לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה    ברוכים הבאים לפורום צילום!!!       אוסף אתגרי הצילום של כל הזמנים   מצגת-סרטון ישראל 3 מוכנה כעת להפצה, לצפייה לחצו כאן חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תרבות ואמנות > צילום סטילס ווידאו
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 11-09-2010, 21:00
  ShAchaR_H ShAchaR_H אינו מחובר  

חבר מתאריך: 24.06.07
שלח הודעה דרך ICQ אל ShAchaR_H שלח הודעה דרך MSN אל ShAchaR_H
בעיה בסוללה Nikon D80

הפסקתי לצלם לפני תקופה של שנה בערך, כשהכנסתי את הסוללה למצלמה וזה הראה לי ברמות של הטעינה שהיא ריקה (כאילו רק שלב אחד), ולא פתח לי אותה בגלל זה. הטענתי אותה (מספר פעמים) במטען של הסוללה שמהבהב כשהיא נטענת ומפסיק להבהב כשהיא מסיימת להיטען. לאחר כשעה+ המטען הפסיק להבהב והחזרתי את הסוללה למצלמה, אבל היא הראתה לי שוב שהיא כאילו גמורה ולא הפעיל את המצלמה.
החלטתי לקנות באיביי סוללה חדשה, מאחר שהנחתי שהבעיה היא בסוללה. קניתי סוללה אבל כשהיא הגיעה גיליתי שהיא לא תואמת את המצלמה שלי, לא יכלה להיכנס בכלל בגודל שלה.
בכל מקרה חיפשתי אחרי זה אחת חדשה וכתבתי שתואמת למצלמה שלי, וקיבלתי אותה לפני יומיים. הכנסתי אותה אל המצלמה וזה הראה לי שוב, כמו הסוללה הקודמת, שהיא בשלב אחד כאילו לא טעונה. הכנסתי אותה למטען, שהבהב ולאחר שעה וחצי בערך הפסיק להבהב. הכנסתי את הסוללה למצלמה, ושוב זה מראה לי את אותו הדבר, כאילו לא טעונה בכלל.

אני תוהה אם הבעיה היא במטען, שפחות נראה לי מכיוון שהוא באמת מהבהב ומפסיק להבהב לאחר זמן מה, מה שאומר כנראה שהוא פועל כשורה.
אז לא הייתי בטוח, אבל אולי הבעיה היא במגעים כלשהם באיזור הסוללה של המצלמה..

קרתה לכם הבעיה פעם? יש לכם רעיון מה קרה ומה לעשות?
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 20:18

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר