26-09-2010, 18:03
|
|
|
|
חבר מתאריך: 02.02.07
|
|
תראה מקרים חריגים תמיד יש, אני מכיר שני חברה שהתקבלו ליהל"מ עם פז"מ של שנה ושני חברה שעברו מיהל"מ למטכ"ל עם פז"מ של קרוב לשנה, אני אצטט לך פה את משפט שאמר פעם מפקד גיבוש ואני חושב שהוא מסכם טוב את הרעיון של החריגות פז"מ - "תהיה מקום 1 זה בעיה שלי, תהיה מקום 100 זה בעיה שלך" אין מה לעשות גיבושים, טופסי 55, מכתבים אישיים למפקדי יחידות, הכול עניין של שיווק, כמה שתהיה יותר אטרקטיבי ליחידה שאתה רוצה להתקבל אליה ככה יגדלו סיכוייך.
בקשר לעניין של שס"ן, נתקלתי בשס"ן מעט מאוד בשירות שלי עד עתה, ליתר דיוק שמעתי רק על לוחם אחד שחתום שס"ן וזה היה בגדוד חה"ן, אתה חייב להבין ששס"ן זה לא לכתוב בטופס 55 "מוכן לחתום שס"ן" ואז לקפוץ למשרד השליש ולחתום, שס"ן זה בקשות, אישורים, תקנים, ובמילה אחת "בירוקרטיה", כדי להגיע למצב שיחידה מובחרת שלא חסר לה מבחר של מלשבי"ם שנלחמים על מקום בשורותיה תתעניין בך מספיק כדי להתחיל בתהליך של החתמת שס"ן אתה צריך קצת ויטמין P לפי דעתי.
סה"כ אני מאחל לך הרבה בהצלחה ואני מקווה שאתה מבין שהמרכיב הכי חשוב בעניין פה הוא הנחישות שלך, אם תדפוק על מספיק דלתות מישהו ישים לב אליך בסוף ואולי המישהו הזה יהיה מוכן לדחוף את הנושא שלך למעלה ולסלול לך את הדרך,בהצלחה.