לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > חומרה ורשתות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 11-08-2010, 12:26
  Annon Annon אינו מחובר  

חבר מתאריך: 11.08.10
בעייה בראוטר חדש

שלום, שלשום קניתי ראוטר br-6226n של חברת EDIMAX, ואחרי התקנה קצרה הוא עבד מצויין במשך אותו יום. לצערי, אתמול החלו להופיע בעיות שונות בהתחברות לרשת שכללו ניתוקים מהרשת ואיבוד כתובת ה-IP, כאשר אני מקבל לסירוגין הודעת קישורית מוגבלת או חסרה.

אמש, קיבלתי את אותה שגיאה, רק שהפעם אתחול הראוטר והמודם לא עזר ונראה שהראוטר לא מקבל אות מהמודם - נוריות ה-WAN בראוטר וה-PC LINK במודם כבויות. חשבתי שזו בעיה של המודם אז כדי לבדוק זאת חיברתי אותו לראוטר ישן יותר של EDIMAX (הוצאתי אותו משימוש כי הוא היה התיישן והיה עושה בעיות שונות) והוא כן קלט את המודם, אבל אני לא יכול להשתמש בו בגלל שאין לי DRIVER/דרך להתקין אותו (האמנם??). אני גם נסיתי להתחבר דרך החייגן של 012 שהשתמשתי בו לפני שקניתי את הראוטר ועדיין לא הסרתי אותו (זה קשור??) והוא עובד, עכשיו אני כותב את התגובה הזו בדרך זו

האם יש דרך לתקן זאת (לפני שאני מנצל את 3 שנים האחריות )? יכול להיות שמדובר בפגם בראוטר?

פרטים נוספים:

ראוטר br-6226n כאמור.
מודם Thomson של חברת הוט וספק 012.
WIN XP SP3

ד"א שהיו לי שגיאות קישורית מוגבלת או חסרה כתבתי פקודת netsh winsock reset catalog ב-CMD שלא עזרה יותר ממה שאיתחול המודם/ראוטר עזר. דבר נוסף הוא שהגדרתי את הראוטר ב-DMZ עבור קונסולת משחקים, אם זה קשור לבעייה.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 18:10

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר