לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > תוכנה ומשחקי מחשב
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 17-08-2010, 12:41
צלמית המשתמש של yishain11
  yishain11 yishain11 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.08.05
האם אתם מחשיבים את עצמכם כגיימרים?

משחקי מחשב הפכו כבר ממזמן לחלק חשוב בתרבות הפנאי, ורבים מאיתנו משקיעים במשחקים זמן כזה או אחר. אפשר לסדר זאת בסקאלה:
מצד אחד של הסקאלה יהיו אלו שמשחקי מחשב הם אפשרות בילוי אחת מיני רבות עבורם, והם משקיעים במשחקים פשוטים זמן מועט מאוד. נקודות נוספות לאורך הסקאלה יהיו אלו שמשחקים באופן קבוע, אלו שמשדרגים את המחשב כדי לאפשר לעצמם לשחק במשחקים חדשים, אלו שמתעניינים במשחקים מעבר למשחק עצמו- חדשות וכד', ובקצה הסקאלה ימצאו הגיימרים המקצועיים, שגרים כנראה בדרום קוריאה ורק בטעות הגיעו לפרש.
שאלתי היא: איפה אתם ממקמים את עצמכם על הסקאלה הזו? ואם כבר, תרשמו גם איזה ז'אנר אתם הכי אוהבים ומשחק שקניתם לאחרונה.
אני הייתי ממקם את עצמי יותר קרוב לקצה המקצועי. אני משדרג את המחשב שלי בשביל לאפשר לעצמי משחקים חדשים, אוהב מאוד לקרוא ולשמוע על משחקים חדשים, כתבות ופרוייקטים שונים של אתרי גיימינג (בעיקר IGN, GAMESPOT, MACHINIMA), אם כי הייתי רוצה מאוד להרחיב את הידע שלי לגבי החומרה של מחשבי הגיימינג. בקיצור, אני די כבד בנושא.
אני אוהב בעיקר אסטרטגיה- TBS URTS, ולאחרונה אני משחק בעיקר בRPG- DRAGON AGE ושוקל להתחרב גם לMASS EFFECT 2.
ואיפה אתם?

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

נערך לאחרונה ע"י yishain11 בתאריך 17-08-2010 בשעה 12:57.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 19-08-2010, 15:13
  fadey fadey אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.07.02
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי yishain11 שמתחילה ב "האם אתם מחשיבים את עצמכם כגיימרים?"

לחלוטין גיימר משקיע בחומרה.. מעדכן את החומרה שלי כל שנה לפחות בהשקעה של 2500 ש"ח מינימום.
הנה משהו שאני עושה, אולי תמצאו אותו שימושי: אני שם בצד כל חודש כ200 ש"ח, בסוף שנה, כשכל המחירים יורדים, אפשר לבצע אחלה שדרוג

לגבי משחקים, אם לומר את האמת, אני קודם כל מוריד, ורק אם אהבתי אני קונה.
כך עשיתי עם 20 משחקים שיש לי כרגע בסטים, יש אחד אפילו שקניתי אותו גם פיזית וגם דיגיטאלית, יש לי הערכה רבה לחברות המשחקים ואני משתדל לקנות כל משחק שאני אוהב, אך לא מצאתי דרך לבדוק אם אני אכן אוהב את המשחק לפני שאני קונה אותו.. הרי זה לא כמו בחנות בגדים, לא נותנים לך את האפשרות "למדוד"... ולכל אלה מכם שחושבים עכשיו על הדמואים, אז קודם כל, לא לכל משחק יש דמו, ויש משחקים שצריך לשחק איזה יום יומיים על מנת לראות אם באמת אהבת אותו או לא.

חוצמזה, בצורה עקרונית, אני לא קונה משחקים שאין להם משחקיות רשת, אני גם לא מוריד אותם.

ישן 20-08-2010, 02:34
צלמית המשתמש של Narxx
  משתמש זכר Narxx Narxx אינו מחובר  

חבר מתאריך: 21.12.04
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי yishain11 שמתחילה ב "האם אתם מחשיבים את עצמכם כגיימרים?"

תמיד שיחקתי במחשב.
מאז שהגיע אלי ה 286 הראשון, חמוש בשלל משחקים שאף אחד פה לא מכיר, ולאחר זמן גם בקלאסיקות שכולנו גדלנו עליהם (כמו Dune2, סדרת Keen לדורותיה וכו').
כיום, כל המחשבים שלי מריצים משחקים ואני והחברה' משחקים מדי שבוע (משתדלים בכל מקרה) ברשת ונהנים ביחד ללחום זה לצד זה, וזה כנגד זה.

אני נהנה ממשחקים מעבר לבנאדם הממוצע שהיה מסתפק בפרו אבולושן בפלייסטיישן או בגיטר הירו.

מקצועי? רחוק מזה... פעם אחת השתתפתי בשביל הספורט בתחרות ארצית ב Unreal ואכלתי שם קש שחבל על הזמן.
אני שמחתי מאוד להתוודע לכך שאפילו שאני מקדיש לא מעט זמן למשחקי מחשב - יש עדיין פסיכיים הרבה יותר קשים ממני, ובסופו של דבר, אני כנראה משחק במינון נורמלי

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 00:32

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר