לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 04-01-2011, 00:14
  mark322 mark322 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 04.12.06
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי EtEoR שמתחילה ב "צה"ל: אבו-רחמה כלל לא שהתה בהפגנה, היא מתה בביתה כנראה מסרטן"

מעתה קיראו ליהונתן פולק - ד"ר יונתן פולק.
ציטוט:
על רישום התרופות שניתנו לאבו-רחמה, השיב פעיל השמאל הרדיקלי כי "אני יודע שהיא הייתה חולה בשפעת שבוע לפני האירוע והתאוששה ממנה. מעבר לזה, בני המשפחה אמרו לי שהיא סבלה רק מבעיה נוירולוגית באוזן, שבעטייה היא נבדקה בבית החולים. אף אחת מהבעיות הללו לא יכולה להוביל למוות".

ליינט

ד"ר יהונתן פולק הנכבד יודע בודאות כי גז מדמיע אכן יכול לגרום למוות, ואילו בעיות אחרות שכביכול מהן סבלה (מפי משפחתה כמובן- כולם איכרים פלסטינים ישרים וקשי יום המתמודדים יום יום עם מציאות קשה שכופים עליהם הכובשים הקלגסים)- כלל וכלל לא.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 04-01-2011, 01:51
צלמית המשתמש של linuxsboot
  linuxsboot linuxsboot אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.04.06
בתגובה להודעה מספר 13 שנכתבה על ידי efekt שמתחילה ב "נגד מי שהפיץ את השמועה הזו..."

כאשר הכתבים אוהבים להוציא את צה"ל, מג"ב או ישראל בצורה רעה אין לך הרבה מה לעשות וחקירה מטעם מדינת ישראל לוקחת זמן מה לעשות.

צריך לעצור פירסומים של חדשות ערוץ 2 ו ynet ושאר הגופים, שאוהבים להוציא את צה"ל רע בשטחים בלי לבדוק עובדות בשטח ולחייב אותם לקחת אחריות על הפירסום שלהם, כי אחרי הכל הם עובדים עם רישיון של מדינת ישראל. אחריות אומרת, הפירסום היה שקר? לתת להם הזהרה עם קנס כבד מאוד של כמה מיליונים ואם זה קורה שוב, כפי שזה קורה יותר מדי פעמיים לסגור אותם תקשורתית בסופו של דבר.
will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google

ישן 04-01-2011, 08:48
  g.l.s.h g.l.s.h אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.12.05
ואו! זה ממש הופך להיות מעניין! מסתם רצח פולחני בידי הציוניים
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי EtEoR שמתחילה ב "צה"ל: אבו-רחמה כלל לא שהתה בהפגנה, היא מתה בביתה כנראה מסרטן"

העלילה מתפתלת והופכת להיות עסיסית! אני היחיד שבין ידיעה לידיעה שומע ברקע את הצליל המוכר של הפרדת סצינות מ"חוק וסדר"?

מאז תרמית מוחמד א דורא, ועד התרמית הנוכחית, אני חושב שיש לנו כבר מספיק חומר לעונה שלמה ומרתקת של:

Law and order - Falastin...

כל פרק מתחיל באזהרה ש"אין שום קשר בין רוב מה שתראו ובין המציאות" ואחרי זה עוברים לסידרת שוטים המראים לכאורה סתם רצח של ערבי מסכן בידי הקלגסים היהודיים. בהמשך העלילה מסתבכת, ומתחיל להיות ברור שהחשודים הם אחרים...

פרט פיילוט "מוחמד א דורא השהיד הנעלם" - ספיישל סיום עונה "אבו רחמא ותרמית השאכטה".

ישן 04-01-2011, 11:44

האמת היא שידוע שטרם בוא הכובש הציוני האימפריאלי מחלת הסרטן לא הייתה נפוצה בקרב הערבים
בתגובה להודעה מספר 17 שנכתבה על ידי רומק שמתחילה ב "מעניין אותי אם שמדגישים ספציפית את סרטן הדם כסרטן שגרם למותה"

(ישנה עליה משמעותית במקרי הסרטן בקרב הערבים במזה"ת - זה נכון עובדתית*). זה אומר שאפשר לגלג ספין שבכ"ז יציל את כבודה של כבודה וימנע ממנה את התואר הבזוי של "מתה מסיבות שלא קשורות ביאהוד".

* כידוע הסיכוי לסרטן גבוה יותר החל מהעשור החמישי של החיים - או במילים פשוטות: נפוץ יותר אצל אלה שלא מתים מ:

שילשול בגיל שנתיים,
הדוד שנוסע רוורס על האחיינית, בגיל 5
מלריה בגיל 15
ריב חמולות בגיל 20
כבוד המשפחה בגיל 22

אומרים שךנוכחות אימפריאליסטית של הכובשים יש קשר בירידת התמותה מהסיבות הנ"ל, מה שאומר שהם אכן אחראיים לכך שאנשים חיים עד גיל מבוגר יותר ומתים מסרטן, מחלות לב ואירועים מוחיים.

ישן 04-01-2011, 12:46
צלמית המשתמש של efekt
  efekt efekt אינו מחובר  

חבר מתאריך: 31.12.08
תודה לך
בתגובה להודעה מספר 18 שנכתבה על ידי g.l.s.h שמתחילה ב "האמת היא שידוע שטרם בוא הכובש הציוני האימפריאלי מחלת הסרטן לא הייתה נפוצה בקרב הערבים"

חששתי שהפעם הפלסטינאים עלולים להתקשות למצוא את הקונספירציה המתוחכמת של היאהוד שנועדה להמית אותם לאט לאט אך בטוח.
הסרת דאגה מליבי - אך במטותא ממך, שכחת לצייר את כל התמונה הרחבה. אמנם היאהוד האכזרי מזריק סרטן לסוכריות הפלסטינאים המסכנים בכדי שימותו, ובכך הדם הפלסטיני ואיבריו הופכים ללא-שימושיים בעליל, אך מדוע לדעתך חקר הסרטן בישראל כ"כ מתקדם?
זו בדיוק הסיבה שחקר הסרטן וחיפוש התרופה למחלה הוא כ"כ מתקדם אצל הכובש האכזר - הציונים מתכננים להדביק את ילדי הפלסטינאים המסכנים בסרטן שנישא על גבי בלונים אותם הם משחררים לשמים ומפזרים את המחלה, ואז כאשר אין לפלסטינאים ברירה והם ניגשים לטיפול בבתי החולים של היאהוד, הם מרפאים אותם וקוצרים את איבריהם ומכינים מדמם מצות...

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Carl Sagan
"If you wish to make an apple pie from scratch, you must first invent the universe"

ישן 04-01-2011, 16:43

לא מבין על מה אתה מתנצל בעניין הדעה הפוליטית?
בתגובה להודעה מספר 22 שנכתבה על ידי ספייקר שמתחילה ב "תראה, אני לא שלומיסט ולא תומך..."

אם הגרסא הערבית, כפי שהוצגה עוד לפני מה שטענו עיתונאים לכאורה מפי דובר צה"ל, אמינה בעינך אז ללא קשר לדעתך הפוליטית אתה "רשאי" לקבל אותה בלי התנצלות. בעיני הסיפור היה מסריח עוד מההתחלה ומעלה את הניחוחות המוכרים של תרמית יח"צנית סטייל מוחמד א דורא. למען האמת לו היה הדבר תלוי בישראלים (ולא שלומיסטים אפילו ...) עד היום היינו חושבים שא-דורא הוא לכל היותר "מוות מצער של ילד שנכנס לטווח האש של לוחמי צה"ל". מי שהיה לו אומץ ללכת נגד הזרם ולחשוף את התרמית באופן פומבי (או יותר נכון" לטעון שזו הייתה תרמית ומניפולציה ולא רק מקרה של ילד שנורה מכדורי ערבים ולא יהודים, שאת זה טען כבר יום טוב סמיה) לא היה ישראלי בכלל. הישראלי הממוצע פשוט חושב שלא ייתכן ומניפולציות כאלה מתקיימות ולכן פעם אחר פעם הוא קונה בלופים כאלה.

ובקשר לי אישית: לי אין שום בעיה לטעון פומבית דברים שלדעתי מסייעים תעמולתית נגד האוייב המוסלמי, גם אם ברור לי שהם מוגזמים לחלוטין. ואם כדי לשים מקל בגלגלי מכונת התעמולה הערבית צריך לעשות דברים שיש המגדירים אותם "להתדמות לערבים", אז שיהיה. לא נעים בכלל, אבל בטח עדיף על הישיבה בראש מגדל השן והעדפת ריח השריפה של הבית, על פני הריח הלא נעים של צחנת שקרים וגוזמאות. ובכל זאת פעם אחר פעם אני מבין שאני לגמרי במיעוט מוחלט מהבחינה הזאת, כך שאתה יכול להיות שקט.

ישן 04-01-2011, 20:27

בדקתי בראי והסתכלתי סביב
בתגובה להודעה מספר 26 שנכתבה על ידי ספייקר שמתחילה ב "תגיד לי אתה נפלת על הראש ?..."

ולא, אני לא נפלתי על הראש. לא יודע לגבי אחרים. ולגבי מי אמר מה: תבדוק הלאה ותראה שדו"צ, או שום גורם מזוהה מטעם צה"ל לא טען כדבר הזה. האמת היא שאפילו הרדיקל מיכאל ספרד (שהוא עו"ד לא זוטר ואשף ביחסי ציבור) התפתל הבוקר כהוגן בגל"צ אצל רזי ברקאי בגלל חוסר היכולת למצוא מטרה בעלת שם כמקור למידע זה. הוא אפילו אמר דברים שמשעותם היא שרצינים בצה"ל הם פחדנים משום שמפיצים מידע על גבול הדיבה דרך "עיתונאי חצר שכמו נשלפו מצפון קוראה". אם אתה רוצה, אתה יכול ללכת לסיפריית התוכניות בגל"צ ולהקשיב בעצמך. רק אם אתה באמת רוצה להגיע לעובדות, כמובן.

ישן 04-01-2011, 23:14
  משתמש זכר EtEoR EtEoR אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.04.03
מה שעצוב בכל הסיפור הוא שישר אימצנו את גרסת הפלסטינים

וזאת למרות שאנחנו יודעים שהם שקרנים פתולוגיים.

דבר ראשון שאנחנו עושים זה להתנצל, ורק אחר כך לבדוק אם הם שוב שיקרו. אנשי השמאל שאימצו את
הגרסה לא מפתיעים אותי, כי הם לא מחפשים עובדות ומציאות - הם מחפשים איך להיכנס בישראל עוד
קצת, בין אם אנחנו אשמים ובין אם לאו.

עצוב שהגענו למצב כזה שאנחנו ישר מאמצים את גרסת האויב, שידוע בשקריו הגסים, חסרי הבושה (זה
כל פעם מזכיר לי את "ההרוג" שהפלסטינים סחבו על אלונקה בדרך להלווייתו המפוברקת, ופתאום המת
נפל מהאלונקה, קם על רגליו וחזר אליה, ומלוויו המשיכו להוביל אותו כמת להלוויה שלו - מזל"ט צה"לי צילם
את הפלא.

נערך לאחרונה ע"י EtEoR בתאריך 04-01-2011 בשעה 23:19.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 20:44

הדף נוצר ב 0.07 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר