לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 13-08-2010, 20:19
  YHS YHS אינו מחובר  
מהנדס אווירונאוטיקה, עוסק במגוון נושאי תעופה שנים רבות

חבר מתאריך: 17.07.05
מאד מוזר לי ה"פטור ממדים"
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי NivStyle שמתחילה ב "[שאלה]פטור מדים ומטווחים!"

כאשר מלש"ב משוחרר משרות ומחליט להתנדב והצבא מנדב אותו, הפטורים שלו מוגדרים ונובעים מהנסיבות. מאחר והטירונות מקוצרת מאד, לא עושים בה מטווחים ולכן מתנדב אינו רשאי לשאת נשק. הוא גם פטור משמירות (ברור) ומתורנויות (אם כי יש תורנויות שהוא יכול לבחור לעשות, כמו מטבח). מעבר לכך הוא חייל לכל דבר, עם כל דרישות הגילוח, ההופעה והתפקודים.

פטור ממדים, כאמור, נראה לי מאד מוזר.

נכחתי בסיום טירונות מתנדבים. היו שם חיילים עם נכויות שונות וכולם, אבל כולם, היו על מדים. אני אפילו אוסיף ואומר שמרביתם ככולם היו מאד גאים להיות על מדים.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 13-08-2010, 22:52
  Vani Vani אינו מחובר  

חבר מתאריך: 18.03.10
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי NivStyle שמתחילה ב "[שאלה]פטור מדים ומטווחים!"

סיבה נוספת שיכולה להיות לפטור ממדים היא אלרגיה לקדרון (תקנו אותי אם טעיתי במינוח), שמהחומר הזה עשויים מדי א'. במקרה הזה אין מניעה ללבוש מדי ב', שאינם עשויים מאותו חומר עד כמה שידוע לי. דרך אגב, גם במקרה הזה אפשר לעשות הזמנה מיוחדת למדי א' מכותנה, ואז הפטור ממדי א' יבוטל.

בלי להיכנס לסיבות שבגללן אתה מקבל פטור, ובמידה והפטור באמת מוצדק, אני חושב שלא יעשו לך בעיות עם המטווחים. אם צריך יתנו לך לעשות מטווחים גם על אזרחי.
ציטוט:
הבנתי שלמטווחים אין סיכוי לצאת על אזרחי!

לאמירה הזאת יש תוקף במקרים רגילים. במקרים חריגים לכללים יש נטייה להישבר. לדוגמא, אני הבנתי שאין סיכוי לעשות צבא בלי לעבור טירונות. עובדה שאני משרת כבר כמעט חצי שנה בלי טירונות. כמוני עוד חצי ממחזור פברואר של מתנדבים.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 09:11

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר