לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 08-08-2010, 17:44
צלמית המשתמש של High_Hopes
  משתמש זכר High_Hopes High_Hopes אינו מחובר  

חבר מתאריך: 30.05.02
נוער אלים: פצע קשה נער ששאל 'למה באלימות?'

בן 15 מקריית-גת מואשם כי תקף נער אחר שהתערב בשיחה על נקמה שתכנן התוקף בנער אחר. הוא הכה אותו במוט ברזל
טובה דדון

מכתב האישום שהוגש הבוקר (א') בבית המשפט לנוער בבאר-שבע עולה כי התוקף השתתף במסיבה, ולטענתו אחד הנערים סטר לו והתפתחה קטטה.
..........
למחרת נפגשו כמה בני נוער בשכונה ושוחחו על הקטטה במסיבה. אחד הנערים שאל את הנאשם מדוע הוא רוצה לנקום בנער שהפריד, והאם יש מקום להימנע מאלימות.

השאלה הזו, כך מסתבר, עלתה לו ביוקר. מכתב האישום עולה כי הנער שלף את מוט ברזל המשמש כמתקן לקשירת אופניים, ליפף אותו בחולצו והחל להכות בנער ששאל מדוע יש לנהוג באלימות. הוא נפגע ונפל על הרצפה,

אך התוקף המשיך במכות והותיר אותו כשהוא זועק מכאבים בבטנו.

להמשך קריאת הכתבה

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 09-08-2010, 00:39
צלמית המשתמש של סוכן שקט
  משתמש זכר סוכן שקט סוכן שקט אינו מחובר  

חבר מתאריך: 12.03.02
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי תבור - tar 21 שמתחילה ב ""ישב כמה שנים טובות"."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי תבור - tar 21
ובזאת הרסת לו את החיים.
מסכים איתך שזה מעשה בריונות מזעזע אבל האם אכן אין שום דרך אחרת לתקן? אני חושב שישנם אפשרויות אחרות.

ואולי עדיף שיהרסו חייו של זה, כדי שלא יהרוס חייהם של אחרים??

מי שחייו של השני וגופו של השני לא נחשבים בעיניו, אני לא חושב שצריך לקחת סיכון שאפשר לתקן,אלא צריך קודם כל חוות דעת מיקצועית של פסיכולוג,לראות האם שייך בכלל לתקן. ואח"כ על השופטים להחליט,לפי חוות הדעת,והתרשמותם, את הדרך והצורה לתקן.
במקור נכתב על ידי יחזקאל
וקראתי עליו לכל הרי חרב נאם אדני אלןהים חרב איש באחיו תהיה

Oui nous irons nous faire casser la gueule en cœur, Mais nous reviendrons vainqueur

ישן 09-08-2010, 21:54
צלמית המשתמש של סוכן שקט

בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי sapper שמתחילה ב "[QUOTE=סוכן שקט]לשקול אפשרות..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי sapper
כלא הוא לא פתרון קסם.
בוא ננסה להסתכל קדימה . תזרוק אותו לכלא לכמה שנים, הוא יושפע וילמד מהסביבה האלימה שם, ובגיל 20 יצא החוצה.

עכשיו, בגיל 20, אתה יכול להגיד שהסיכוי שהוא יפגע באחרים באחרים נמוך יותר?

אז לך בטח יש פיטרון יותר טוב מכלא. וכשמשפחת המוכה או הנרצח הבא תטען שהכתובת היתה על הקיר. מה תענה להם?
או שאתה מעדיף להכניס על מכות למאסר עולם|ציני|
במקור נכתב על ידי יחזקאל

Oui nous irons nous faire casser la gueule en cœur, Mais nous reviendrons vainqueur

ישן 10-08-2010, 00:11
  sapper sapper אינו מחובר  

חבר מתאריך: 27.11.04
בתגובה להודעה מספר 12 שנכתבה על ידי rubber_duck שמתחילה ב "אתה מסתלבט? מה יש לו ללמוד..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי rubber_duck
אתה מסתלבט? מה יש לו ללמוד בכלא על אלימות שהוא כבר לא יודע? הבחור כמעט הרג אדם אחר עם מוט ברזל למען השם, אם כבר הוא ילמד אסירים אחרים על אלימות ולא להפך. הגיע הזמן שנפסיק עם ההתיפיפות הזו. התפקיד העיקרי של הכלא, מבחינתי לפחות, הוא לא לשקם את העבריינים (זה אחד התפקידים אבל לא התפקיד העיקרי) אלא להרחיק אותם מאזרחים שומרי חוק שנפגעים מהמעשים שלהם.

יש כל כך הרבה דברים שאנחנו לא יודעים על המקרה הזה, ככה שאתה ממש לא יכול להסיק איך הכלא ישפיע על ילד בן 15. בטח שלא להגיד משפט נחרץ כמו שאמרת.

מעבר לזה, לדעתי לא ממש קלטת את הפואנטה שלי.
מאיפה לך לדעת ,שלא יצא לך מהכלא משהו הרבה יותר גרוע ממה שנכנס? ילד בן 15 לא נעלם מרגע שהכנסת אותו לכלא, הוא יחזור אחר כך לחברה, ואולי יגרום נזק גדול יותר
ישן 10-08-2010, 00:31
צלמית המשתמש של rubber_duck
  rubber_duck מנהל rubber_duck אינו מחובר  
מנהל פורומי מטיילים ותרמילאים, תעופה אזרחית ופורומי הלוחות

חבר מתאריך: 01.05.03
בתגובה להודעה מספר 13 שנכתבה על ידי sapper שמתחילה ב "[QUOTE=rubber_duck]אתה..."

נכון. אני לא יכול להסיק איך הכלא ישפיע על רוצח (ושלא יהיה לך ספק, מדובר על רוצח שלא הצליח לממש את הרצח שלו למרות שהוא ממש ניסה) בן 15, אבל אם ליהיות כנה גם לא אכפת לי. מצד שני אני חושב שאני יודע איך הישיבה שלו בכלא תשפיע על האזרחים שומרי החוק - הם יהיו יותר בטוחים.
גם אתה לא קלטת את הפואנטה שלי. כמו שכבר כתבתי מדובר במישהו שכבר ניסה לרצוח ולא הצליח, מה כבר יכול ליהיות יותר גרוע? מה הוא כבר ילמד בכלא שהוא לא ניסה? לא מדובר בילד שפילח מסטיק מהמכולת ושישיבה בכלא תחשוף אותו לפושעים/פשעים ברמה אחרת, מדובר ברוצח בפוטנציה שישב עם עבריינים כמוהו. במקרה הספציפי הזה אני לא רואה איך הכלא יהפוך אותו למשהו יותר גרוע ממה שהוא כבר, הדבר היחיד שיקרה מהישיבה שלו בכלא זה שאנשים שומרי חוק לא יצטרכו לסבול מנחת זורעו לפרק זמן כל שהוא.

ישן 10-08-2010, 01:05
  sapper sapper אינו מחובר  

בתגובה להודעה מספר 14 שנכתבה על ידי rubber_duck שמתחילה ב "נכון. אני לא יכול להסיק איך..."

ציטוט:
נכון. אני לא יכול להסיק איך הכלא ישפיע על רוצח (ושלא יהיה לך ספק, מדובר על רוצח שלא הצליח לממש את הרצח שלו למרות שהוא ממש ניסה) בן 15, אבל אם ליהיות כנה גם לא אכפת לי. מצד שני אני חושב שאני יודע איך הישיבה שלו בכלא תשפיע על האזרחים שומרי החוק - הם יהיו יותר בטוחים.
גם אתה לא קלטת את הפואנטה שלי. כמו שכבר כתבתי מדובר במישהו שכבר ניסה לרצוח ולא הצליח, מה כבר יכול ליהיות יותר גרוע? מה הוא כבר ילמד בכלא שהוא לא ניסה? לא מדובר בילד שפילח מסטיק מהמכולת ושישיבה בכלא תחשוף אותו לפושעים/פשעים ברמה אחרת, מדובר ברוצח בפוטנציה שישב עם עבריינים כמוהו. במקרה הספציפי הזה אני לא רואה איך הכלא יהפוך אותו למשהו יותר גרוע ממה שהוא כבר, הדבר היחיד שיקרה מהישיבה שלו בכלא זה שאנשים שומרי חוק לא יצטרכו לסבול מנחת זורעו לפרק זמן כל שהוא.

לסביבה יש השפעה על האדם, בטח ובטח שבגיל שלו
הכלא הוא סביבה אלימה מאוד (אני אנחש שאלימה מזו שהוא נמצא בה כיום)
תיהיה לזה השפעה, אולי זה יקצין את האלימות שלו, אולי הוא ילמד לשלוט בעצמו. אני לא יכול לדעת, וגם אתה לא.

יש אבל אפשרות כזאת שאם לא תכניס אותו לכלא הוא יעשה X נזק, ואם תכניס הוא יעשה 2X נזק אחרי שיצא.

זאת בעיה יותר מורכבת מנזרוק לכלא ואחרי המבול....
ישן 10-08-2010, 01:18
צלמית המשתמש של rubber_duck
  rubber_duck מנהל rubber_duck אינו מחובר  
מנהל פורומי מטיילים ותרמילאים, תעופה אזרחית ופורומי הלוחות

חבר מתאריך: 01.05.03
בתגובה להודעה מספר 15 שנכתבה על ידי sapper שמתחילה ב "[QUOTE=rubber_duck]נכון. אני..."

אני מסכים עם מה שאתה כותב, מה שאני לא מסכים זה ליהיות שפן הנסיונות של התאוריה שלך.
אם אתה טועה האדם הזה ינסה להרוג שוב מישהו ואולי בפעם הבאה הוא יצליח. אם אתה מוכן
לקחת את הסיכון זה נחמד, אבל אל תתנדב לקחת את הסיכון הזה בשמי. אפשר וצריך לשקם
אנשים גם בכלא, הרי לפי השיטה שלך אין טעם להכניס אף אחד לכלא בשום מצב כי יכול ליהיות
שבכלא הוא יהפוך לפושע יותר גרוע ממה שהוא כבר. יש פשעים שאולי לא כדאי להכניס אנשים
לכלא בגללם מהסיבה שציינת, לדעתי רצח/נסיון לרצח כמו במקרה הזה הוא לא אחד מהם.

ישן 10-08-2010, 01:30
  sapper sapper אינו מחובר  

בתגובה להודעה מספר 16 שנכתבה על ידי rubber_duck שמתחילה ב "אני מסכים עם מה שאתה כותב, מה..."

ציטוט:
אני מסכים עם מה שאתה כותב, מה שאני לא מסכים זה ליהיות שפן הנסיונות של התאוריה שלך.
אם אתה טועה האדם הזה ינסה להרוג שוב מישהו ואולי בפעם הבאה הוא יצליח. אם אתה מוכן
לקחת את הסיכון זה נחמד, אבל אל תתנדב לקחת את הסיכון הזה בשמי. אפשר וצריך לשקם
אנשים גם בכלא, הרי לפי השיטה שלך אין טעם להכניס אף אחד לכלא בשום מצב כי יכול ליהיות
שבכלא הוא יהפוך לפושע יותר גרוע ממה שהוא כבר. יש פשעים שאולי לא כדאי להכניס אנשים
לכלא בגללם מהסיבה שציינת, לדעתי רצח/נסיון לרצח כמו במקרה הזה הוא לא אחד מהם.

מה שאתה מפספס הוא שבכל החלטה שתתקבל אנחנו שפני הניסיונות (בהנחה שנשרוד עד שזה יסיים לרצות את העונש )

אני מתנצל על החצי תושבה, אבל זו לא השעה בישבילי להיכנס לזה לעומק.
ישן 09-08-2010, 19:58
צלמית המשתמש של סוכן שקט

בתגובה להודעה מספר 25 שנכתבה על ידי rubber_duck שמתחילה ב "נסיון נחמד. אבל ההכללות שלך..."

אני לא הכללתי אני הסברתי את "כוונת המשורר".
ואכן אני נתקלתי פעם בשוטר יס"מ כשעברתי במאה שערים, כשהם רדפו אחרי מפגינים\מתפרעים, ובדיוק יצאתי מסמטה לרחוב הוא תפס אותי, ושניה לפני שהנחית עלי את האלה צעקתי לא לא, אני לא עשיתי כלום, הוא הסתכל עלי במבט של "כאילו על מי אתה עובד", ושילח אותי לנפשי.

ואני ראיתי שוטרי יס"מ שממש מתאפקים לא לפוצץ במכות אנשים שזקו עליהם חיתולים בייצים וכדו'.

אכן ישנם בודדים שאסור לומר להם "בלי אלימות.
אבל אני בטוח ש CK5760 לא התכוון ברצינות, אלא באירוניה, או בציניות.
במקור נכתב על ידי יחזקאל

ישן 09-08-2010, 22:42
  משתמש זכר ck5760 ck5760 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.10.02
אם האמת היא
בתגובה להודעה מספר 25 שנכתבה על ידי rubber_duck שמתחילה ב "נסיון נחמד. אבל ההכללות שלך..."

עברה על חוקי הפורום אז כדאי שאתחיל לשקר.
מה לא עושים כדי לא לעבור על החוקים...
1. בתמונה הבאה שוטר יס"מ מגיש סיוע לפצוע (הנאנק עקב הטיפול ההכרחי):

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://www.israel-wat.com/mishtara3c.jpg]

2. בתמונה הבאה השוטרות הנחמדות קיבלו הוראה לעשות למפגינות מסג ע"י ישיבה על ראשן

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://www.israel-wat.com/temp/alimut.jpg]

3. ועוד עדויות לנפשם העדינה של היס"מניקים
http://www.israel-wat.com/amona-pics1.htm

]

נערך לאחרונה ע"י ck5760 בתאריך 09-08-2010 בשעה 23:07.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 10:28

הדף נוצר ב 0.08 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר