לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 26-09-2010, 16:01
  rutes rutes אינו מחובר  

חבר מתאריך: 26.09.10
מעבר ליחידה התנדבותית.

שלום רב.
ראשית כל, שלום לכל המשתמשים בפורום ונעים מאוד.
אני כרגע חייל בגדוד לוחם.
אני מרגיש שהשירות שלי לא משמעותי במיוחד, למרות שהגדוד הוא גדוד לוחם אך זה לא גדוד חי"ר או יחידה כזו או אחרת.
לפני הגיוס סבלתי מבעיה בריאותית שחסמה לי את האפשרות להתמיין ליום סיירות וליחידות מובחרות אך במהלך השירות הבעיה נפתרה ולא קיימת עוד.
זמן מה שאני חושב להגיש טופס 55 למעבר ליחידה התנדבותית אך חשבתי קודם להתייעץ פה.
אני מגוייס מאוג' 09, משמע שאני כבר יותר משנה בצה"ל,
הנתונים שלי הם פרופיל 97, קב"א 53 וללא סעיפים פוסלים.
אני מעוניין במעבר ליחידה התנדבותית בהעדפה לסיירת מטכ"ל [לא, לא בגלל השם או משהו], אני מוכן לחתום שס"נ כמה שאצטרך ומוכן לתת מעצמי כמה שאדרש לתת.
אני מודע לקשיים הפיזים, חזרה ל"טירונות" וכלל הדברים הללו אך הנני מוכן לעשות מה שאצטרך לעשות,
אז בעצם שאלתי היא האם הדבר נשמע מופרך או שמא אפשרי, האם הסיכויים לטובתי או לרעתי ?
אנא החכימו אותי בעניין, תודה רבה.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 26-09-2010, 18:03
  Didd Didd אינו מחובר  

חבר מתאריך: 02.02.07
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי rutes שמתחילה ב "יתרת השירות אינה מספיקה? הרי..."

תראה מקרים חריגים תמיד יש, אני מכיר שני חברה שהתקבלו ליהל"מ עם פז"מ של שנה ושני חברה שעברו מיהל"מ למטכ"ל עם פז"מ של קרוב לשנה, אני אצטט לך פה את משפט שאמר פעם מפקד גיבוש ואני חושב שהוא מסכם טוב את הרעיון של החריגות פז"מ - "תהיה מקום 1 זה בעיה שלי, תהיה מקום 100 זה בעיה שלך" אין מה לעשות גיבושים, טופסי 55, מכתבים אישיים למפקדי יחידות, הכול עניין של שיווק, כמה שתהיה יותר אטרקטיבי ליחידה שאתה רוצה להתקבל אליה ככה יגדלו סיכוייך.

בקשר לעניין של שס"ן, נתקלתי בשס"ן מעט מאוד בשירות שלי עד עתה, ליתר דיוק שמעתי רק על לוחם אחד שחתום שס"ן וזה היה בגדוד חה"ן, אתה חייב להבין ששס"ן זה לא לכתוב בטופס 55 "מוכן לחתום שס"ן" ואז לקפוץ למשרד השליש ולחתום, שס"ן זה בקשות, אישורים, תקנים, ובמילה אחת "בירוקרטיה", כדי להגיע למצב שיחידה מובחרת שלא חסר לה מבחר של מלשבי"ם שנלחמים על מקום בשורותיה תתעניין בך מספיק כדי להתחיל בתהליך של החתמת שס"ן אתה צריך קצת ויטמין P לפי דעתי.

סה"כ אני מאחל לך הרבה בהצלחה ואני מקווה שאתה מבין שהמרכיב הכי חשוב בעניין פה הוא הנחישות שלך, אם תדפוק על מספיק דלתות מישהו ישים לב אליך בסוף ואולי המישהו הזה יהיה מוכן לדחוף את הנושא שלך למעלה ולסלול לך את הדרך,בהצלחה.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 10:09

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר