לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 28-12-2010, 11:55
  ilanari ilanari אינו מחובר  

חבר מתאריך: 04.12.10
לגבי התפקידים!
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי שוויצר פלופן שמתחילה ב "איזה תפקיד יותר מעניין ומאתגר?"

אז בתור מישהי שהכי התעניינה בתפקידים המודיעיניים אני יכולה לספר לך, כמובן - רק ממידע שקראתי באתרים, תגובות מאנשים וכו' - ששני התפקידים מאוד מוערכים בצה"ל, משלבים בתוכם תכנים מסווגים, לרוב אתה עושה דברים מעניינים אבל כמובן כמו בכל תפקיד אתה נכנס לשגרה, ההבדל הוא שכנראה בתפקידים האלה השגרה היא מעט יותר מעניינת בגלל התכנים והדברים שאתה נתקל בהם מדי יום.

מש"ק ביטחון מידע - http://www.shavuz.co.il/recruit/art...d=664&secid=945
כדאי לקרוא!
כמו בכל תפקיד במודיעין גם "מש"ק ביטחון מידע" משלב בתוכו כמה דברים שאפשר לעשות.
למשל, אני מכירה מישהי שהיא מש"קית ביטחון מידע והתפקיד שלה ספציפית זה לחקור על חיילים שמחזיקים במידע מסווג ללא ידיעתם בדרך כלל, לדוגמה - היא מפתחת איתם שיחות בלי שהם יודעים שהמטרה שלה זה לבדוק אם הם מגלים מידע, היא בודקת עליהם בפייסבוק ובאתרים אחרים, וכו'... אין לתאר כמה היא מרוצה ממה שהיא עושה, ומהקורס שהיא עברה והאנשים שהיא פגשה.

עח"מ, עובד חקר מודיעין - http://www.shavuz.co.il/recruit/art...d=415&secid=585
כדאי מאוד לקרוא!
זהו המסלול שחשבתי שאהיה בו ובשורה תחתונה... פשוט חלמתי עליו מרגע שהכרתי אותו. אני אומרת חלמתי, גם כי רציתי לעשות משהו משמעותי בצה"ל ושמתאים לי באותו זמן, וגם כי כבר מהרגע הראשון ידעתי שאני רוצה להיות במודיעין וזה היה נראה לי מתאים.
למעשה, עד אתמול חשבתי שאני אהיה עח"מ, אבל קיבלתי מכתב וכרגע אני במסלול אחר במודיעין - לא פחות טוב, ואולי אף יותר! אני ב"עיבוד ותרגום מידע בשפות הלועזיות" שזה גם מסלול קרוב, ממש באותו אשכול.
בכל מקרה בעח"מ אתה גם נחשף למידע מסווג, עושה עבודה מעניינת... יוצא שוש"ים [!] ופוגש אנשים מדהימים ככל הנראה....

בהצלחה.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 28-12-2010, 21:14
  שוויצר פלופן שוויצר פלופן אינו מחובר  

חבר מתאריך: 02.11.10
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי ilanari שמתחילה ב "אממ , לא . לא כלכך - הנה..."

אני עברתי את הקורס ועברתי הרבה הרבה מאוד בתוך מחבם ואני יודע טיפ טיפה יותר ממה שאת חושבת(כולל על חלקים מסויימים במחבם שהרבה לא מכירים) , אני יודע מתחלקים ל2 מגמות, מה שחברה שלך עושה שייך למגמה השניה וכל הבלה בלה בלה, תני לי לתקן בבקשה:
אלה שמעבירים הדרכות משתעממים מהתפקיד, היתרון היחיד הוא שאתה מעביר הרבה מאוד הדרכות לדרגים גבוהים(סאלים/אלמים), אבל הדרגה לא עושה עליי רושם.
לגבי הכניסה למשרדים, זאת ביקורת פשוטה, חברה שלך הטעתה אותך, הם לא נכנסים בתחפושת, הם פשוט נכנסים ובודקים אם מפקירים מידע מסווג בלי השגחה(השגחה=לשים אותו במקום שאי אפשר להגיע אליו בקלות), התפקיד די משעמם, אני מצטער על ניפוץ האשליות, אבל זאת האמת.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 14:02

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר