לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 15-12-2010, 20:29
  .ישראלה היפהפיה .ישראלה היפהפיה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.07.06
יותר מזה! אני קורא בדחיפות לבטל את הצבא המיותר הזה!
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Homo sapiens שמתחילה ב "היה יכול להיות התחלה של בדיחה: הצבא נגד האוצר: "צה"ל הוא הארגון הכי יעיל""

כל כך הרבה טנקים רק בשביל למנוע טבח של יהודים?... הרי בקלות אפשר היה לסכם עם האויב על נאמר 10 בתולות יהודיות שיובאו כקורבן שבועי לככר ברמאללה ועוד 100 דימים כמשלוח יומי בגבול הצפון ולהשיג שקט.

תנו לצ'וקוקה ולהומו רבע שעה עם החמאס והם סוגרים הצעה שאי אפשר לסרב לה

ובמילים אחרות - התיעלות הצבא היא דבר חשוב מאוד אבל מאחר וצברת רקורד של דברור אלה שהצבא שומר עלינו מפניהם - בטוחני שגם צה"ל וגם האוצר היו מעדיפים לא לערב גורמים חיצוניים כמוך בדיון.

אם אתה מעונין באמת ובתמים בקיצוץ תקציב הבטחון - הייתי מציע שתפעילו את קשריכם הטובים במוקטעה ובטהרן להורדת גובה הלהבות.

Operating system: Linux OpenSuse. The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to apple and extremely iphone & ms, say yes to google. ehud barak no, tzipi livni no, benjamin netanyahu no,Muhamad saragosa Yes, Mehuman Bazta Harvona YES, nesli barda YES

will you marry Linuxsboot Avigdor Lieberman ?

נערך לאחרונה ע"י .ישראלה היפהפיה בתאריך 15-12-2010 בשעה 20:54.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 15-12-2010, 21:22
  Homo sapiens Homo sapiens אינו מחובר  

חבר מתאריך: 20.08.10
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי .ישראלה היפהפיה שמתחילה ב "יותר מזה! אני קורא בדחיפות לבטל את הצבא המיותר הזה!"

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://images.tribe.net/tribe/upload/photo/454/dbe/454dbe4b-6a87-4e0d-8c0d-5ff7b6ca9569]
מה.. אתה לא מסוגל להגיב לטענות את אתה תוקף את כותב הטענות?
אפילו טרול ותיק כמוך אמור לדעת שתוקפים את הטענה ולא את הכותב.
אבל בעצם למה שאתה וכמוך לא תפעילו את הקשרים שלך בטהרן ובמוקטעה:
1. אתם מערצים אותם
2. אתם אוהבים אותם
3. אתם רוצים להיות כמוהם
4. אתם לוקחים מהם מודל לחיקוי
האמת שרציתי לבדוק איזה רקורד צברת ואז ראיתי שיש לך אלפי הודעית, חיים אמיתים ודאי שאין - אז תמשיך לחיות בעולם הדמיוני שאתה חיי בו, אני בטוח ששם הרבה יותר טוב.

נ.ב בעולם הדמינו שלך באיזה מדינת חלום אתה חיי?
או שאתה ממורמר מדי לחשוב על זה כרגע?
ישן 16-12-2010, 02:15
  קגנס מנהל קגנס אינו מחובר  
מנהל

חבר מתאריך: 31.07.06
זה בהחלט היה משעשע
בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי .ישראלה היפהפיה שמתחילה ב "וחושבני שבכל זאת זה היה משעשע :)"

אבל אם להתייחס ברצינות-
לפחות כשאני הייתי בצבא (וזה לא היה כזה מזמן...) הביזבוז היה נוראי מכל הבחינות, כולל מפקדות מנופחות בקצינים ואנשי קבע מיותרים. נראה היה שבכל פעם שנוצר מצב שיש קצין ללא תפקיד (וזה היה קורה לא מעט-ולו משום שהייתה מגיעה "נגלה" מבה"ד 1 ולא היו תקנים לכולם באותו רגע) ממציאים תקן מסוים, תפקיד שקר כלשהו שממלאים בו תוכן שמגורד מכל מיני מקומות. כשהקצין הנ"ל עובר לתפקיד אמיתי, מייד מרגישים שאת התקן שהתפנה חייבים למלא, הרי איך נסתדר בלי "עוזר ראש ענף הדרכת נט"ר גדודי"?
ועל ביזבוז מחריד בתחום המזון והציוד מיותר להרחיב. כולנו מכירים את זה.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 07:48

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר