לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 28-10-2010, 04:05
  Gevaldic Man Gevaldic Man אינו מחובר  

חבר מתאריך: 02.08.04
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי ססתתםם מישהו שמתחילה ב "ריצות בגיבושים| (שאלה)"

באמת תלוי באיפה/ מי מעביר את הגיבוש.

אני משער שאתה תכוון ליום סיירות ולא גיבושים לאחר השירות (יחט"יות וכדו)?

אני יודע מהיכרות אישית מחברים ומכרים שמעבירים גיבושים (במילואים) שהן לוקחים את זה מאוד ברצינות, ודווקא התרשמו מאלו שלא הצליחו ב7 דקות, אבל לא וויתרו כל הגיבוש ודווקא הרצים ב7 דקות לא הצליחו במטלות אחרות...

מצד שני אני מכיר מישהו שהיה בעל עודף משקל ונורא רצה להגיע עוקץ ; כשנה לפני הגיוס הוא עבד קשה מאוד על ירידה במשקל, כושר ונסיון לשפר את הריצה שלן (הבן אדם לא הצליח לרוץ יותר מ200 מ' בלי להשבר)- בקיצור, הוא מתגייס לחי"ר ייעודי, השיל איזה 25 קילו מגופו, וסוף סוף מצליח לעשות את ה2000. הגיע יומו המיוחל (לאחר הגיוס) של הגיבוש לעוקץ ופשוט היה שם קייטנה: אלו שהעבירו את הגיבוש לא היו רציניים, הם לא שמו לב לא"א, וחצי מהרצים ב 2000 הסתובבו באמצע תוך כדי גיחוכים וצחוק... הם הגיעו בחזרה למעביר הגיבוש שחיכה להם בתחילת המסלול ורשמו "זמן מצוין של 6-7 דקות".... בינתיים, חבר שלי עשה את כל ה 2000 ב 10:30 דקות... הוא נתן את כל כולו, ואע"פ שהיה קשה לו הוא סיים את הריצה. רק שחבל שא"א לא שם לב אליו, וכל מה שהוא היה בעיני המגבשים זה בחור שמנמן שהגיע כמה דקות אחרי כולם... הבחור עבד מאוד קשה להוריד משקל ולהיכנס לכושר בפעם הראשונה בחיים, ובמקום לראיין אותו, לשבת איתו לשאול למה הוא רוצה להגיע לעוקץ ובמקו לראות אותו כבן אדם חזק שמראה התקדמות ושלא נשבר, לקחו שמוקים שבכלל לא סיימו את הריצה...

אבל סוף טוב לסיפור- זה הכעיס אותו כ"כ, אבל הוא לא נשבר; זה רק נתן לו עוד יותר מוטיבציה... הוא המשיך להוריד משקל בטירונות, נכנס לכושר מדהים, היה חייל מצטיין, ולאחר אימון מתקדם, הוא קיבל אישור לעבור גיבוש ל יחידה מובחרת, עבר אותו בהצטיינות, יצא מחי"ר ייעודי למסלול שלו ביחידה החדשה שלו והיום הוא סמפל"ג לוחמים.

תן את מה שיש לך, תראה רצינות, עבודת צוות, תגדיל ראש ורק שלא תפסיק, אפילו אם אתה האחרון כי בסופו של דבר אנשים פורשים ונופלים, ואתה, אפילו בקצב האיטי שלך, ממשיך וזה מראה על כוח רצון גבוהה שלא היה לאחרים, ואת הכושר שלך תמיד אפשר לשפר תוך כדי מסלול.

בהצלחה!

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 29-10-2010, 20:09
  Gevaldic Man Gevaldic Man אינו מחובר  

חבר מתאריך: 02.08.04
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי ססתתםם מישהו שמתחילה ב "תודה רבה. אני מדבר על גיבוש..."

נסה להבין זאת ככה:

אתה צריך כושר פיזי בכדי לסיים את הריצות וכדו. וזה, לדעתי, מילת המפתח כאן: אתה מדבר על 6 דקות וכדו בריצות, ואני אומר לך קודם תסיים את המשימות שלך לפני שאתה מתחיל להשוות זמנים בריצות של 2000. דבר זה מונע ע"י יכולת פיזית מסויימת + כוח רצון. זה שילוב של ה 2.

תיאורטית, אתה יכול להיות לא מהבולטים בריצות, אבל עצם זה שסיימת את הריצה ולא פרשת מצביע על 2 דברים שלטובתך:

1- זה מראה שאתה לא מוותר.

2- נגיד שאתה לא מהמצטיינים בריצות, אבל אתה כן מסיים את זה, ולעומת זאת, אלו שהצטיינו בריצה נפלו במשימות אחרות, אז אתה מוצא את עצמך, אדון "אני לא יודע אם אני רץ מספיק טוב" מסיים את הגיבוש, ותתפלא לראות שהרבה מהרצים 6-7 דקות לא נמצאים איתך בקבוצה שסיימה את הגיבוש...
זה שמישהו רץ מרחקים לא אומר שהוא מסתדר עם אחרים; מתנהג כמו ילד קטן; מתחצף לאחרים ולמעבירי הגיבוש; לא אומר שהוא יכול לסחוב כמוך; לא אומר שהוא לא שוקיסט, או שפשוט עומד שם ולא יודע מה לעשות כשאתה לוקח פיקוד, אחריות ומגדיל ראש...

אם יש לך את הכוח הפיזי והמנטאלי לסיים את הגיבוש מבלי לפרוש ולעבור את המשימות בהצלחה (לא הכל זה ריצות), למרות הקושי, זה מראה על איכות מסוימת בבן אדם ועל זה ניתן ליבנות- אפילו אם הוא מגיע לגיבוש עם שיא של 8-9 דקות בריצת 2000.

תאמין בעצמך, תן את מה שיש לך, ובהצלחה

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 07:43

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר