22-08-2010, 12:57
|
|
|
|
חבר מתאריך: 06.03.10
|
|
|
אני לא בטוח אם כאן המקום
בכל מקרה יש לי בעיה קטנה בהעלה של קובץ ליוטיוב ולאחר בדיקות בפורום לא מצאתי בעיה דומה.
אולי לא בדקתי טוב,אני מקווה שתסלחו לי. העיניין הוא מאוד דחוף.
אז ככה:
יש לי במחשב שיר וניסיתי להעלות אותו ליוטיוב בדרך הרגילה (אף פעם לא העליתי שום קובץ ליוטיוב חוץ מסרטון באיכות WMV בן 4 דקות ששוקל בערך 8 מגה ואיך שהוא הצלחתי להעלות אותו).
מה שקורה לי הוא שאני מעלה את הקובץ רגיל,רושם תיאור,תגיות,קטגוריה.
הקובץ מגיע ל 100% ועושה לי שורה עם Your file has been uploaded. We are now processing the video... עם V ירוק מוקף בעיגול (עד כאן הכל בסדר).
אני לוחץ על 'SAVE CHANGES' הוא עושה לי עוד שורה מתחת עם V בצד מוקף בעיגול (גם זה בסדר).מכאן אני פשוט לא יודע מה לעשות אין לי שום מקום ללחוץ כדי כביכול לסיים את העלאה. ושהוא יפנה אותי לסרטון. אני בודק ב 'מיי וידאו' ויש את הקובץ אבל בשחור בלי שום כתובת חוקית ונכונה (זאת אומרת שהוא כנראה לא הועלה טוב או משהו כזה, הוא אמור להיות מודגש בכחול).
ניסיתי לבדוק בסרטון ביוטיוב שמסביר איך להעלות קבצים ליוטיוב והוא עשה בדיוק כמוני רק אחרי שהוא לחץ על 'SAVE CHANGE' הייתה לו אפשרות ללחוץ על אחד מ ה V והוא לחץ על עוד משהו וזה הפנה אותו לסרטון. אני? לא מצליח!
אמרתי אולי אי אפשר להעלות ככה סתם שיר באיכות MP3 אז שיניתי ל AVI ו- WMV כדי שאולי זה יעבוד - נאדה.
בכל מקרה היתי שמח אם מישהו יעזור לי.
וגם יוכל להגיד לי אם זה משנה אם אני מעלה את כקובץ MP3 או לא.
תודה רבה.