04-01-2011, 16:43
|
|
|
|
חבר מתאריך: 25.12.05
|
|
|
לא מבין על מה אתה מתנצל בעניין הדעה הפוליטית?
אם הגרסא הערבית, כפי שהוצגה עוד לפני מה שטענו עיתונאים לכאורה מפי דובר צה"ל, אמינה בעינך אז ללא קשר לדעתך הפוליטית אתה "רשאי" לקבל אותה בלי התנצלות. בעיני הסיפור היה מסריח עוד מההתחלה ומעלה את הניחוחות המוכרים של תרמית יח"צנית סטייל מוחמד א דורא. למען האמת לו היה הדבר תלוי בישראלים (ולא שלומיסטים אפילו ...) עד היום היינו חושבים שא-דורא הוא לכל היותר "מוות מצער של ילד שנכנס לטווח האש של לוחמי צה"ל". מי שהיה לו אומץ ללכת נגד הזרם ולחשוף את התרמית באופן פומבי (או יותר נכון" לטעון שזו הייתה תרמית ומניפולציה ולא רק מקרה של ילד שנורה מכדורי ערבים ולא יהודים, שאת זה טען כבר יום טוב סמיה) לא היה ישראלי בכלל. הישראלי הממוצע פשוט חושב שלא ייתכן ומניפולציות כאלה מתקיימות ולכן פעם אחר פעם הוא קונה בלופים כאלה.
ובקשר לי אישית: לי אין שום בעיה לטעון פומבית דברים שלדעתי מסייעים תעמולתית נגד האוייב המוסלמי, גם אם ברור לי שהם מוגזמים לחלוטין. ואם כדי לשים מקל בגלגלי מכונת התעמולה הערבית צריך לעשות דברים שיש המגדירים אותם "להתדמות לערבים", אז שיהיה. לא נעים בכלל, אבל בטח עדיף על הישיבה בראש מגדל השן והעדפת ריח השריפה של הבית, על פני הריח הלא נעים של צחנת שקרים וגוזמאות. ובכל זאת פעם אחר פעם אני מבין שאני לגמרי במיעוט מוחלט מהבחינה הזאת, כך שאתה יכול להיות שקט.