבים שהסיכוי שלהם לתפוס גנב זה רק עם הקלנועית שלהם. אתה היית מוכן לקבל טיפול מרופא מתנדב שעבר קורס של שבוע ומגיע להתנדב פעמיים בחודש? אני לא אומר שלא צריך להתנדב ולעזור, אבל אסור שהמתנדבים יבאו במקום העובדים המקצועיים שאמורים לטפל בבעיות. לדעתי זה בדיוק מה שקורה עכשיו ואני חושב שזה יוצר מצב שבו בסופו של דבר ההתנדבות הזו גורמת לנזק לטווח הארוך.

אל תכליל את כל המתנדבים בצורה כזאתי, אני מכיר מספיק פארמדיקים, חובשים ומע"רים מתנדבים שעושים את העבודה כמו תותחי על לא פחות טוב מהעובדים עצמם, לפעמים יש לנו צוות נט"ן שכולו מורכב ממתנדבים ואנחנו עדיין מספקים את הסחורה ואפילו במיטבה.

ישן 20-07-2010, 23:47

בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי rubber_duck שמתחילה ב "אני מוצא את עצמי אומר את זה..."

אני בספק רב אם מישהו היה מיחס לכך חשיבות, מעבר לחשיבות העצמית של מי שמוכן לקחת על עצמו את הטיפול בחולים מעזה.
אלה לעולם לא יהפכו שגרירים של רצון טוב של ישראל ולעולם לא יכירו לנו תודה, ואם כן, בחדרי חדרים כי מי היה רוצה להיחשד בשיתוף פעולה עם האויב הציוני?
אנו עושים עשרות ומאות מעשים טובים באופן פרטי ובאופן ציבורי לערבים הללו, האם ראית צעד בונה אמון כלשהו שבא מהכיוון שלהם?
אולי צריך סוף סוף להכיר בעובדה שאין לנו פרטנר לשלום, כבר היו דברים כאלה בין ארצות. בלגיה חיה בפיצול נורא בין הפלמים לוואלונים, אבל כל אחד יודע בדיוק מה יש לו להפסיד מפירוד כה.
באיטליה חבל לומברדיה העשיר רוצה להתנתק מאיטליה אבל יודע בדיוק מה יש לו להפסיד.
כנ''ל בספרד ועוד ארצות רבות.
הפלסטינאים מוליכים אותנו ואת העולם שולל בכך שטוענים שרוצים שלום, כמו עראפת עם עלה הזית והאקדח באו"מ
הם לא יהיו לעולם פרטנרים, אנו עצם בגרון לעולם המוסלמי .
אז למה אנחנו רצים כמו מטורפים לחפש קצת זווית צילום ולעשות אגו טריפ?
אם השמאל מעוניין להאמין בכך-אדרבא שיעשה זאת על חשבון הזמן שלו, למה לגרור מדינה שלמה לאטרף?

אני מצפה מרופא כזה שיאמר - שיבואו בהמוניהם, אבל לפני כן שנשמע משליט.
ישן 21-07-2010, 01:17
צלמית המשתמש של linuxsboot
  linuxsboot linuxsboot אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.04.06
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי מיכאל חי שמתחילה ב "ארגון "ישראלי" מימן ניתוח לביתו של איש חמאס החשוד ברצח השוטר שוקי סופר"

יותר מעניין אותי לתפוס את אותו אירגון האנטי ציוני והאנטי ישראלי, כל אנשיו והשלוחות שלו ולשפוט אותם אותם על בגידה עם מאסר לכל החיים עד מוות בכלא בגיל זיקנה או לצאת מכאן בלי אזרחות ובלי רכוש. אותם אירגונים אנטי ישראלים, הם בעיה יותר גדולה מחמאס, אל קאידה וכל מחבל עם דם על הידיים, כי עם מחבלים אפשר להתמודד, אבל הבעיה היא אלה, שאצלינו בתוך ישראל, שפוגעים בישראל הכי הרבה וזה אותם אירגונים.
will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google

ישן 21-07-2010, 01:35

בתגובה להודעה מספר 21 שנכתבה על ידי linuxsboot שמתחילה ב "יותר מעניין אותי לתפוס את..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי linuxsboot
יותר מעניין אותי לתפוס את אותו אירגון האנטי ציוני והאנטי ישראלי, כל אנשיו והשלוחות שלו ולשפוט אותם אותם על בגידה עם מאסר לכל החיים עד מוות בכלא בגיל זיקנה או לצאת מכאן בלי אזרחות ובלי רכוש. אותם אירגונים אנטי ישראלים, הם בעיה יותר גדולה מחמאס, אל קאידה וכל מחבל עם דם על הידיים, כי עם מחבלים אפשר להתמודד, אבל הבעיה היא אלה, שאצלינו בתוך ישראל, שפוגעים בישראל הכי הרבה וזה אותם אירגונים.
ראשית צריך למצוא שופטים שאינם בעלי אותה אג'נדה של אותם ארגונים http://www.fresh.co.il/vBulletin/sh...ad.php?t=518097 ועוד אקטואליה מהזמן האחרון http://www.inn.co.il/News/News.aspx/207051

נערך לאחרונה ע"י מיכאל חי בתאריך 21-07-2010 בשעה 01:37.
ישן 21-07-2010, 03:53
צלמית המשתמש של איתי מאיר
  איתי מאיר איתי מאיר אינו מחובר  

חבר מתאריך: 21.12.02
שלח הודעה דרך ICQ אל איתי מאיר
בתגובה להודעה מספר 24 שנכתבה על ידי linuxsboot שמתחילה ב "[b][u]"שמור אותי מידידי,..."

הארגון הזה סייע לילדה בת 6 להסיר גידול מהעין שלה! אתה באמת רואה משהו רע בזה?

זה שהאבא שלה החליט שבועיים אחרי שיהודים הצילו את הבת שלו לרצוח יהודי על רקע של לאום זה לא דבר שניתן היה לצפות. ומעבר לכך, אני לא חושב שזה הוגן לחרוץ דין של ילדה בת 6 בגלל שאבא שלה פסיכופט.

אני חושב שצריך למצות עם המחבל הזה את הדין ולשלוח אותו לכמה שיותר שנים להירקב בכלא על מה שהוא עשה, עם מינימום תנאים שרק ניתן - אבל אני חושב שאתה פזיז בלהפנות אצבעות מאשימות.

בניגוד להרבה ארגונים אחרים שמנסים לעשות דה-לגיטימציה למדינת ישראל בתחפושת של דאגה לזכויות אדם - להציל חיים של ילדה זה לחלוטין מעשה טהור של דאגה לזכויות אדם!

ישן 21-07-2010, 07:20
  hamora hamora אינו מחובר  

חבר מתאריך: 24.09.06

1. הארגון הישראלי (עוד נחזור לעניין המרכאות) עזר להציל חיי ילדה בת שש. תודה לאיתי מאיר שהציל את כבוד הפורום בציינו שאין בכך כל רע ושהפיגוע בוצע לאחר הניתוח. אוסיף ואומר שגם אחרי הפיגוע ראוי היה להציל חייה של ילדה בת שש, ללא כל קשר למעשיו של אביה מה היא אשמה? כל מי שאומר אחרת, למעשה מציע לנקום בילדה קטנה על מעשיו של אביה.

2. אין יותר ישראלי בעיני מהארגון האנונימי (שבאף אחד מהמקורות לא זוהה). זה בכלל לא עניין של ימין/שמאל אלא פשוט עניין אנושי וכל אחד צריך לשאול את עצמו איזה מין בנאדם הוא ואיזה אנשים הוא היה רוצה לראות סביבו. אני שמח וגאה שיש בינינו עוד אנשים הוגנים ונדיבים כאלו, בזכותם אני גאה במדינת ישראל ובהיותי אזרח המדינה. באותה המידה מי שסבור שראוי לשים את הארגון הנ"ל במרכאות הוא עצמו "ישראלי" במרכאות כפולות ומכופלות בעיני.

3. "צריך למצוא שופטים שאינם בעלי אותה אג'נדה..." כותב פה ה"ישראלי". יופי, אכן שיפור משמעותי בשלטון החוק בישראל, שופטים לפי הזמנה. אני חושב שבנקודה הזו אעצור פה.

4. יפה מאוד שאנשים רוצים להסתייע בסיפור הנ"ל להסברה הישראלית (אני עושה כך עם מיקרים דומים כשאני מדבר עם זרים), הרבה זה אמנם לא יעזור אבל מכל מקום מי שסבור שזה "ישראלי" במרכאות בלבד להציל ילדה קטנה אינו יכול מוסרית להשתמש במקרה הנ"ל להצדקת עינינו (ההגינות מחייבת אותי לציין שאיש המרכאות לא ביקש כמדומני להשתמש בסיפור הנ"ל ושאלו שכן הזכירו הסברה לא גינו את הצלת הילדה או את הארגון שסייע לה).

5. אחרון אחרון ולא כל כך חביב; מה עם חוקי הפורום? הודעה מקורית ללא מקור, ציטוט של הרבה יותר ממשפט או שניים (תוך הסתכנות בהפרת זכויות יוצרים אם זהו אכן ציטוט), המרכאות סביב ה'ישראלי' הן בגדר הבעת דעה שמקומה לא בכותרת.

ישן 21-07-2010, 08:08
צלמית המשתמש של looklook
  משתמש זכר looklook looklook אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.01
ענייני מרכאות.
בתגובה להודעה מספר 27 שנכתבה על ידי hamora שמתחילה ב "1. הארגון הישראלי (עוד נחזור..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי hamora
1. הארגון הישראלי (עוד נחזור לעניין המרכאות) עזר להציל חיי ילדה בת שש. תודה לאיתי מאיר שהציל את כבוד הפורום בציינו שאין בכך כל רע ושהפיגוע בוצע לאחר הניתוח. אוסיף ואומר שגם אחרי הפיגוע ראוי היה להציל חייה של ילדה בת שש, ללא כל קשר למעשיו של אביה מה היא אשמה? כל מי שאומר אחרת, למעשה מציע לנקום בילדה קטנה על מעשיו של אביה.

1. בצורתו הקיצונית ביותר, מחלק הליברליזם את העולם ליישויות בנות אדם אחד ומנתק באופן מלאכותי את הקשרים בינהם, משפחתיים או שבטיים. על פי תורת המוסר-שאין-עליה-עוררין, זכותה של הילדה בת השש לקבל מאיתנו טיפולים מצילי חיים היא מוחלטת, איננה קשורה למעשיו של אביה או להתנהגות העם הפלסטיני ולעובדה שאנחנו נמצאים מולו במלחמה. מי שחושב אחרת וטוען שלא ראוי לתת לחמאסניקים להסתובב בירושלים רק משום שהילדה שלהם חולה מכיוון שצריך להגן קודם כל על הילדים שלנו הוא כמובן "נוקם בילדות", מי שאומר בלי להתבייש שמערכת הבריאות שאנחנו מממנים בבתי החולים הציבוריים צריכה קודם כל לשרת אותנו, שהרופאים צריכים קודם כל להיות זמינים עבורינו ושיש שפע של מקרים הומניטריים בעולם שבהם ראוי לטפל לפני שמזמינים לפה את חולי חמאסטן הוא בכלל גזען צר אופקים שמוריד מכבוד הפורום ולזה יקרא דיון?????

2. אין יותר ישראלי בעיני מהארגון האנונימי (שבאף אחד מהמקורות לא זוהה). זה בכלל לא עניין של ימין/שמאל אלא פשוט עניין אנושי וכל אחד צריך לשאול את עצמו איזה מין בנאדם הוא ואיזה אנשים הוא היה רוצה לראות סביבו. אני שמח וגאה שיש בינינו עוד אנשים הוגנים ונדיבים כאלו, בזכותם אני גאה במדינת ישראל ובהיותי אזרח המדינה. באותה המידה מי שסבור שראוי לשים את הארגון הנ"ל במרכאות הוא עצמו "ישראלי" במרכאות כפולות ומכופלות בעיני.

2. יש במדינת ישראל כמה אנשים שמבינים שצריך להסתכל על התמונה הכוללת של "מה טוב לעם ישראל" ולהבין כי השקעת כספים בבריאותם של העזתים בעוד ממש כאן מתחת לאף יש עניים וחולים ונדכאים משלנו, היא לא אינטרס ישראלי. יש אנשים שמבינים את זה גם אחרי שהם רואים בטלוויזיה "סיפור אנושי מרגש" של ילדה ממררת בבכי וכתב שטח זריז מוחה דמעה בזריזות כדי להספיק לערוך את הכתבה לפני החדשות של שמונה. אם מי שמבין את זה וחושב כך - קודם כל על עניי עירו, עמו וארצו - יבורך ויהיה חלקי עמו ואם מישהו ינסה לשים על ראשו מרכאות - שיענוד אותם בגאווה כאילו היו סמל המדינה.

3. "צריך למצוא שופטים שאינם בעלי אותה אג'נדה..." כותב פה ה"ישראלי". יופי, אכן שיפור משמעותי בשלטון החוק בישראל, שופטים לפי הזמנה. אני חושב שבנקודה הזו אעצור פה.

באמת כדאי שתעצור פה ולא תמשיך להגן על הנפוטיזם המושחת, על בחירת שופט-שמאל בידי שופט שמאל במשך שנים, על הפסיקה האוטומטית בנושאים פוליטיים, על המיאוס שרוב העם הזה חש כלפי בית המשפט העליון שלו שנטל לעצמו חרות לסרס את הממשלה ואת הכנסת שנבחרו על ידי העם.

4. יפה מאוד שאנשים רוצים להסתייע בסיפור הנ"ל להסברה הישראלית (אני עושה כך עם מיקרים דומים כשאני מדבר עם זרים), הרבה זה אמנם לא יעזור אבל מכל מקום מי שסבור שזה "ישראלי" במרכאות בלבד להציל ילדה קטנה אינו יכול מוסרית להשתמש במקרה הנ"ל להצדקת עינינו (ההגינות מחייבת אותי לציין שאיש המרכאות לא ביקש כמדומני להשתמש בסיפור הנ"ל ושאלו שכן הזכירו הסברה לא גינו את הצלת הילדה או את הארגון שסייע לה).

אם כבר עושים אנחנו מעשה טירוף של ריפוי אויבינו, ודאי וודאי שזכותנו לעשות בו הסברה לטובתנו. לאמור - לא רק שאנחנו מקפידים על זכויות אדם יותר מכל מדינה אחרת בעולם אלא שגם השתגענו לגמרי ואנחנו מסייעים לאויבינו ממש בעת מלחמה ויש מתוכנו אנשים שחושבים שזה ראוי וזה רצוי ומשתיקים כל מי שחושב אחרת בשם המוסר המעוות של האינדבידואליזם ושיח הזכויות. לא שזה יעזור, אבל זו זכותנו

5. אחרון אחרון ולא כל כך חביב; מה עם חוקי הפורום? הודעה מקורית ללא מקור, ציטוט של הרבה יותר ממשפט או שניים (תוך הסתכנות בהפרת זכויות יוצרים אם זהו אכן ציטוט), המרכאות סביב ה'ישראלי' הן בגדר הבעת דעה שמקומה לא בכותרת.

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

ישן 21-07-2010, 21:39
צלמית המשתמש של Segmany
  משתמש זכר Segmany Segmany אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.10.01
Facebook profile LinkedIn profile Follow me...
נו באמת

כל מי שהגיב כאן, התעלם מהעניין הפעוט והקטן שהוא: אף פלסטיני לא יכול להכנס לשטח ישראל בלי היתר כניסה והיתר כניסה לישראל לא ניתן לפני שמבוצע תחקיר מקיף מאוד בשב"כ ובמשטרת ישראל.

המימון של הארגון הישראלי לא היה עוזר כלל אלמלא היה היתר שכזה ואין הם יכולים לנחש אפילו מה מטרותיו של האיש, כאשר האיש קיבל היתר שב"כ, היתר ממשטרת ישראל ואישור כניסה לישראל מטעם צבא ההגנה לישראל.

אני בטוח שיש מי שחושב בפורום הזה שלא צריך לתת אישורים בכלל - אני לא מאחל לאף אחד להיות במצב שכזה שמצריך ניתוח בחו"ל לו או לילדיו ובטח שלא לקבל סירוב (שמשמעותו יכול להיות דין מוות) בגלל שישראלי אחר ביצע בעבר אירוע חבלני באותה מדינה.
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

ישן 21-07-2010, 22:48

בתגובה להודעה מספר 53 שנכתבה על ידי Segmany שמתחילה ב "אתה יכול להסביר לי מה הכאב של..."

תפקידם למנוע מהמטורפים האלה להגיע לכאן כשאין ברירה והם הצליחו לחדור, במקרה הזה יש ברירה ואין סיבה לקחת צ'אנס ולסכן את החיים של האזרחים שלנו כדי להקל עליהם. אני מסכים שזה עצוב שהפלסטינאים, שאין לי ספק שרובם לא מחבלים, צריכים לסבול בגלל אותם המחבלים אבל אני מעדיף שהם יסבלו מאשר שאפילו ישראלי אחד יאבד את החיים שלו בפיגוע שיצא לפועל בגלל ההיתרים האלה. אתה יכול להראות לי עוד מדינה אחרת בעולם שבמהלך מלחמה הכניסה באופן סיסטמטי אזרחים של המדינה שנלחמת בה לשטחה כדי לקבל טיפול רפואי?

ישן 22-07-2010, 09:37

בתגובה להודעה מספר 55 שנכתבה על ידי Segmany שמתחילה ב "אם אתה חושב שארה"ב מונעת כניסה של עיראקים ואפגניסטנים לטיפול רפואי בשטחה"

ואללה ואתה גם יכול להוכיח את הטענה שלך? יש לך מקור מוסמך שיראה כמה עירקים/אפגנים נכנסו לארה"ב בזמן שהמלחמה הייתה אינטנסיבית (שנת 2003 בעירק ו 2001 באפגניסטן)? כי אני מכיר באופן אישי מקרה של אזרח ישראלי (יהודי) שנולד בעירק לפני 65 שנה שלא קיבל ויזה בשגרירות בת"א בגלל שהוא נולד שם. לקח לא מעט זמן ומאמץ, כולל פניה של הבן שלו שגר בארה"ב ושאותו הוא רצה לבקר, עד שבסוף הוא קיבל את הויזה. אם אלו הקשיים שבהם נתקל ישראלי יהודי רק בגלל שהוא נולד בעירק אני מתאר לעצמי מה עובר על עירקים/אפגנים "אמיתיים".

ישן 21-07-2010, 22:00

אתה יודע שלפעמים רחמנות יתר יכולה להרוג חפים מפשע
בתגובה להודעה מספר 49 שנכתבה על ידי Segmany שמתחילה ב "נו באמת"

כמו במקרה הנ"ל:מחבלת מתאבדת התפוצצה במעבר ארז; 4 הרוגים
9:35 בבוקר, מעבר ארז ברצועת עזה: צעירה פלסטינית ניגשת לבידוק ביטחוני בטרמינל "מגן 12". היא מספרת לחיילים שיש ברגלה פלטינה, וכך מצליחה לעבור את גלאי המתכות - ולהפעיל את חגורת הנפץ שעל גופה. 4 ישראלים נהרגו, 10 נפצעו. הפצועים פונו לבית החולים "ברזילי" באשקלון. הפתח והחמאס קיבלו אחריות משותפת לפיגוע הקטלני - שני בתוך יממה. שרון עודכן במהלך דיון עם מופז ויעלון. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2858938,00.html דרך אגב הספיקו כבר לקרוא על שמה כיכר בעזה.ואין לי שום רחמנות על ילדים שהשאיפה הגדולה ביותר שלהם היא לרצוח יהודים ולהפוך לשהידים.
ישן 22-07-2010, 10:01

בתגובה להודעה מספר 67 שנכתבה על ידי קגנס שמתחילה ב "מה עוד שהמחבל לא קיבל אישור כניסה לישראל..."

ציטוט:
ופאא סמיר אברהים בס, בת 21, נתפסה במעבר עם חומרי נפץ במשקל של יותר מ-10 ק"ג ואותרה באמצעות האמצעים האלקטרוניים. חומר הנפץ פוצץ באופן מבוקר על-ידי חבלנים. היא הונחתה לבצע פיגוע בבית חולים בישראל, וניצלה אישור רפואי שניתן לה כדי לנסות ולהוציא לפועל את הפיגוע.

ציטוט:
ב-20 בדצמבר 2004 נעצר בבקה אל גרביה חמאד עא-כרים חמאד אבו-לחיה, תושב מחנה הפליטים ג'בליה בן 23. בחקירתו הודה האיש כי הוחדר לישראל במטרה לבצע פיגוע התאבדות עוד באוגוסט 2004. האיש עבר לישראל דרך מעבר ארז בכסות הומניטרי ,ותוך שימוש במסמכים רפואיים מזוייפים המעידים על היותו חולה סרטן כביכול, הזקוק לטיפולים רפואיים במרכז הארץ.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3101470,00.html

אתה מתעלם פה מהעיקרון. חלק מהפלסטינאים מנצל את טוב הלב שלנו כדי לנסות ולפגוע בנו, למה אנחנו צריכים לקחת את הסיכון הזה? הרי ניתוחים אפשר לעשות בכל מקום אחר בעולם, לא חייבים לעשות אותם פה. אם הם מנצלים את העזרה שלנו כדי לנסות ולפגוע בנו למה שנמשיך לעזור להם? למה החיים שלהם יותר חשובים מהחיים שלנו? כמו שכבר כתבתי באשכול הזה חבל שרוב הפלסטינאים, שהם לא מחבלים, יצטרכו לשלם את המחיר על המעשים של המחבלים, אבל התפקיד של המדינה הוא להגן על החיים של האזרחים שלה לפני שהיא דואגת לחיים של אזרחים של יישות אויב.

ישן 22-07-2010, 10:47

בתגובה להודעה מספר 71 שנכתבה על ידי איתי מאיר שמתחילה ב "זה לא עניין של טוב לב. זה..."

הם חיים תחת שילטון שלנו רק לדעתך. יש להם מערכות שלטון עצמאיות גם בגדה וגם
בעזה. כמו שאנחנו לא דואגים לחינוך שלהם, או לעניינים המוניציפליים שלהם, אנחנו
לא צריכים לדאוג לענייני הבריאות שלהם. ואתה יודע מה, גם אם נצא מנקודת הנחה
שאתה צודק, אנחנו עדיין לא חייבים להכניס אותם לתחומי ישראל לטיפול. אפשר לדאוג
לצרכים הרפואיים הדחופים שלהם גם ע"י מתן אישור מעבר לגשר אלנבי ומשם לירדן,
או לכל מדינה אחרת בעולם.

ד"א: בשטחי A ובעזה הם לא חיים תחת שום שילטון שלנו, לא אזרחי ולא צבאי.

ישן 22-07-2010, 21:49

בתגובה להודעה מספר 75 שנכתבה על ידי קגנס שמתחילה ב "אני מתייחס למקרה שבפנינו, לנושא האשכול"

תגיד..... מה מנע מערפאת וחבר מרעיו לבנות בתי חולים אחרי הסכמי אוסלו? אנחנו הכרחנו אותו
להשתמש בכסף כדי לשלם למנגנון המנופח והמושחת של המשטרה הפלסטינאית? אנחנו הכרחנו
אותו לגנוב חלק מהכסף ולתת אותו לסוהא? אנחנו הכרחנו אותו לקנות אוניות מלאות בנשק כמו
הקראין A? אם המנהיגים שלהם היו רוצים בתי חולים הם היו בונים בתי חולים, אבל כניראה שיותר
חשוב להם לקנות נשק מאשר לדאוג לאנשים שלהם. ורק כדי שיהיה ברור, אין לי שום בעיה שיטפלו
בפלסטינאים כל עוד חלק מהם לא מנצל את המחווה הזו כדי לנסות ולפגוע בנו. ברגע שיש אחד
שמנצל את המחווה ומנסה לפגוע בנו אני חושב שצריך להפסיק את כל העניין הזה.

ישן 23-07-2010, 07:58

בתגובה להודעה מספר 67 שנכתבה על ידי קגנס שמתחילה ב "מה עוד שהמחבל לא קיבל אישור כניסה לישראל..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי קגנס
לילדה ולאימא היה אישור. לאב (המחבל) לא היה אישור והוא נכנס לירושליים שלא כחוק.
אבל הוא כן קיבל אישור לדברי מפקד מרחב חברון, ניצב-משנה איציק רחמים :"הם ביצעו מארבים ותצפיות באזור הפיגוע, וכך הצליחו להבין את תנועת הניידות הקבועה בציר בבקרים. באותו הבוקר התארגנו חמשת אנשי החוליה, צעירים בשנות ה-20 לחייהם שחלקם צברו כבר עבר חבלני ושוחררו עם תום ריצוי עונשם. הם הודו שביצעו את הפיגוע וחלקם אף שיחזרו אותו והסגירו את כלי הנשק", הסביר רחמים.

הוא הוסיף כי "החקירה עדיין מתנהלת ונבדק האם היו מעורבים גם באירועים נוספים. אחד מראשי החוליה סיפר ביוזמתו כי כשבועיים לפני הפיגוע הוא שהה בבית החולים 'הדסה' בירושלים.
צמוד לבתו בת ה-6 שקיבלה היתרים מיוחדים לעבור שם טיפול להסרת גידול מעינה. את האישור להיות שם הוא קיבל רק שבועיים לפני שהחל באימונים והתצפיות לקראת ביצוע הפיגוע". http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3921952,00.html

נערך לאחרונה ע"י מיכאל חי בתאריך 23-07-2010 בשעה 08:00.
ישן 23-07-2010, 20:02

דרך מעניינת ביותר לאסוף מידע לקראת פיגוע בישראל
בתגובה להודעה מספר 78 שנכתבה על ידי מיכאל חי שמתחילה ב "[QUOTE=קגנס]לילדה ולאימא היה..."

מזכיר לי את ימי הביניים שהורים הטילו מום בילדיהם כדי להפכם לקבצנים מעוררי חמלה.

ההשתפכות החמלתית בפורום הזה ממש מעוררת בי להזיל מספר דמעות.
מה אנחנו צריכים את כל המסע הזה?
יש מצרים, יש ירדן, יש המפרציות. מה אנחנו לוקחים על עצמנו תמיד את העול של מצפונו של העולם.
מי מכיר לנו תודה?
מי בכלל (בעולם הערבי ועוד כמה מדינות) סופר אותנו ?
כאשר צריך לסחוט אותנו באמצעות שלפוחית הדמעות של כמה רופאים שעושים אגו טריפ על הפרסומת העצמית והחשיפה שהם זוכים לה, כולם נזכרים פתאום בעם היהודי, אבל אחר כך - נאדא.
צריך להתכנס בתוך עצמנו ועמנו, להתחיל לחשוב קודם כל איך לשפר את מי שבאמת זקוק לסיוע ולאמון ורק לאחר מכן, אם עוד ישאר מקום לקצת חמלה - אדרבא.
לא מבין מדוע תמיד חושבים כי היהודי צריך לשמש הסמן בעולם. האם מישהו היה זוכר זאת, אחר מעשה.
אני חש בגועל נפש כאשר אני רואה רופא מסתחבק עם איזה שהוא ערבי - פלצנות מיותרת שאינה תורמת ובשום פורום בעולם לא קם מישהו להזכיר לנו חסד הטיפול שאנחנו מעניקים.
קבלנו כעת את הסטירה בפרצוף - בעזה "חסרת האמצעים והרעב", קם לו קניון שמן הסתם מעורבים בו כל "אנשי שלומנו" של המימסד החמאסי.
אנחנו פשוט עיוורים. הם משמרים את המסכנות והעליבות ומנצלים אותנו בגלל שאנו הפריירים של העולם. רצים כמו אחוזי אמוק "להעביר את הזקנה בכוח במעברי חצייה" בכל מקום בעולם.
כאשר העולם הערבי יכיר בזכותנו להתקיים בארץ הזאת, נוכל לדבר על פרויקטים הומאניים, בינתיים פשוט צוחקים עלינו מאחורי גבנו ואנחנו מתבשמים שהצלנו עוד ילדה בת 6, או הבאנו לארץ מחבל בפוטנציה שנשלח לאסוף מידע על הדרך הטובה ביותר לפגע בבית החולים.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 10:47

הדף נוצר ב 0.14 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר