לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 15-10-2010, 18:07
  rambo92 rambo92 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.10.10
סירוב פינוי,דח"ש וגיבוש חוזר

אני מקווה שהכותרת שלי מכסה את כל השאלות שלי..

תאריך הגיוס המקורי שלי היה מרץ 2011. בינואר 2010 ניגשתי ליום סיירות, סיימתי וקיבלתי גיבוש חובלים לחודש ספטמבר. תכננתי אחרי בית ספר לגשת לבגרויות חורף ולשפר אותן וגם אולי לגשת לפסיכומטרי.
באמצע חודש יולי הצבא החליט להקדים את הגיוס לנובמבר ואני, ברוב טיפשותי, הרגשתי בטוח עם גיבוש החובלים(קיויתי להתקבל ולהתגייס באפריל) ואמרתי שגם אם אני לא אעבור, אז אני פשוט אשלח בקשת דחייה. מגיע ספטמבר ואיתו הגיבוש, ביום הראשון נודע לי שמכיוון שאני מתגייס בנובמבר אני לא זכאי לראיונות. קצת התבאסתי אבל אמרתי שבאתי לכאן כדי לעבור. סיימתי את הגיבוש,לא עברתיהגשתי בקשה לגיבוש חוזר ונענתי בחיוב. הגיבוש יתקקים בפברואר. בינתיים, הגשתי בקשה לדחיית גיוס בגלל הבגרויות והפסיכומטרי. הטיפול בבקשה התעכב בעשרה ימים בגלל החגים ולפי דעתי בקשתי נדחתה בגלל שהדיון בה נערך לערך השיבוצים. בסופו של דבר, קיבלתי שיבוץ לחיל התותחנים ואני מתגייס ב30 לנובמבר.
למרות שאני מעריך את העבודה שלהם ומבין שהיא חשובה מאוד ובלי לפגוע במנהל הפורום, אני לא מעוניין לשרת שם ותמיד רציתי לשרת בקרבי או בקורס מאתגר כלשהו(חובלים).
עכשיו השאלות שלי הן כאלה:
1. שלחתי ערעור על הדחייה, ורציתי לדעת האם יש סיכוי בכלל לדחות גיוס לאחר קבלת שיבוץ?
2. אני מעוניין להתגייס להנסה קרבית ומשם לצאת לגיבוש יהל"ם, רציתי לדעת אם אני לא מתפנה בבקו"ם, אני יכול לבקש מקצין המיון לעבור לשם?(אני מודע לכך שלהנדסה יש ביקוש נמוך מאשר לחטיבות הח"יר ולכן אני אופטימי)
3. במידה ואני מקבל הנדסה עם דח"ש(לאחר שקראתי כל דף אינטרנט שנכתב אי פעם על סירוב פינוי בבקו"ם והבנתי שיש לאופציה הזאת בסירות גבוהה יחסית), אני אוכל לממש את הראיונות שאני זכאי להם(צנחנים ואגוז שיתקיימו בדצמבר) או לגשת לגיבוש החובלים? כי אני פשוט לא מבין אם אני נחשב חייל כאשר אני חותם על דח"ש...

תודה מראש על העזרה
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 16-10-2010, 23:37
  warezlover warezlover אינו מחובר  

חבר מתאריך: 27.02.10
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי rambo92 שמתחילה ב "תראה עם כל הכבוד לתותחנים,..."

בתור אחד שהיה בראש כמו שלך. רק שאני הייתי אמור להגיע לשריון.

לבוא לקצין מיון ולהגיד לו.
"תשמע לא רוצה גולני לא גבעתי כולה הנדסה"
הוא לא יגיד על הכפאק אני שם אותך בהנדסה.

אתה תמיד יכול לנסות. מה יהיה התוצאה- אין לדעת.
מצד אחד הוא יכול להגיד לך אחרי טיפה מעצר בקום ושבוע בכלא 4. הנדסה.
מצד שני הוא פשוט ישים אותך בג'וב מסריח כמו חימוש או משטרה צבאית(מבין שניהם תבחר בחמאס :], הכל בהומור)

אצלי היו המון חברה במסלול שלא התפנו מקרקל ושות' והגיעו לשריון - כי זה עדיף על קרקל ככה אומרים.

מצד שני היה איתי במעצר בקום איזה אחד שרצה הנדסה ושמו אותו בשריון. אני כמעט משוכנע שהוא
נכנס לכלא אחרי המעצר בקום ולא וויתרו לו, בסוף הוא הגיע לשריון.
לסיכום...יותר מהכל צריך שם הרבה מזל,המון.
ישן 17-10-2010, 03:11
  rambo92 rambo92 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.10.10
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי rambo92 שמתחילה ב "סירוב פינוי,דח"ש וגיבוש חוזר"

כן האמת, ביומיים האחרונים דיברתי עם כמה אנשים,שבניגוד גמור למה כקראתי עד עכשיו באינטרנט, אמרו שלסרב פינוי זה צעד מטומטם כי הצבא לא בדיוק ממהר לרצות סרבני פינוי וגם אפשר להגיע לתפקידים גרועים יותר....אני אעשה כל שביכולתי לדחות את הגיוס עד יום הגיוס עצמו, ולאחר מכן אנסה להגיע כמה שיותר רחוק בתותחנים,בין אם זה מורן או רוכב שמיים, או שזה יהיה MLRS או תומ"ת....
בנוסף יש לי גיבוש חובלים נוסף בפברואר שיהיה למעין "רשת ביטחון".
עכשיו האמת אני רוצה לשנות קצת מטרת הדיון הזה, רציתי לדקבל קצת מידע על מורן\מיתר,רוכב שמיים וזיק.....
עברתי על דיונים רבים בפורום הזה אבל אשמח לקבל פרטים קצת יותר עדכניים. למשל, על הגיבוש,תנאי השירות,היציאות, איך החבר'ה שם וכו'..
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 19:36

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר