
30-07-2010, 08:15
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 25.10.01
הודעות: 16,971
|
|
|
|
|
חיים רמון: "מדובר בעדות שמיעה מסולפת - לא היה ולא נברא"
זעם גדול במערכת הפוליטית בעקבות הפרסום הבוקר (ה') לפיו עד שנכח בפגישתם של השר לשעבר, חיים רמון, וראש צוות המשא ומתן הפלסטיני, סאיב עריקאת, לפני כשבועיים, טען כי רמון אמר לעריקאת ש"אין טעם במשא ומתן הישיר בין ישראל לפלסטינים".
[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://www.nrg.co.il/images//archive/300x225/1/072/716.jpg] חיים רמון צילום ארכיון: ראובן קסטרו
רמון טוען מצידו כי "מדובר בעדות שמיעה מסולפת של אדם שטוען שישב לידי במסעדה וחושב ששמע את מה שהוא שמע. למען הסר ספק – חלק מן הדברים לא היו ולא נבראו, בחלק האחר מדובר בפרשנות של אדם שטוען ששמע את מה שהוא שמע".
לדבריו, "מגוחך לחשוב שבגלל דבריו של אדם אחד, חשוב ככל שיהיה, מחליטה ישות מדינתית אחרת לקבל החלטות. הפלסטינים מעריכים את הערכותיהם ביחס לנתניהו בהתבסס על דבריו ופעולותיו, ולא בהתבסס על דעות פוליטיות של אדם פרטי". כמו כן, מבהיר רמון כי הוא מעולם לא התבקש על ידי נשיא המדינה, שמעון פרס, להיפגש עם סאיב עריקאת. "הפגישה הייתה יוזמה אישית שלי, מתוך קשרים שאני מנהל עימו שנים רבות. כל שרבוב שמו של נשיא המדינה מופרך מיסודו".
תגובתה של יו"ר סיעת קדימה, ציפי לבני: "מדובר בעדות שמיעה מאדם בלתי מזוהה, אותה שמענו מעל גבי האתר". מלשכתה נמסר כי "כמו בכל נושא שהוא, וגם בנושא הזה, ציפי לבני מבררת את הדברים מול האנשים עצמם ולא מול אמצעי התקשורת. מיותר לציין שדבריה של לבני בנושאי המשא ומתן עם הפלסטינים, והצורך בקיומו, אינם מוטלים בספק".
http://www.nrg.co.il/online/1/ART2/138/664.html#
_____________________________________

-----------------------------
S e g m a n y
|