לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 29-09-2010, 05:48
  ישראל היפה ישראל היפה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.10.04
אני גאה להיות בין העלובים שתמכו בהתנתקות
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי אינקה שמתחילה ב "תן לו את הצוואר שלך. לא את הבית של תושבי יש"ע."

לעומת "אמיצים" שהתנגדו ופעלו כנגד החלטות ממשלת ישראל.

צר לי ש : 1. שהמוחזרים הביתה לא שוקמו עד עצמם היום הזה. כאשר חלק מחדל זה, במיוחד בשלביו הראשונים, יש לזקוף, לא מעט לחובת המוחזרים.
2. שלא פעלו בתקיפות ובנחישות, כאשר "התעופפו" קטיושות מעל תחומי מדינת ישראל לאחר היציאה מעזה. חוסר פעולה, שלא נבעה בגלל ה"שלומיסטיים" אלה ????
3. שלא המשיכו בפנוי כל ההתנחלויות הבלתי חוקיות. אלו המוכרות ככאלו ע"י ממשלת ישראל.

צר לי לא פחות, שבגלל "אמיצים" אלו, הגענו למה שהגענו והיום אנו "מוקצים מחת מיאוס" בכל העולם ודמויינו כחפצים בשלום נמוג והפכנו את אבו מאזן לאיש השלום ואותנו לסרבניו.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 29-09-2010, 10:47
צלמית המשתמש של סוכן שקט
  משתמש זכר סוכן שקט סוכן שקט אינו מחובר  

חבר מתאריך: 12.03.02
בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי ישראל היפה שמתחילה ב "אני גאה להיות בין העלובים שתמכו בהתנתקות"

אתה תומך בהחלטת ממשלת ישראל (התנתקות)
ומתנגד להחלטת ממשלת ישראל? (אי הקפאת ההתנחלויות ואי פינו כל ההתנחלויות)

מצטער אם אתה תומך בהחלטות של ממשלת ישראל בגלל שממשלת ישראל החליטה, תתמוך בכל החלטותיה,
ואם לא אז אל תזכיר שזה "בגלל החלטת ממשלת ישראל" שבדיוק עשתה מה שאתה רוצה.

אני לא אומר שמי שתמך בהתנתקות הוא עלוב, רק אני חושב שאני לא מסוגל להשוות את גוש קטיף להתנחלות בלתי חוקית.
ולכן אני מתנגד ואתנגד לפינוי /גירוש/ התנתקות או איך שלא תקרא לזה של התישבות חוקית.

להוציא אדם מביתו החוקי בגלל "שלום" או בגלל קפריזה של ראש ממשלה. זה בלתי חוקי בעליל.
במקור נכתב על ידי יחזקאל
וקראתי עליו לכל הרי חרב נאם אדני אלןהים חרב איש באחיו תהיה

Oui nous irons nous faire casser la gueule en cœur, Mais nous reviendrons vainqueur

ישן 29-09-2010, 13:17
צלמית המשתמש של MS_Rogue
  משתמש זכר MS_Rogue MS_Rogue אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.03.10
בתגובה להודעה מספר 13 שנכתבה על ידי ישראל היפה שמתחילה ב "מענין למה אתה מחובר אם אתה בכלל מחובר למשהו ?"

תרשה לי לענות לך בבוטות.... אני מחובר למציאות ואינני חי לפי תיאוריה שנהגתה על ידי אקדמאים הגרים במגדל שן.

ב2005 אני תמכתי בהתנתקות, מתוך אמונה, נאיבית משהו, שאולי זה אכן ישפר את המצב. האמנתי שזה יפסיק את הלגיטימציה של הפלסטינים להוציא פיגועים מעזה, האמנתי שאם הם יעשו משהו, ניכנס בהם עד הסוף והאו"מ בראייה שאנחנו הלכנו לפי כל ההסכמות הבינלאומיות, יתמוך בזכותנו להגן על עצמנו...

אך ראה שזה פלא, בחמש השנים שחלפו, המצב רק הלך והחמיר. לישראל מעולם לא הייתה תדמית כל כך נוראה באו"ם, חמאס וחיזבאללה משתינים על החלטות האו"ם בקשת וישראל זו שחוטפת גינויים....

כדי לא לכתוב פה מגילה שלמה, אציין בפשטות: ככל שאנחנו מתגמשים יותר, ככל שאנחנו נותנים יותר, ככה אויבינו (ואני לא מדבר רק על אלו שיורים עלינו) מתעודדים יותר...

לצופה ורואה יש משפט ענק בחתימה שלו מעת ויליאם ראלף איינג' - "אין ערך להחלטת הכבשים בזכות צמחונות כל זמן שהזאב נשאר בדיעה אחרת".

אז זהו, המציאות טפחה על פני, האכזבות הצטברו והאמונה שלי בצמחונות נעלמה בפני מתקפות הזאבים ההולכות וגוברות...

וכל אותם שמאלנים גזענים (וכן, זו גזענות כלפי הפלסטינים להיות סלחני לטרור שלהם) שעוד לא למדו את הלקח, מבחינתי הם שווי ערך למדינאים הבריטים שנתנו להיטלר את אוסטריה וצ'כוסלובקיה בהנחה שזה ישביע את רעבונו.

ישן 29-09-2010, 14:26

בתגובה להודעה מספר 14 שנכתבה על ידי MS_Rogue שמתחילה ב "תרשה לי לענות לך בבוטות......."

אך ראה שזה פלא, בחמש השנים שחלפו, המצב רק הלך והחמיר. לישראל מעולם לא הייתה תדמית כל כך נוראה באו"ם
======= אולי תחשב למה ומדוע. למרות שאנו מנהלים מלחמות צודקות - אנחו "נראים כרעים". כח עוד נחזיק בשטחים כבושים ונמנע מהפלסטינאים להקים מדינה - אנחנו נמשיך להראות הרעים.
חמאס וחיזבאללה משתינים על החלטות האו"ם בקשת וישראל זו שחוטפת גינויים...
======== אתה צודק - אבל מה זה עוזר לנו ?

כדי לא לכתוב פה מגילה שלמה, אציין בפשטות: ככל שאנחנו מתגמשים
======= מענין היכן אתה חש בהתגמשותנו ? בדיבורים ריקים ? במהלך הדיבורים ההתנחלויות והמתנחלים רק מתרבים ואנו קרובים לרגע אל-חזור.

לצופה ורואה יש משפט ענק בחתימה שלו מעת ויליאם ראלף איינג' - "אין ערך להחלטת הכבשים בזכות צמחונות כל זמן שהזאב נשאר בדיעה אחרת".
====== מענין מי הצמחוני ומי הזאב ? צמחונים אינני רואה באופק - אני רואה עמות בין שני טורפים, כאשר אנחנו הטורף הבכיר יותר. גם האריה מקבל מדי פעם נשיכה מהצבוע. אבל האריה נותר תמיד עם הודו של האריה והצבוע בשפל אוכלי הנבלות.

אז זהו, המציאות טפחה על פני, האכזבות הצטברו
======== אכן אתה צודק בהחלט שהאכזבות הסכויי השגת הסדר מתפוגגות והולכות ולאו דוקא בגללינו. אבל אנחו כחזקים יכולים לקחת על עצמינו סכונים מחושבים. סכונים שהם רבי סכויים. סכונים שאים מסכנים את קיומנו. לעומת השאת המצב בקיים - המכרסם בנו ומסכן את קיומנו כמדינה יהודית ודמוקרטית.

וכל אותם שמאלנים גזענים (וכן, זו גזענות כלפי הפלסטינים להיות סלחני לטרור שלהם)
====== איני יודע לאיזה שמאלנים אתה מתכוון ואולי ישנם בודדים כאלו - בכל משפחה טובה עשויה להיות "כבשה שחורה" (אמרת גזענות). אין אדם בר דעת שיהיה סלחני לטרור ולרצח. מי שרע לו יכול להביע את מחאתו בדרכים אחרות. אין כל הצדקה למעשי רצח בכלל וכלפי אוכלוסיה אזרחית בפרט. רצח הוא רצח הוא רצח ואין לו מחילה.

שעוד לא למדו את הלקח, מבחינתי הם שווי ערך למדינאים הבריטים שנתנו להיטלר את אוסטריה וצ'כוסלובקיה בהנחה שזה ישביע את רעבונו.
====== אני מציע שאת היטלר תשים בצד. מי שמשווהאת הפלסטינאם להיטלר איננו ודע על מה הוא שח. שלא לדבר שהוא מוזיל את השואה. הלוואי והיטלר היה דומה לפלסטינאים - הכל היהנראהאחרת בעולמנו.
ישן 29-09-2010, 17:48
צלמית המשתמש של MS_Rogue
  משתמש זכר MS_Rogue MS_Rogue אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.03.10
בתגובה להודעה מספר 17 שנכתבה על ידי ישראל היפה שמתחילה ב "מי שאינו חפץ להשכין שלום - הוא גם לא יצליח בין שתי יונים או בין שני שפנים"

איזה רוב דומם? אני לא יודע באיזו מדינה אתה חי אבל הרוב היהודי בישראל הוא לא רק ימני... הוא קולני בימניותו. כי מה לעשות, אנחנו ישראלים, לא סותמים ת'פה. אין רוב דומם לאשליה שלך והסקרים, אגב, די אמינים בנושא זה

לגבי "מי שאינו חפץ להשכין שלום"... אני מניח שאתה מדבר על ממשלות ישראל, ולא חס וחלילה על עראפת וחבר מרעיו, על חמאס, חיזבאללה ומחמוד אחמדיניג'אד....

שמע, אני כבר נתתי הסבר טוב בפתיל אחר מדוע הפלסטינים לא רוצים מדינה עצמאית ושלום וציינתי שכשב2001 ברק עם סופר-ויתורים דחף אותו אל הקיר של או לקבל מדינה או להיות מוקצה כמי שהרס את השלום, עראפת גרם לאינתיפאדת אל אקצה.

אתה וחבריך למגדל השן רשאים להמשיך להאמין בתיאוריות שלכם. אנחנו, שחיים בעולם האמיתי, נמשיך לזלזל בכם על השגייה באשליות

ישן 29-09-2010, 12:28

הבדל הקטן בין תמיכה - קבלה - ופעולה נגד בניגוד לחוק
בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי סוכן שקט שמתחילה ב "אתה תומך בהחלטת ממשלת ישראל..."

נכון אינני תומך באופן טולי בכל החלטות משלות ישראל - אלא באלו הניראות לי סבירות ובמסגרת ההגיון.
אני מקבל את כל החלטות ממשלות ישראל, כול אלו שאני מתנגד להן ואינני פועל כנגדן בניגוד לחוק.
לדוגמא: בצעירותי השתפתי בגרוש ערבים מבתיהם - למרות שהתנגדתי לכך; שמרתי עלהתנחלויות ומתנחלים - למרות שאני מתנגד לקיומם בשטחים הכבושים; בתפקידי האזרחיים - סייעתי בכל נושא שנתבקשתי למתנחלים ולהתנחלויות, בדיוק כפי שעשיתי זאת לגבי כלל אזרחי מדינת ישראל באשר הם.

בנושא חוקית ההתנחלויות קיימים שני משורים: האחד המישור הבינלאומי הגורס שמותר לישב אזרחים בשטח כבוש, בהתאם לצרכי הכובשים ובטחונם. לפיכך כל יישובי גוש קטיף הפכו לבלתי חוקיים, ברגע שמדינת ישראל החליטה לפנות את צבאה מהשטח.
במישור הישראלי - הוגדרו התנחלוית בלתי חוקיות במפורש. באותו הרגע שמממשלת ישראל תחליט להשיג את צה"ל משטחים כבושים (בחלקם או במלואם) - אותם ההתנחלוית הנמצאות בשטח אותו פינה הצבא הופכות להית בלתי חוקיות.

ההחלטות בדבר השלום או אי השלום, אינם קפריזה של איש אחד. היא חלטה האמורה להיות שקולה, בהתאם לכלל הנתונים, של ממשלת ישראל והאמורה לקבל אשור של כנסת ישראל.
ישן 29-09-2010, 13:09
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

חבר מתאריך: 28.10.01
ושוב אתה מבלבל בין שלום לבין פיסות נייר קדושות...
בתגובה להודעה מספר 21 שנכתבה על ידי ישראל היפה שמתחילה ב "הבדל הקטן בין תמיכה - קבלה - ופעולה נגד בניגוד לחוק"

אני אתעלם מהשטויות שכתבת אודות ההגדרות של החוקיות של
היישובים היהודיים ביש"ע (זה אמנם מצחיק, אבל אין טעם
להתעכב על זה - אתה תסביר בפירוט איך כל פיסטין שתפס ערבי
הוא חוקי, ואיך בית שנרכש במליונים, הוא עבירה על החוק...),
ואתמקד בעניין פשוט:
יפה מצידך שאתה מקבל שהממשלה והכנסת הן המחליטות על
"שלום", אבל זה כמובן שקר. הן מחליטות על פיסת נייר שעליה כתוב שאנחנו מוותר על כך וכך דברים, ובתמורה הערבים יסכימו
שעל כותרת מסמך הויתורים יהיה כתוב "הסכם שלום".

רק הערבים יכולים להחליט על שלום - כי רק הערבים יוזמים
עימות. לו הערבים הפסיקו את הטרור - לא היו הרוגים (יהודים או ערבים). כל הניסיונות המצחיקים שלך להפיל את האחריות לקיומו או היעדרו של שלום במזה"ת, על היהודים, נובעים
מאנטישמיות, ונטייה לראות ביהודים (או איך שאתה לא קורא
לנו...) את האשמים בכל...
ישן 29-09-2010, 14:39

תמשיך בהשמצותיך - מי שמשחק לידיהם של אדאלה זה אתה וחבר מריעך
בתגובה להודעה מספר 24 שנכתבה על ידי ori שמתחילה ב "דן, בכל מה שנוגע לחוק (או להיסטוריה, תיאולוגיה וגיאוגרפיה) אתה מקור די בעייתי..."

אם אתה מכיר כל כך את החוק הבינלאומי בהקשר להתנחלות בשטחים כבושים - אשמח לשמוע אותך.

בדומה אם אתה מכיר את החוק הישראלי הקובע את חוקיות התנחלויות בין אם נתמכו או שלא נתמכו ע"י ממשלות, תציג אותו גם כן. על איזה בסיס חוקי (לא פוליטי)קבעו ממשלות את רשימת ההתנחלויות הבלתי חוקיות.

האם בכלל ידוע לך, שלמעט ירושלים ה"מאוחדת" ורמת הגולן, לא הוחל החוק הישראלי על השטחים הכבושים. כל מה שמתנהל שם הוא בחסות משרד הבטחון/הצבא - רק האנשים, אזרחי מדינת ישראל באופן אישי כפופים לחוק הישראלי.

במקום להשמיץ כדי שתלמד ממקורות מגוונים - הרי כאן בפורום יש החושבים שאתה בר סמכה. אבל בהתבטאויתיך, אתה מגלה מגבלות וצרות אופק מדהימות.
ישן 30-09-2010, 17:16

תרוץ טוב מלהתחמק מתשובה
בתגובה להודעה מספר 26 שנכתבה על ידי ori שמתחילה ב "רשימת המאחזים הלא-חוקיים נקבעה באופן פוליטי למהדרין בידי חברת מרצ טליה ששון"

אתה פשוט אינך מכיר או שאינך רוצה להכיר את החוק - לא את הבינלאומי ולא את הישראלי בכל ובהקשר לשטחים הכבושים, שלא הוחל עליהם החוק הישראלי בפרט.

העובדה שאת העבודה עשתה חברת מר"צ, בתפקידה בפרקליטות, אינה משנה את המצב על פי החוק. העובדה שממשלות ישראל קבלו ואישרו את ה"רשימה" ואפילו "הבטיחו", שיפעלו לסלק את המפגעים והמפגעים - מעידה על כך שנעשתה עבודה רצינית. אני רוצה להניח, שיש לסמוך על אנשי מקצוע וגם אם העבודה היתה נעשית על ידי תומך ימין קיצוני, הרשימה לא הייתה שונה. אוי לנו אם אנשי מקצוע יפעלו על פי נטיתם הפוליטית ולא על פי נאמנותם למקצוע.

אולי אני חוטא מדי פעם באי דיוקים אבל איני עוסק בשקרים מכוונים כמו שאתה אורי מרבה בהם. השקר אצלך נועד לחפות על תסכולך ועל חוסר הבנת המציאות וידיעת החומר.

נערך לאחרונה ע"י ישראל היפה בתאריך 30-09-2010 בשעה 17:19.
ישן 30-09-2010, 17:42
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

דן, מן הסתם אני מכיר את החוק (בינ"ל, ישראלי, פלסטיני, טנזני וצ'רקסי) טוב ממך...
בתגובה להודעה מספר 27 שנכתבה על ידי ישראל היפה שמתחילה ב "תרוץ טוב מלהתחמק מתשובה"

וחוסר העניין שלי להתחיל ולתקן כל אחת משפע השגיאות
המצחיקות שלך (שבתוכן מסתתרת העובדה המדוייקת היחידה
אודות הממשל הצבאי), נובע מעייפות, ותו לא. אין לי כוח להסביר
לך שוב היכן אתה טועה, כיוון שאין טעם להסביר לחסיד שרבו אינו
הקדוש באדם - החסיד פשוט לא מסוגל לראות שגיאות אצל קדושיו,
ואתה חסיד לכל דבר...

"אוי לנו אם אנשי מקצוע יפעלו לפי נטייתם"? אכן, אוי לנו. מכיוון
שזה בדיוק המצב, הרי שהדבר מסביר מדוע הופיעה הרשימה הנלעגת של הגברת ששון, שחיברה בין מאחזים שפשוט לא
הסתיים תהליך מלא של רישומם (אבל 99% ממנו כן הסתיים),
לכאלה שהם אכן מפרי חוק וכוללים תפיסת קרקע פרטית.

דן, בכל מקרה - אתה הרי הצלחת להסביר איך הפכו 25 יישובים
חוקיים לגמרי לבלתי חוקיים בן לילה, כך שעבורך יש 600,000
אנשים שמרחף סימן שאלה בדבר חוקיות ישיבתם בבתיהם. מחר
בבוקר תזיז את הקו האדום שלך עוד שמאלה - ומי יודע? אולי
עוד מליון ישראלים יהפכו אצלך למתנחלים מרושעים...

קשה לדעת היכן אתה עומד, כי גם לך אין מושג. אתה משתדל
להיות בקצה השמאלי ביותר - אבל הקצה הזה כל הזמן זז עוד
ועוד שמאלה...
ישן 30-09-2010, 14:52
צלמית המשתמש של efekt
  efekt efekt אינו מחובר  

חבר מתאריך: 31.12.08
בתגובה להודעה מספר 35 שנכתבה על ידי MS_Rogue שמתחילה ב "נו שוין... תאשים את המצרים על..."

עזוב את מה ש-FRESHMAKER טוען (חבל להגיב על זה).
הגבול שלנו עם מצריים ממש לא שקט ורגוע - מלבד הפעמים שחיילים מצרים חצו את הגבול ופתחו באש על כוחות צה"ל (ולמזלנו צה"ל קצת יותר מאומן מהם והכוח הצה"לי חיסל את הכוח המצרי, שכלל אפילו קצין מצרי), גם מהגבול הזה ירו כבר רקטות על אילת והסביבה. שלא נדבר על מחבלים שיושבים בסיני באין מפריע ורק מחכים להזדמנות לגנוב את הגבול (ולפעמים מצליחים) - אני בכלל לא הייתי מכנה את הגבול הזה "שקט".
הוא שקט כי אנחנו דואגים מאוד שיהיה שקט.

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Carl Sagan
"If you wish to make an apple pie from scratch, you must first invent the universe"

ישן 30-09-2010, 18:00
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

לא - המחדלים שלנו הם שלנו, אבל הם יכולים וצריכים למנוע פעילות מבריחים מתחומם
בתגובה להודעה מספר 35 שנכתבה על ידי MS_Rogue שמתחילה ב "נו שוין... תאשים את המצרים על..."

בכל מקרה, לא זה מה שהופך את ההסכם עימם לגרוע - אלא ההתנהלות הכללית שלהם מולנו:
1. הם מתחמשים בצורה שאין דרך להסבירה מלבד הכנות למלחמה
בנו (אנחנו מופיעים כאוייב בכל תרגיל גדול של הצבא המצרי, ושתי
השכנות האחרות, לוב וסדאן, מחזיקות כוח צבאי זניח בהשוואה
לזה המצרי). המנהרה הצבאית שלהם מתחת לתעלת סואץ,
מיועדת גם היא למטרה היחידה של הזרמה מהירה של כוחות
לתוך סיני.
2. הם פועלים באופן עקבי בזירה הבינ"ל במטרה להחלישנו - הפעילות ב-IAEA היא הבולטת ביותר, אבל פעילותם נרחבת
בהרבה.

אני לא אגיד שהם אוייב ישיר ושההסכם עימם כולו רע - הסעיף
החשוב ביותר בהסכם, פירוז סיני, נשמר היטב, והתלות
המוחלטת שהם פיתחו בארה"ב בעקבות ההסכם, מקטינה את
הסיכוי שהם ייזמו נגדנו מלחמה, בטרם ישתכנעו באמת באנחנו
הולכים להפסיד...

בכל מקרה, השלום עם מצרים הוא מודל גרוע מאוד מבחינתנו.
נתנו המון, וקיבלנו מעט מאוד. הגבול הסורי שקט בהרבה, ואני
חייב לציין שפלישה סורית בהיקף מלא אינה נראית כרגע כסבירה
יותר מפלישה מצרית...
ישן 30-09-2010, 21:38
צלמית המשתמש של efekt
  efekt efekt אינו מחובר  

בתגובה להודעה מספר 37 שנכתבה על ידי ori שמתחילה ב "לא - המחדלים שלנו הם שלנו, אבל הם יכולים וצריכים למנוע פעילות מבריחים מתחומם"

שני דברים אורי, בנוגע לתגובתך:
1. המצרים מתאמנים כשאנחנו האוייב - זה נכון, אבל:
  • באיזה מתאר הם יתאמנו? זה שסודן ולוב קרובות וגם להן יש צבא גדול, זה בסדר - אבל אני לא חושב שיש מה להשוות בין היכולות של צה"ל מול אילו של לוב או סודן. אם מתאמנים - אז עדיף להתאמן במתאר שידמה לחימה מול הצבא החזק והמודרני יותר בסביבה.
  • גם אנחנו מתאמנים במתאר מצרי לפעמים - אז על מה נלין אם גם הם עושים אותו הדבר רק עלינו?
2. למיטב ידיעתי (ופה אני לא בטוח) - הפירוז בסיני היה פעם לפי ההסכמים. היום "זוחלים" להם כל מני כלים וכוחות שלא אמורים להיות בסיני (או לפחות לא באיזורים בהם הם נמצאים) לפי ההסכם, כך שגם את הפירוז הזה המצרים הצליחו למסמס...

ציטוט:
"If you wish to make an apple pie from scratch, you must first invent the universe"

ישן 30-09-2010, 23:10
צלמית המשתמש של efekt
  efekt efekt אינו מחובר  

בתגובה להודעה מספר 39 שנכתבה על ידי ori שמתחילה ב "טוף..."

בנוגע ל-1, אני לא יודע מה הכוונה של "בהקשר למלחמה כוללת", אבל לי בעצמי בסדיר יצא להתאמן יותר מפעם אחת על מתאר מצרי. לא היה לזה הקשר מיוחד מעבר להצהרה של "היום מתאמנים על מתאר מצרי"
אם המצרים רוצים להתאמן אך ורק נגד מתאר ישראלי, שיבושם להם - אני לא רואה סיבה למה שלא נתאמן גם כנגד מתאר סורי ומתאר ירדני ואפילו סעודי (האימון במתאר לבנוני, בוא ונודה באמת, זו ההפסקת קפה בין התרגילים ) אבל כמו שכנראה המצרים רואים שתיתכן מלחמה בין ישראל ומצרים ומתכוננים אליה, גם אצלנו שומרים את הכשירות כנגד המצרים על להבה קטנה, מה שנקרא.

בנוגע ל-2, I'll take you word for it...

ציטוט:

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 20:03

הדף נוצר ב 0.08 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר