לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 18-08-2010, 03:47
  hamora hamora אינו מחובר  

חבר מתאריך: 24.09.06
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי EtEoR שמתחילה ב "בעקבות "הצלחה בינ"ל" של עדן אברג'יל - ארגון "שוברים שתיקה" פרסם תמונות רבות בעולם"

כמות הטמטום בסיפור הזה יכולה בקלות להזים את הסטראוטיפ הישן בדבר החוכמה היהודית כביכול.

אז קודם פגשנו את החיילת המטומטמת ביותר בצה"ל (האמת, הישג, האיש הטיפש ביותר יקר מציאות בדיוק כמו האיש החכם ביותר), היא מצטערת ששירתה בצה"ל, גם אנחנו... אולי אפילו יותר ממנה...

עכשיו מצתרף למצעד האיוולת ארגון "שוברים שתיקה".... בניגוד לכמעט כל מגיב אחר בפורום (לפחות מ"הקבועים") אני סבור שראוי וחשוב שיהיה ארגון חיילים שומרי מוסר הצבא מטעם עצמם. זה משדר משהו על איכויות העם וחייליו, על מגוון הדעות בחברה הישראלית החופשית והפתוחה (בניגוד לשכנינו המלבבים) ומשמש בלם נוסף להתבהמות הרובצת על סיפו של כל אדם ועם.

אבל, אבל, אבל ועוד פעם אבל... בהטפלות הקנטרנית ללא-סיפור העלוב הזה דופקים אנשי "שוברים שתיקה" את עצמם מכל כיוון אפשרי. אישית אני לא רואה כל שימוש לפרסום שלהם לבד מהכפשת שמם של מדינת ישראל וצה"ל וברור שהימין, בצדק מוחלט מבחינתו, יקפוץ על הסיפור כמוצא שלל רב, הרי זו תחמושת משובחת למסע הדה-לגיטימציה שנעשה כיום בישראל לשמאל. אבל גם מזוית ראיה עוינת למדינת ישראל התוצעה העלובה מבחינת אנשי הארגון נשמעת משהו כמו: "מה? זה הכי רע שמצאתם? זה הכי גרוע שהשטנים הציונים עושים לילדי פלשתין? על זה אתם מבזבזים את הכסף והזמן שלנו?"... בקיצור, כמו גנב קטן, גם תקבל את הnightstick בתחת וגם החברה בסוף יצחקו עליך...

בנוגע לפרסומים בחו"ל. כן, זה התפרסם בעמודים הראשיים של הBBC, הCNN והNYT, לא טרחתי לבדוק עוד אבל ההתרשמות שלי לפחות היא שלמרות ההצקות הרגילות ראוי לקבל את כל הסיפור בפרופורציות הראויות, אין סקנדל בינ"ל, לא יהיו קריאות רציניות לחקירות וכו' וההשוואות לאבו ג'רייב הן בעיקר במוחם הפרנואידי של הישראלים. בסה"כ עוד סיפור מסריח שמצתרף לרעש המתמיד ששוחק את מעמדה של ישראל בעולם. לא תענוג גדול אבל לא זה מה שיגמור אותנו...

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 16:20

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר