12-11-2010, 01:40
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 15.04.06
|
|
תן לי לגלות לך סוד, המשטרה לא תמיד מייצגת את עצמה בכבוד במיוחד באירועים כאלה עם ערבים או חרדים ויש מקרים, שהאמת רחוקה ממה שפורסם ואני אומר לך את זה ממקור ראשון. נכון יש אחוז קטן של שוטרים אלימים, אבל רוב השוטרים אוכלים חרא מהערבים,אנשי שמאל ,אנשי ימין ומהחרדים ואת כל המידע הזה לא תקרא בשום עיתון ולא תשמע על זה בערוץ טלויזיה בדרך כלל, כי זה מידע, שרק מי שמכיר שוטרים בשטח יודע עליו.
אם יחקרו באמת כמה שוטרים אוכלים חרא באמת בשטח בלי גיבוי מהקצונה במשטרה ומהדרג הפוליטי אתה תבין למה זה דמגוגיה זולה. יש הרבה פרשות, שיכולות למחוק עניין ציבורי בדיון כזה בכנסת, אם תשמע מה עשו לשוטרים בשטח והעניין צונזר מסיבה פוליטית בלבד וזה לא מקרה בודד.
אני מכיר מספיק שוטרים בשטח ותאמין לי התמונה, שערוץ 10, הגולש שפתח את השירשור, ח"כ ערבים או אותו ח"כ מש"ס מציגים אינה נכונה באמת וזה הפוך למעשה בשטח, כי להיות שוטר היום זו אחת העבודות הכי קשות לשוטרים, שנמצאים בשטח.

will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google
|