לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 09-09-2010, 00:09
  .ישראלה היפהפיה .ישראלה היפהפיה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.07.06
אתה אשם או לא לפי האינטרסים של העיתון בזמן הנתון.
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי RP. שמתחילה ב "אשם עד שהוכחה חפותו? תענוג..."

כנראה שכרגע מבחינת מעריב זה כיוון הרוח.

במקרה של פלדמן לא צריך לדאוג לו. הוא אוהב את תדמית השונה ויש לו מספיק יכולת רטורית, משפטית וידע במהלכים הנכונים בכדי לצאת טוב + כתבה מפרגנת בליידי גלובס ובלייזר גם אם היה משתלט על קטר קיטור של רכבת ישראל באיומי קקדו ודוהר עימו לחוף הילטון מהצד של המים. קל וחומר אם באמת אינו קשור לארוע.

השאלה היא מה יקרה לנו האזרחים הפשוטים כאשר שפיטה ציבורית בכותרת היא הדבר שיתאים לעיתון מסויים ביום מסויים כשדווקא אנו נקלע לסיטואציה הלא נכונה. [לדוגמא RP אמר לפקיד בHOT "יא אללה שלך יבשת אותי על הקו, הרגת אותי, היה נעים לך אם היו עושים לך אותו דבר?" בדיוק בשבוע בו NRG היה מכריז על מאבק באלימות כלפי עובדי עולם התקשורת והיית נעצר בעוון איומים ברצח ומסגיר אותי כבר בחקירתך הראשונה....

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 09-09-2010, 00:26
  g.l.s.h g.l.s.h אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.12.05
חברים
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי looklook שמתחילה ב "עדי ראייה: עו"ד א' פלדמן היה מעורב בתאונת דרכים וברח מהמקום."

לאור לקחי פרשת "גל"צ כתב או סתם כותב" אני חושב שלפני שנמהר להכתיר את פלדמן כעו"ד, בורח או אפילו לפני שנגדיר את דרך רוטשילד כ"שדרות" ראוי שנחכה למי ממנהלי הפורומים בפרש שהוא גם עו"ד או משהו כזה. שיתן לנו מבט רחב יותר על העניין.
אני אישית בטוח שיש הסבר הגיוני לסיפור הזה, ואני משוכנע שהעו"ד המכובד והמלומד שייצג את האיש כבר יציג אותו לציבור. אפשר לדןגמא לטעון שבדיוק הוא לקח את הילד לעשות עבודה על פועלים זרים ממצריים והם ניסו לדמות מרדף של משמר הגבול אחרי אותם פליטי חרב. לצערם הסתננו לתרגיל כמה מכוניות חונות שהתנגשו בהאמר שלהם, סליחה... בטויוטה שדימתה האמר. הם ברחו כי אז בדיוק היה הקטע של לדמות פליטי דרפור בורחים לישראל שהם חשבו כמקום מבטחים, והפ פחדו שהמשטרה תירה בהם. ואז הם המשיכו את המסלול של הפליטים והלכו לעשות עבודות נקיון בבית של עו"ד תל אביבי עשיר.
וזה כבוד השופט, בדיוק מה שהיה.

ישן 09-09-2010, 00:53
צלמית המשתמש של looklook
  משתמש זכר looklook looklook אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.01
למה הוא צריך כזה כתב הגנה פתלתל?
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי g.l.s.h שמתחילה ב "חברים"

כל שעליו לומר לשופט זה : אדוני, נוסעים כמו משוגעים בארץ הזו, לא תאמין - אני עומד לתומי בשדרות רוטשילד בתל אביב ועשרות כלי רכב חולפים על פני בנתיב שאמור להיות שמור לחנייה! בכחול לבן! אני אומר לך אדוני, היה זה רק עניין של זמן עד שאחד המטורפים האלה הנוסעים בחנייה מנע ממני בכוח להכנס לו בטמבון - מה שיצר תאונת שרשרת מצערת שהיא כרוניקה של פראות ידועה מראש. ואיפה הכל התחיל אדוני? הכל מתחיל באופן הבלתי נסלח שבו אנחנו מחזיקים במכלאות מיליוני בני אדם ומונעים מהם זכויות אדם בסיסיות, הכל בגלל הכיבוש. ועכשיו תסלח לי רגע, הבן שלי החליט ללוות מבריח..סליחה פליטים סודאנים ויש שמועות שהם היו רעבים בדרך ועשו ממנו שישליק.

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

ישן 09-09-2010, 09:47
צלמית המשתמש של Fang
  משתמש זכר Fang Fang אינו מחובר  
מנהל בפורום צבא וביטחון

חבר מתאריך: 26.11.05
Facebook profile
לדעתי חייבים להסתכל על זה בהיבט רחב יותר
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי looklook שמתחילה ב "למה הוא צריך כזה כתב הגנה פתלתל?"

אביגדור פלדמן: (מסדר את משקפי העיגולדים הגדולות שלו, מכחכח בגרונו) הכל התחיל כשאהרון ברק ואני נסענו לקנות את הדירה ה 19 שלו, בגלל שהכל שפיט אצלו (כולל איפה צה"ל ישים מחסומים בשטחים), לכולם יש זכויות (כולל אנסי ילדים ומחבלים מתאבדים שהיתה להם תקלה בחגורת נפץ) והכל פרוצדוראלי (הם יכולים להגיש התנגדויות על התנגדויות, לשמור על זכות השתיקה ולמשוך את הזמן כמה שירצו) אז נסענו בזהירות כי חיפשנו חניה.
ליד הדירה המיועדת (פנטהאוז 10 חדרים מול אהוד ברק, מהסוג הזה שכל אלה שעושים מילואים במחסומים שאנחנו ניקבע אם בכלל, משלמים מיסים שאנחנו ניקבע, יכולים רק לחלום עליה בזמן שהם אוכלים את הפלאפל מאכל האספסוף), לפתע ראינו הפגנה של הימין הדוחה בעד גירוש הילדים המסכנים, בעד הכיבוש והשליטה בפלסטינים המדוכאים ונגד התחזקות משפחות הפשע הגדולות שעושות לי כל כך טוב.
החצופים האלה זרקו עלינו מכוניות שהיו בחניה ועמוד תאורה, אז קראנו לדורית בייניש שבאה לאסוף אותנו ותוך כדי בריחה עפה עליה עוד נעל..

ישן 09-09-2010, 13:17
  משתמש זכר פלמינג פלמינג אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.01.09
התגלה זן חדש של נגיף אלים, Violent criminal virus
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי looklook שמתחילה ב "עדי ראייה: עו"ד א' פלדמן היה מעורב בתאונת דרכים וברח מהמקום."

הדבקה, הנגרמת על ידי נגיף, הפכה למגפה של ממש באזורים מסוימים בעולם.
המחלה הנגרמת כתוצאה מהידבקות על ידי אורגניזם זר בדרך כלל עברייני והתאמת דפוסי ההתנהגות שלו.
על פי בדיקות שנערכו רוב האוכלוסייה שאינה באה במגע אם האורגניזם העברייני אינה חשופה להדבקות.

מעקב אחר התפשטות הווירוס העברייני וצילומים המתעדים את דרך ההדבקות מוכיחים שהאוכלוסייה העיקרית הנפגעת כתוצאה מהווירוס העברייני היא ספסרים לענייני משפט, זאת בשל השהות הממושכת ובעיקר המגע האוראלי בין פה הווירוס העברייני לבין אזנו של הספסר.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 14:18

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר