11-09-2010, 15:49
|
|
תחמושת בע"מ
|
|
חבר מתאריך: 09.03.04
|
|
|
על "אבדן ההרתעה " אתה מדבר?.. הנה דוגמא לאבדן הרתעה ממש מלפני שעה....
אבדן הרתעה ביחד עם חוסר חשק "להתעסק" מצד שוטרים...
עצרתי לתדלק בתחנת הדלק שבצומת שמשון....
בעודי מתדלק אני שומע מנועים של אופועים אשר ללא ספק הוסר מצינור הפליטה שלהם המשתיק , כמדומני שמדובר כבר בעבירה ושאופנוע לא אמור לעבור בכלל טסט ככה...
אני מביט ורואה שני אופנוענים צעירים, אחד מהם ללא קסדה ויחד עמם גם טרקטורון,
מבט מעמיק יותר מגלה כי לאף אחד מהאופנועים אין בכלל מספר רישוי!
יופי...
הרוכבים היו נערים כבני 18 מקסימום, סביר להניח בני המושבים הסמוכים וכשאחד מהם ממש עובר לידי אני מצליח לשמוע אותו מספר לחברו ש"עברה ניידת אבל לא ראתה אותם"....
בשלב הזה אני כבר מתחיל להתעצבן...
טלפון ל 100 מסתיים בכך שאין תשובה (חייגתי פעמיים והגעתי לשלב שצליל החיוג הופך לתפוס כי אין תשובה), הלאה, אני לא מוותר ומחליט להתקשר ל 144 ולבקש את מס' הטלפון של יומן תחנת בית שמש הסמוכה שבתחומה אף פועלת שלוחה של מתנ"א...
אני מקבל מספר טלפון , מחייג ומגיע למענה קולי שמנתב את השיחות ע"פ הצורך..."לחקירות הקש.5, למשרדי התחנה הקש 6 וליומן הקש משהו אחר...
אני מקיש...ממתין ונענה על ידי היומנאית, אני מספר לה את מה שקורה בתחנת הדלק (החבורה העליזה חוגגת עם שתייה קלה וחטיפים ותיכף נעלמת על כלי הרכב הלא חוקיים שלה)...
הפלא ופלא, במקום לקחת ממני את הפרטים אני מתבקש להתקשר למספר הטלפון שהיא מוסרת לי, מס' הטלפון של מוקד מתנ"א ש"מייד ישלחו ניידת למקום"... וואלה יופי!...
אני עדיין לא מתייאש...
שוב טלפון, הפעם למוקד מתנ"א (נעים מאוד)....
במוקד מתנ"א עונה לי שוב מוקדנית, אני מספר לה על ההפקרות שמול עיני..."ארבעה נערים עם אופנועים ללא מספרים שתיכף נעלמים מהמקום" והיא מתעקשת לחזור על דברי כדלקמן..."אופנוע משתולל"?....
תגידי לי, מה את שומעת ומה אני אומר לך?...
קיבינימאט, בשלב הזה אני כבר מתחיל באמת להתעצבן!
אני חוזר על דברי ונענה בלקוניות ממש לא משכנעת "אני אשלח ניידת"...כן...כן...
והנה, הפלא ופלא...עוברות כעשר דקות תמימות (מזל שהחבורה עדיין במקום ואפילו הצטרף אליהם שרשור נוסף רכוב גם הוא על אופנוע ללא מספר)......והנה מופיעה ניידת!...ממש ניידת!....
אני אומר לעצמי, הנה עכשיו החבורה תראה את השוטרים ומייד תיעלם מהמקום אך לא!....
לא ייאמן, הם אפילו לא מתרגשים!
אחד מהם אף מפליא בלהטוטי רכיבה ללא קסדה במגרש החנייה הסמוך לתחנת הדלק כשרעם האגזוז נשמע להערכתי עד פאתי תל אביב!
והשוטרים....
השוטרים?...
מסתבר שכל מה שהם באו לעשות הוא לתדלק את הניידת ולקנות שתייה קלה במזנון של התחנה!!!
ועוד ניידת נכנסת, הפעם טנדר טויוטה...אותו הסיפור...
כנראה שזו תחילת משמרת והם נכנסו לתדלק...
ואין לי ספק שהם ראו ושמעו את מה שאני ראיתי ושמעתי רק שפשוט כנראה לא בא להם להתעסק....
ואני?..
אחרי כמעט חצי שעה במקום, 2 טלפונים ל 100, טלפון ל 144, טלפון לתחנת בית שמש, טלפון למוקד מתנ"א...... עומד כמו שמוק ולא מאמין!
ועדיין...גם עכשיו בבית אני לא מאמין!
לא נותר לי אלא לקוות שאחד האדיוטים על אופנועו לא יהרוג מישהו שהרי אפילו מספר לא יהיה למסור למשטרה....
פשוט מרתיח ומתסכל!