לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 25-10-2010, 14:33
  .ישראלה היפהפיה .ישראלה היפהפיה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.07.06
אני חייב לציין שאני די נהנה משיטוטי בעיר הרפאים האמריקנית הזו ב4 השנים האחרונות
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי looklook שמתחילה ב "עכשיו זה עוד יותר עצוב."

ולפי תדירות המפגשים שלנו כאן - כנראה שגם אתה.

אין כמו רוח הערבה המנשבת כצלצולי גל"צ של אלעד ונושאת כדורים של קוצים אשר רקמה הגברת רוג המתגלגלים אט אט לאורכו ולרוחבו של הפורום, יללת הקאיוט של לופי המלאה געגועים לשפך האמזונאס, משק כנפי הברווזים החותך את האוויר וצליל דריכת הרובה לציד טרולים שמחזיקה טלי. אחחח... הערבות הנטושות עם צ'יף אדמיניאני שמגיח לסחור עם הילידים בחצות ליל חמישי, hamora האבודה בתפקיד מיס דינג דונג וגל על תקן סופת ההוריקן glsh.

יכול להיות שאני באפלו?
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 28-10-2010, 15:12
צלמית המשתמש של linuxsboot
  linuxsboot linuxsboot אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.04.06
בתגובה להודעה מספר 21 שנכתבה על ידי Humbug שמתחילה ב "אתה יכול לתת דוגמא למה אתה..."

השילוש של הצבעים הבהירים עם כהים לא מופרד וזה גורם לי לכאבי ראש ושל העין בעיצוב החדש, אם המערכת החדשה הייתה בעיצוב דומה או זהה למערכת הפורומים של פרש, זה לא היה גורם לי לכאבי ראש ובעין.

זה מפריע לאנשים עם בעיה בראיה, כמו שיש לי, שהעין סובלת מרגישות לצבעים או לתדר נמוך של המסכים ובמקרה הזה, השילוש של הצבעים מציק לעין שלי ועושה לי כאבי ראש.

אם תוכלו להפריד בין הצבעים הכהים והבהירים יותר, כפי שמערכת הפורומים בנויה זה מעולה ולא אמורה להיות לי בעיה עם העיצוב אז.
will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google

ישן 29-10-2010, 12:58
  .ישראלה היפהפיה .ישראלה היפהפיה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.07.06
מתחרים זה בכלכלה ואני חושב שפורומים בימינו זה לא עסק כלכלי מובהק
בתגובה להודעה מספר 30 שנכתבה על ידי Segmany שמתחילה ב "אתה מתכוון לפורום שכבר 9 שנים נמנעים מלהגיד את השם שלו?"

אהמר כי גם רוטר [אופס..!] אינו עסק רווחי בקנה מידה הייטקי. הצץ במפרסמים שם ולמד מה המצב.
אני מניח כי הכח הפוליטי בקהילת התקשורת החרדית הוא המניע העיקרי מסביב לקיומו של האתר ההוא.

כאן קיימת אידאולוגיה נאיבית וטובה שעיקר בטויה הינו בבחירת המנהלים ובדמוקרטיזציה והשקיפות/בקרה שמתקיימים בידי המנהלים איש על רעהו. דמוקרטיזציה ופתיחות לחופש הדיבור, תחלופת דורות וכו' האם הרי אלה שעמדו גם מאחרי חזרתך לכאן וטוב שכך שהרי מאז שובך את גולש נינוח, נעים שיחה וחוץ מזה שאתה נמנע מנקניקיות ומחזיק פוסטר של שרה מעל המחשב איני מוצא בך דופי...

למה פורומים הם בבחינת 'לא עסק'? אני מניח כי בעיקר בגלל הפייסבוק ושאר הרשתות החברתיות המרכזים קבוצות ענין בתחומים מסוימים וגם בשל יכולת התגובה בתגוביות בחלק מהאתרים החדשותיים המאפשרת לגולשים ולמשרדי הפרסום פורקן או הבעת דעה [במגבלות האחר המצנזר..].

רבוי הפורומים גם הוא אינו תורם. גולשים מתפזרים על פני היידפארק, תפוז וכו' וזה ממש לא יפה מצידם.

דעתי האישית היא כי ניתן 'לעשות יותר' ע"י שיווק/פרסום והצגת היתרונות של כתיבה בפורום גלוי בעל דרוג גוגל גבוה על פני כתיבה ברשת סגורה. אבל זו סתם דעה אישית שלי.

יש המתגעגעים לימים הסוערים 'ההם' ובתור מי שצפה אז מהצד ב'פרש' וברוטר אומר כי אני כלל לא מתגעגע. הניקים הכפולים בלטו לעין, קבוצה של גולשים הלמה בכל 'חדש' כאילו זהו בוחן קבלה ל 'מה שבראש'. הרגזות לשם הרגזות, עלבון לשם עלבון והיו מן הסתם מאלה שאתה מכנה 'תותחים' שחשבו שזה נהדר כי יש הרבה אשכולות והרבה הודעות וגם כי 'החבר'ה שלנו הכניסו לחבר'ה שלהם' ולהפך... לא היה עומק באשכולות. היית עובר עליהם ביעף בכדי לבדוק מי נשבר ראשון מדו קרב הקללות. מובן שגם רבוי הפיגועים, הבחירות התכופות ו'ההתנתקות' הקרבה גרמו להתפחת נפח התנועה. 'אומרים שהיה פה שמח'? אז אומרים... לא לכולם.

באשר לפורום שמעבר לכביש - הרי אין תחרות. מספר מירטי ביפרים ומתנדבי זק"א יכולים לספק שמועות וחדשות מוקדמות בשעה על לא מעט אסונות בניקים משולשים ובאשכולות כפולים ומכופלים. לצידם פועלים מתאגרפים מקצועיים שחובטים זה בזה בדרך שהייתה גורמת לכל הורה לשלוח את ילדו לשטוף את הפה וזה מספק נפח.

הרי לנו אשכול פקטיבי לדוגמא שלא הייתי רוצה לראות כמוהו כאן:

כותרת: כוחות זק"א בדרך דיווח על גמל שדרס חייל בשטח אימונים
[1] רפו"ש
[2] צריך להעיף את הבדואים משטח האימונים
[3] מי אתה שתעיף אותם לא שרתת בצבא
[4] אנחנו מתפללים בשבילך ובשביל הצבא שלא עושה כלום
[5] אימאש'ך
[6] אבאש'ך
[7] זבל
[8] רפש
[134] רצחתם את רבין!!
[3748] אלטלנה!!
[93884] קבלו ביטול. זה לא גמל שדרס חיל אלא חיל שדרש גימל.
ישן 28-10-2010, 18:21
צלמית המשתמש של idonet
  idonet idonet אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.01
באקספולרר 8 נראה קסטטרופה
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Humbug שמתחילה ב "פרש חוגג 9 עם מערכת מבזקים חדשה"

שימי, רק בדקתי (אני מבטיח שאני גולש בשועל )

החלק העליון של התמונות לא סימטרי אני חושב ששווה לקבוע גודל תמונות אחיד, גם אם זה אומר שמעוותים אותם טיפה אל מול הפרופרציות המקוריות.

הגופנים בטקסט של המבזקים והכותרות קטנים מידי והדבר לא נוח (מחייב להידבק למסך).

הטקסט שמתחת ללינקים הוא נחמד (אני מבין שזה ל-4 ראשונים בלבד), הבעיה הוא שהוא לא אחיד בגודל וזה יוצר תחושה כבדה על העמוד הייתי מציע או לבצע קיצוץ לגודל תווים אחיד או להכניס לרובריקה נפרדת (בדומה לכותרות עם התמונות).

הגלילה למטה והוספת החדשות לי באופן אישי לא נוח (אני מוכן ללחוץ על עוד חדשות) - העניין עם הJavaScript של זה יפה

סה"כ יפה מאוד ושיפור מבורך.
סנמטיק-שו הדא? דורון זה הסטרטאפ שאז אמרת לי? פרטים לפרטי

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 17:56

הדף נוצר ב 0.08 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר