19-04-2005, 17:58
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 01.07.02
|
|
אני דווקא חושב שמדובר בשגיאת כתיב (או קופי-פייסט במקרה שלנו) - ברור לי שהחברה לא ממש משקיעה באתר האינטרנט שלה. מצד שני - בזאפ החנות הזאת מדורגת גבוה יחסית (21 ביקורות עם דירוג ממוצע של 4 מתוך 5). גם כל הביקורות ששמעתי מהאנשים השונים על camera4less היו חיוביות בסופו של דבר - ככה שאני לא רואה סיבה לחשוש.
לגבי עניין האחריות - קרט מספקת אחריות של 3 שנים כדי איכשהו להצדיק את המחירים הגבוהים יחסית שהיא גובה עבור המצלמות שהיא מוכרת (ההבדלים לעיתים מגיעים לעשרות אחוזים ! רק מתוך סקרנות טהורה - תתקשר לקרט ותשאל כמה עולה אצלם ערכה של 350D עם עדשת קיט. המלצה שלי - תשב ותחזיק חזק במשהו יציב מאוד ברגע שאתה שומע את התשובה).
היבואנים "האפורים" (camera.co.il, camera4less ועוד) מספקים מחירים אטרקטיביים בהרבה מאלה של היבואניות הרשמיות - אך מצד שני, שום דבר לא מגיע בחינם. אז כאן מקצצים לנו בתקופת האחריות, אך לדעתי הדבר היותר חשוב הוא - האפשרות לבחור. אתה כלקוח יכול לבוא ולהחליט שעדיף לך להשקיע עוד 1000 שקלים ולהנות מהאחריות המורחבת של היבואנית הרשמית, או להיפך - להעדיף את המחיר הנמוך יותר על פני האחריות המורחבת (בתקווה שאורך חייב המצלמה יהיה לפחות שנתיים-שלוש ללא תקלות - מצב בהחלט אפשרי).
כמו שאומרים - הבחירה בידך |חכם|
|