07-10-2010, 23:49
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 25.10.01
|
|
|
|
|
טכנאי שירות ניצל מלינץ' בעיסאוויה בזכות ערבים מבוגרים. המשטרה סירבה להיכנס לכפר.
יהודי תושב ירושלים, שהגיע היום לתקן מכונת כביסה בכפר עיסוויה במזרח ירושלים, הותקף בידי פורעים ערבים בסלעים. הוא ברח לבית שבו תיקן את מכונת הכביסה, ובזכות תושבים ערבים מבוגרים ניצל מניסיון הלינץ'. המשטרה, הוא מספר, סירבה להיכנס לכפר.
האיש, ברוך פרוס, טכנאי בחברת "אלרן", מעניק שירות למוצרי חשמל של החברה. "קיבלתי קריאה להגיע למקום מסויים ליד הגבעה הצרפתית, בכביש הישן למעלה אדומים כדי להעניק שירות לאזרח שרכש מכונת כביסה" – סיפר הערב לערוץ 7 – "רק כשהגעתי למקום התברר שאני צריך להיכנס לכפר עיסאוויה. נכנסתי לכפר, הגעתי לבית, תיקנתי את מכונת הכביסה ופניתי לחזור הביתה. כשיצאתי מהבית התנפלו עלי ערבים מהכפר שהכינו לי מארב, והחלו ליידות עלי בלוקים ואבנים גדולות מגג הבית בו הענקתי את השירות.
"חזרתי לבית. סגרתי את הדלת. הפורעים שראו שאינם יכולים לפגוע בי פוצצו את הרכב באבנים. התקשרתי למשטרה, אמרתי שאני במצוקה. הסברתי שאני בסכנת חיים. הם אמרו לי: אנחנו מנסים לעזור. בפועל לא הגיעה שום ניידת, למרות שמול הכניסה לכפר נמצא בסיס מג"ב".
http://www.inn.co.il/News/News.aspx/209948

-----------------------------
S e g m a n y
|