לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ‎print ‎"Hello World!"; if‎ ‎not rules.‎know ‎then rules.‎read(); חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > תכנות ובניית אתרים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 19-04-2005, 14:05
  Fixxxer Fixxxer אינו מחובר  

חבר מתאריך: 21.09.02
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי ViPeR2004 שמתחילה ב "בעיה בכתיבה לקובץ בשורה מסויימת..."

אממ.. דבר ראשון, לפני שנכנס לעבודה עם קבצים באמצעות PHP, אני חייב להגיד זאת. אם אתה רוצה לעשות קובץ קונפינג שניתן לערוך את הקובץ עצמו באמצעות המערכת, זה נראה לי רעיון לא טוב. שים לב שמערכות מכובדות עושות שההתקנה עצמה תיצור את הקובץ קונפיג ותשמור אותו על השרת, ואז אין יותר לגעת בו דרך הממשק עצמו. הסיבה היא שע"י עריכץ הקבצים שלך אונליין אתה יכול לשים את המערכת שלך בפני מספר בעיות, ואני בטוח שדקל יסכים איתי במקרה הזה ויוסיף את הדוגמא של IB, מערכת כל כך פגומה שהיא מוחקת קבצים לעצמה במצבים מסויימים. אז שוב, לדעתי הדרך הכי טוב היא ליצור את הקובץ באופן חד פעמי דרך קובץ התקנה וזהו.

עכשיו בקשר לבעיה שלך. יש לך מספר אפשרויות לטפל בזה, אני אקח את זאת שנראית לי הכי קלה. מה שאתה צריך לעשות זה לעבור שורה שורה על הקובץ טקסט, עד שתגיע לשורה שמתחילה ב name (את זה אתה יכול לבדוק בקלות עם substr, או כל פונקציה אחרת שנראית לך ויכולה לעשות את העבודה). ברגע שאתה מגיע לשורה, אתה פשוט מוציא את כל מה שלפני הסימן שווה בצורה זמנית החוצה. אתה מוסיף אליו את הערך החדש שאתה רוצה, ושומר את השורה החדשה שנוצרה לך במקום הישנה. זה הכל בעיקרון. אאני מקווה שאתה מכיר ויודע לעבוד עם פונקציות כגון fopen fget fput.. ועוד, שאת כולם תמצא במניואל של php.net .
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 00:54

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר