20-10-2010, 16:48
|
|
|
|
חבר מתאריך: 31.08.10
|
|
ציטוט:
אפשרי לבקש. לא בטוח שתקבל. אבל יש סיכוי טוב. הרוב, אלא אם אתה באיזה תפקיד אחר חשוב, לא עושים בעיות עם אתה רוצה להיות לוחם.
קצין מיון אתה רואה בערך למיטב זיכרוני אלרי שרשרת חיול. פה, אין מה לעשות. אל תנסה לעשות בעיות כי אז סיכוי אוטומטי יורד.
דבר איתו, חשוב שתסביר לו שיש לך מוטיבציה גבוהה לשרת כלוחם. שזה חלום חייך או אני לא יודע מה.
|
אני אשאל שם חיילים אם אפשר לראות קצין מיון לפני...אני מקווה שאני אצליח..
ציטוט:
|
היה לי בדיוק אתו עניין כמו שלך ששלחתי מכתב וכו' אמרו לי בגלל שמועד הגיוס קרוב אז יהיה ניתן רק לדבר עם קצין מיון בגיוס עצמו.. וכך עשיתי ונשלחתי לקצין מיון קרבי שם הוא אמר לי ללכת לטירונות 02 לסיים אותה ואם אני ארצה עדיין קרבי אני אקבל ע"פ הנתונים האישיים שלי ובאמת כך היה.. אחרי הטירונות שכולם הלכו לקורסים אני חזרתי לבקום וראיתי שוב את הקצין מיון קרבי
|
ראית את הקצין מיון אחרי שרשרת החיול ? אני אצפה לדבר הזה שאלך לעשות טירונות 02 אבל אני מקווה שאם אני אראה קצין מיון והוא יציע לי את אחד מהיחידות אז ידחו לי את השירות בחודש ואני אעשה את השרשרת חיול ביחד אם כל המגוייסים איתי ביחידה מבלי לעשות טירונות 02...
ד"א, כמה זמן נמשכת הטירונות שעשית (02) ? וזה כולל טרום טירונות ? כי אני מקווה שאצליח להגיע בזמן לגיוס של היחידות שאני רוצה- בנוב' ושהטירונות לא תסתיים אחרי שהיחידות הקרביות מסיימים להתגייס ואחכה למרץ..-יכול לקרות מצב כזה ?
ומה האפשרויות שקצין מיון נתן לך ? והלכת לקרבי בסוף או שהוא הציע לך מה שאתה לא רוצה ?
|