לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה    ברוכים הבאים לפורום צילום!!!       אוסף אתגרי הצילום של כל הזמנים   מצגת-סרטון ישראל 3 מוכנה כעת להפצה, לצפייה לחצו כאן חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תרבות ואמנות > צילום סטילס ווידאו
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 03-09-2010, 07:50
צלמית המשתמש של Narxx
  משתמש זכר Narxx Narxx אינו מחובר  

חבר מתאריך: 21.12.04
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי wolf שמתחילה ב "מישהוא קנה ציוד\אביזרים מ dealextreme.com ?"

כמו שנאמר, זיופים.
אין לך אחריות על טיב המוצר. אם אתה רוצה לקחת את הריסיקה שהזייפן עשה עבודה טובה, לך על זה...
לפעמים מוצאים מציאות מאוד איכותיות בכלום כסף, ולפעמים נתקעים עם סחורה לא שמישה בעליל...

עריכה:
תסתכל על התמונה הזו:
http://www.dealextreme.com/feedback...u.2332~id.60664
זה בדיוק מה שעשיתי עם הגורילה פוד בפארק ברחובות... חיברתי את הפלאש למקלט רדיו (אל-חוטי), ואותם לגורילה פוד שהתלבשה על ענף של עץ.
הגורילה זה אחד הדברים היותר שימושיים באופן כללי (מלבד צילומי מאקרו מגובה נמוך) שיצא לי לשחק איתם.

נערך לאחרונה ע"י Narxx בתאריך 03-09-2010 בשעה 07:53.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 06-09-2010, 00:56
צלמית המשתמש של High_Hopes
  משתמש זכר High_Hopes High_Hopes אינו מחובר  

חבר מתאריך: 30.05.02
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי wolf שמתחילה ב "מישהוא קנה ציוד\אביזרים מ dealextreme.com ?"

כתבתי את זה באשכול אחר לפני כמה דקות - הרגע קניתי משם משהו.

אני קונה מהם רק מוצרים שיש אליהם דירוג והוא גבוה, מבחינת משלוח הם מאוד אמינים, אין מצב לא לקבל.
לפעמים לוקח להם המון זמן לשלוח (היו דברים שקיבלתי אחרי חודש וחצי) אבל המשלוח חינם ושווה לספוג את העובדה שמחכים הרבה.

מבחינת איכות המוצרים - ברוב המקרים הייתי מרוצה מאוד, לא לחינם יש להם שם טוב, המוצרים בדרך כלל מרגישים זולים אבל עושים את העבודה טוב מאוד.

דרך אגב, שים לב שבאתר יש חיקויים קצת יותר יקרים של הגורילה פוד עם ביקורות טובות יותר, אבל בתאכלס - הייתי קונה את זה לשימושים על משטחים או על מקומות נמוכים - אבל לא הייתי לוקח את הסיכון לתפוס אותה על עץ או משהו כזה, זה עדיין זיוף.

נערך לאחרונה ע"י High_Hopes בתאריך 06-09-2010 בשעה 01:01.
ישן 28-09-2010, 20:11
צלמית המשתמש של Thedarkdragon
  משתמש זכר Thedarkdragon Thedarkdragon אינו מחובר  

חבר מתאריך: 04.08.05
שלח הודעה דרך ICQ אל Thedarkdragon שלח הודעה דרך MSN אל Thedarkdragon

אני קונה בDEALEXTREME הרבה.
קניתי משם גם אביזרי צילום במחירים מצחיקים שלמרות שהם זיופים, רובם נותנים אחלה תמורה.
לדוגמה שלט אלחוטי למצלמה צילום מרחוק (כולל גם לחצן לטיימר 2 שניות), פילטרי מאקרו, טבעות הארכה (לא ממליץ דווקא לקנות משם כי הם לא מתחברים אלקטרונית לגוף המצלמה אז אין לך שליטה על הצמצם), משדרי רדיו לפלאש, פלס , מתאם לחצובת תאורה שמחזיק פלאש ומטרייה, מטרייה.
קיצר קניתי משם מלא חח... שום דבר לא נשבר עדיין האמת. אפילו לא החלפתי סוללות עדיין במשדר רדיו והוא אצלי כבר המון זמן.
מה שכן, איכות הבנייה היא לרוב לא משו בכלל, ככה שהמוצר מבצע טוב את מה שהוא אמור אבל אתה צריך לדעת להתנהג איתו. לא להיות אגרסיבי מידי שלא ישבר.
אין לי נסיון עם הגורילה פוד שלהם למרות שדווקא שקלתי לקנות כזה משם.

האם שווה לקנות משם?
תלוי מה המוצר ומה הצרכים שלך.

לגבי אמינות... תראה לרוב אין בעיות במשלוח. אם יש (וכבר קרה לי) אז שולחים לך שוב.
קרה לי פעם עם מוצר אלקטרוני (לא קשור לצילום) שקניתי לשם והגיע בלאי, אחרי שיחות איתם שלחו לי אחד חדש, וגם החדש הגיע בלאי, ורק השלישי הגיע כמו שצריך. אבל זה לא קורה בדרך כלל.

נ.ב.
שים לב לתגובות של האנשים שם ואני לא מתכוון לתגובות החיוביות! שים לב יותר לתגובות השליליות ככה תדע מה הנקודות החלשות של המוצר ותוכל לשקול טוב יותר האם שווה לקנות.

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 09:35

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר