לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 14-11-2010, 12:48
צלמית המשתמש של Segmany
  משתמש זכר Segmany Segmany אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.10.01
Facebook profile LinkedIn profile Follow me...
ח"כ אמסלם מועמד להדחה מש"ס על שאמר: "לימוד בכולל - של אשכנזים; חרדים צריכים להתפרנס"

הבאבא ברוך: "אמסלם הוא רשע"; הרב עובדיה יוסף מתכוון להדיחו היום; הערכות: ח"כ אמסלם יקים מפלגה חדשה.

תנועת ש"ס מתכוונת להדיח את ח"כ חיים אמסלם, לאחר שקרא למגזר החרדי להשתלב בשוק העבודה ולהכניס לימודי ליבה למוסדות החינוך, כך מדווח באתרי האינטרנט החרדיים. לפי הדיווח, הרב עובדיה יוסף יורה בקרוב לאמסלם להתפטר מהכנסת.

בשורת ראיונות שקיים באחרונה בתקשורת הביע אמסלם עמדות המנוגדות לאלה של ש"ס ושל המגזר החרדי בכלל. בראיון שקיים ב"מעריב" בסוף השבוע הציג אמסלם את עקרונותיו, שלפיהם הוא אף מתכוון להקים מפלגה חדשה: "החברה הישראלית הסכימה בזמנו של בן גוריון להסדר 'תורתו אומנותו' ל-400 לומדי תורה. הם לא שיערו ולא חלמו שהממדים יגדלו בכמויות ובעוצמות כאלה, שאין להם כל פרופורציה. אנחנו רוצים רופאים, אדריכלים, משפטנים, כלכלנים, רואי חשבון, מדענים, פסיכולוגים ואנשי תקשורת, שיהיו כולם יראי השם ותלמידי חכמים. האפליה נגדנו תיפתר באמצעות השתלבות בחברה, לימודי ליבה, שירות בצבא ויציאה לעבודה".

http://www.themarker.com/tmc/articl...d=nt20101114_01
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 14-11-2010, 23:29
  eshely77 eshely77 אינו מחובר  
מנהל פורום סטודנטים

חבר מתאריך: 03.09.08
בתגובה להודעה מספר 19 שנכתבה על ידי MS_Rogue שמתחילה ב "אכן אכן.. ח"כים רציניים. אריה..."

אריה דרעי בהחלט כן. מצטער, זה לא הגיוני, אבל אני לא חושב שהוא סרח יותר מכל פוליטיקאי אחר. אני לא יכול להתעלם מזה שיום אחרי התרגיל המסריח מיקיר התקשורת וההבטחה הגדולה הוא נהפך להיות אדם תחת חקירה. הוא היה ועדיין ביצועיסט מהמעלה הראשונה.

השאר שמנית הם עבריינים מועדים שגרמו לשם הרע למפלגה. הם בהחלט לא ראויים לכלום, בטח שלא למשרת חבר כנסת. ואני לא אופתע לגלות שאלי ישי שייך גם הוא לחבורה הלא מכובדת הזאת

אבל, בנוסף להם יש את דוד טל, שבהמשך עבר לסיעה של עמיר פרץ. את אטיאס שחולל מיני מהפכה במשרד התקשורת. את אמסלם, שמראה שיש ח"כים עם אינטגרטי. ואת מי שהיה שר הבריאות בתקופת ברק, לא מצליח להיזכר בשם, שהיה די נאמן לתפקיד שלו. נקודת הזינוק של שר מש"ס היא הרבה פחות טובה. ההנחת עבודה של כולם זה שהוא או גנב או בור או שניהם. (יאיר פרץ היה למשל כזה, הוא היה עו"ס צעיר במועצה האזורית ממנה אני מגיע. כבר אז היה ידוע שהוא אנאלפבית ולא ישר) אבל חלק לא קטן מהם מנסים ומצליחים להזיז דברים.
ועדיין לשם כמו אמסלם יש המתייחסים בהתנשאות מטופשת.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 07:44

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר