לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 31-08-2010, 16:40
  Roni21 Roni21 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 31.08.10
בעיה קטנה...בקשר לקרבי...

קיבלתי צו גיוס חדש לפני שבועיים ל17.10 (גיוס ג'וב ) אחרי שהיה לי גיוס קרבי 22.11.
כשהתקשרתי לשאול למה שינו ( אולי הורידו פרופיל על משהו או לא יודע איזה סיבה המציאו ששינו לי את התאריך גיוס)
הם אמרו שהשינו זה בעקבות "צורכי צבא" ואמרו אם אני רוצה קרבי אז שאני אשלח פקס עם הבקשה.

עכשיו הדילמה ,
אם אני אשלח להם פקס (אני מאוד רוצה שירות כלוחם ולא כג'וב ואפילו לעבור איזשהוא גיבוש) לגיוס קרבי אני לא חושב שישנו לי את התאריך גיוס כפי שהיה ל22.11 אלא ישלחו לי למרץ , ויש עוד זמן עוד הרבה זמן עד מרץ , יש סיכויי שהם יחזירו לי לתאריך גיוס הראשון לנובמבר ?

עוד משהו , יש לי בעיה בעיניים , אני אלרגי לאבק , אובך , או השמש והם ממש רגישות... זה מתבטא באדמומיות בעינייים וגירויים וגם אם אני יושן מעט בלילה יש אדמומיות ... זה עובר אחרי כזה זמן
אבל זה ממש לסירוגין כזה ... לפעמיים אני יכול להיות חשוף לכל הדברים האלו והעיניים יהיו בסדר ולא יהו גירויים - אני ממש לא יודע איך זה יהיה כשאני אהיה בקרבי.

אני ממש מעוניין לשרת כלוחם אבל מצד שני אני לא רוצה לסבול כ"כ ורציתי סתם להתייעץ עם גם למתגייסים שונים הייתה בעיה מסויימת וכשהם התגייסו הם הסתדרו מבחינת הבעיה והכל היה בסדר ?
ואם הבעיה ממש תציק יוצאו אותי מקרבי וישימו אותי בג'וב ? ( יש חטיבות שאי אפשר לצאת מהם...ממש קשה..)

זהו בסה"כ רציתי רק להתעייץ מה אני עושה בקשר לבעיה הזו...
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 01-09-2010, 13:00
  Starship_Trooper Starship_Trooper אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.09.06
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Roni21 שמתחילה ב "בעיה קטנה...בקשר לקרבי..."

דיווחת על הבעיות שלך? הצבא נתן לך פרופיל בהתאם אליהן? אנחנו לא רופאים אז קשה לענות על החלק הזה של ההודעה שלך.

בקשר לחלק של לבקש קרבי - גם לי היתה התלבטות דומה - ברגע האחרון קיבלתי רגליים קרות מעתודה - הגיוס שלי גם היה בנובמבר, ופחדתי שאו שישלחו אותי לגו'ב או שיידחו את הגיוס. הפחד שיתק אותי, והלכתי לעתודה. עכשיו כשסיימתי את השנה הראשונה, החלטתי לפרוש ולבקש קרבי בנובמבר הזה. כמו שאני רואה את זה, הבחירה שלך היא או בטוח להתגייס בנובמבר לגו'ב או לשלוח בקשה ואולי לקבל קרבי בנובמבר עם סיכוי לקרבי במרץ. אני צודק? דחיית גיוס בכמה חודשים זה לא כזה נורא, תעבוד בינתיים. אני חושב שזה עדיף מלהתגייס מוקדם יותר למקום שאתה לא תמצא את עצמך בו.

מה שלא תעשה בהצלחה. גם אני מתגייס בנובמבר, אז אם תמצליח לעבור לקרבי בנובמבר אולי ניפגש.
ישן 01-09-2010, 16:06
  Roni21 Roni21 אינו מחובר  

בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי Starship_Trooper שמתחילה ב "דיווחת על הבעיות שלך? הצבא..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Starship_Trooper
דיווחת על הבעיות שלך? הצבא נתן לך פרופיל בהתאם אליהן? אנחנו לא רופאים אז קשה לענות על החלק הזה של ההודעה שלך.

בקשר לחלק של לבקש קרבי - גם לי היתה התלבטות דומה - ברגע האחרון קיבלתי רגליים קרות מעתודה - הגיוס שלי גם היה בנובמבר, ופחדתי שאו שישלחו אותי לגו'ב או שיידחו את הגיוס. הפחד שיתק אותי, והלכתי לעתודה. עכשיו כשסיימתי את השנה הראשונה, החלטתי לפרוש ולבקש קרבי בנובמבר הזה. כמו שאני רואה את זה, הבחירה שלך היא או בטוח להתגייס בנובמבר לגו'ב או לשלוח בקשה ואולי לקבל קרבי בנובמבר עם סיכוי לקרבי במרץ. אני צודק? דחיית גיוס בכמה חודשים זה לא כזה נורא, תעבוד בינתיים. אני חושב שזה עדיף מלהתגייס מוקדם יותר למקום שאתה לא תמצא את עצמך בו.

מה שלא תעשה בהצלחה. גם אני מתגייס בנובמבר, אז אם תמצליח לעבור לקרבי בנובמבר אולי ניפגש.

הצבא יודע שיש לי בעיה מסויימת עם העיניים , יש לי כרגע פרופיל 82.
את האמת לא כ"כ מפריע לי להתגייס במרץ אם לא יתנו לי בנובמבר כמו התאריך שנתנו לי מלכתחילה.
הבעיה פה שאני ממש לא רוצה לסבול בקטע של העיניים ( אני מקווה שאני אסתדר , בע") ומצד שני אני מאד רוצה קרבי.

נערך לאחרונה ע"י Roni21 בתאריך 01-09-2010 בשעה 16:10.
ישן 01-09-2010, 14:01
צלמית המשתמש של dani90
  dani90 dani90 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.04.07
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Roni21 שמתחילה ב "בעיה קטנה...בקשר לקרבי..."

כפי שציין הבחור מעלי, אנחנו לא רופאים ואין באפשרותנו להגיד לך אם תסתדר עם זה או לא.

בכל זאת, בשירות הקרבי יש לא מעט שבועות שטח. ישנים על הריצפה, אמנם זה תלוי במיקום, אך מין הסתם אתה תיתקל באבק ובחול.. כמו כן אתה תיחשף הרבה לשמש (כמובן שתמיד יהיה עליך כובע..).

לעניות דעתי אתה תצליח להסתדר (לפי מה שמשתמע מהגישה שלך) אך עליך לשקול את העובדה שמאד קשה לצאת מהיחידה במקרה ואתה מוותר על השירות הקרבי..
CHRIS MARTIN: Coldplay is for people with great taste, intelligence, incredible good lookingness, talent, ability, success, grabbing of life. Coldplay's for people who know what life's about. They're always entertaining. Delightful to talk to. Sweet, charming, incredibly good in bed. Virile. They have incredible success with girls, or boys, or both. They're generally just the world's best citizens.. Maybe I'm biased, but I'm definitely right

ישן 02-09-2010, 17:19
  Roni21 Roni21 אינו מחובר  

בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי AcidicJimmy. שמתחילה ב "אם מה שאתה רוצה לעשות בצבא זה..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי AcidicJimmy.
אם מה שאתה רוצה לעשות בצבא זה להיות לוחם ואתה מרגיש שתפקיד עורפי לא יענה על הצפיות שלך אז תחשוב כמה (במקרה הגרוע) הורא יהיה לחכות עוד ארבע חודשים לגיוס...

הבעיה הייתה יותר עם אני אצליח לשרת מבחינה רפואית , למרות שהביאו לי פרופיל 82 בכל זאת יש לי רגישות בעיניים שדי מציקה וגורמת לאדמומיות וגירויים.

אין לי בכלל בעיה לחכות אם ידחו לי למרץ , אני מקווה שיתנו לי נובמבר כמו שהיה בהתחלה אבל זה לא כ"כ משנה.

ד"א, מישהו יודע אחרי ששלחתי את הפקס מתי הם אמורים להודיע מה הם עושים עם הבקשה שלי ?
שלחתי אליהם לפחות 3 פעמים תבקשה , ניתן לבדוק אם זה הגיע אליהם והם עושים עם זה משהו ?
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 11:28

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר