21-11-2010, 00:05
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 29.06.05
|
|
שמע, שבין לרוחך
אנשים אומרים שזה ממש פשוט אבל כשאתה מרים - מצליח לשלוף את גוף הקירור מהמעבד ואתה רואה שהמעבד דבוק אליו
ועד' שאתה מצליח לשלוף את המעבד ממנו גם הידיים שלך מתלכלכות ובסוף אתה מגלה שם כמה מהפינים התלכלכו
היה לי מצב כזה במיוחד כשלא הסתדרתי עםהקטע של למרוח משחה טרמית חדשה (כי היא כמו פלסטלינה) אז הייתי צריך כמה פעמים להוריד אותה ולשים מחדש אחרי שהרכבתי את גוף הקירור
ואז ראיתי שהמסך מציג רק בצבע ירוק (וזה לא בגלל ה VGA)
ואז ראיתי שיש על המעבד בין כמה פינים משחה טרמית שבתח בגללה יש את הבעיה, נסיתי להסיר אותה, עם גפרור שבור (מה בכלל יכול להגיע בין הפינים האלו כדי לנקות אותם?) - לא עזר
השתמשתי במברשת - בהתחלה פלסטיק שלא עזרה, אז אמרתי ניקח סיכון, לקחתי מברשת נחושת
בקיצור הפינים במעבד התעקמו וזרקתי אותו עם הלוח
איזה חרם זה היה AMD Sempron3000 2000MHz ששירת אותי במשך 3 שנים, עבד דווקה לא רע! (עדיין נשאר לי ממנו דיסק קשיח של 80GB וזיכרון של Kingston DDR 500MB -אני עדיין מחפש את הבחור שאמר שאם המחשב יהרס לי אז שאני יביא לו את הזיכרון - בה לי להביא לו מכות!@!!)
בקיצר בה לי לשאול, במידה ומחלחלת משחה טרמית לתוך המעבד, בין הפינים, איך אני יכול לנקות אותה
ד"א: אם מדובר במחשב ישן לא אכפת לי לחתת לפתוח לחתת להרוס, אני אפילו לא מורח משחה טרמית במחשב הספאר שיש לי (פנטיום 3 870MHz 500MB - הוא גם לא מתחמם כל כך)
לבחור שפתח את הנושא, אל תעשה כאלו שטויות במיוחד לא על המחשב של חבר שלך.
ד"א: יש לי ספאר, מעבד של AMD Athlon 1400Mhz רוב הסיכויים שעובד, אם זה מה שאתה צריך אז פנה אלי (אם אתה מאזור טבריה-נצרת עילית, חיפה(אני מגיע לשם פעם בשנה))
*את הDDR אני לא מציע כי יותר מדי אנשים יקפצו עלי (חוץ מזה אולי אני יבנה ממנו אי פעם מחשב)
|