07-09-2010, 23:22
|
|
|
|
חבר מתאריך: 25.12.05
|
|
|
זה היה כבר לפני כמה שנים טובות
"איך הוא לא נעצר" זו שאלה שיכלה להחשב "שאלה טובה" במדינה אחרת. כל מיני רדיקלים שמחוללים פרובוקציות שקופות היו הרבה עוד מאז (כמו אלה שרצו לשכנע ערבים מפרבר של חברון להצית ביה"כ, רק שהערבים לא הסכימו...) והיו גם לפני. גם עצי זית שנכרתו משום מחלה/משום שהיו מזן לא רווחי, היו, ויש, וכמובן שתמיד נטען ש"מתנחלים כרתו אותם". לפני כשנתיים, בשירות מילואים בדרום הר חברון, ראיתי במו עיני איך הבנדיטים האלה פועלים בלי הפרעה, ואפילו יצא לי (במקרה) להיות ליד סוסיה, ולקבל הוכחות חותכות שאיזה סרטון שהסתובב אז - כאילו מראה 4 גברתנים רעולי פנים באים לפרק הצורה לאיזו רועת צאן - היה מבושל, מפוברק חלקית ובכל מקרה מתוכנן מראש כמארב. אני ידעתי את זה (הדיוט שהזדמן למקום כי במקרה שם יש איזה מטווח איפוס מאולתר באיזה ואדי), קציני צה"ל ידעו את זה, אין לי ספק שעיתונאי שטחים "יעודיים" ידעו את זה... אתה צריך לקחת בחשבון שבעולם בולשביקי יש עניין רק ב"פועלים ששכרם נפגע בגלל עוולות הקפיטליזם". אין שום עניין ב"מות אלפים מתו מרעב בגלל טיפשותם של הבולשביקים". לא תשמע על זה שום מילה.
וקח בחשבון שכאדם אני צרכן כמעט בלתי קיים של חדשות, או אפילו "חדשות מהשטח": מה שאני מכיר זה מה שממש זועק על ראש הגבעה. אני לא חבר בפייסבוק ולא מקבל אי מיילים יעודיים שלא מקבל סתם אדם א-פוליטי. אם אני מכיר את סיפור המשור, זה אומר שיש עוד המון סיפורים אחרים שמסתובבים, ושאני לא מכיר אותם.