05-01-2011, 15:12
|
|
|
|
חבר מתאריך: 25.12.05
|
|
|
אם הם לא היו מגיבים בהיסטריה הייתי מודאג מאוד
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי looklook שמתחילה ב "ח"כי השמאל הקיצוני מגיבים לועדת החקירה גד ארגוני הזכויות-בולשביזם,מקארתיזם,סטאליניזם"
אני מודה ומתוודה (הרי פרט לכמה עשרות אנשים, אני לא חושב שלמישהו בכלל אכפת מה נרשם בפורום הזה) שאני די חושש שאשכרה יקומו "שם למעלה" יותר ויותר "שמאלנים הגונים" שיבינו שצריך ניקוי אורוות - ולו למראית עין. השמאל הישראלי יכל בקלות להמיר את ההשפעה הפוליטית הקנויה בכספים זרים, אשכרה בהשפעה אלקטוראלית - כמו פעם בימים הטובים. בסך הכל בהתחשב בהלך הרוח של לא מעט ישראלים, "יש להם מה למכור": במקום זאת נוהגים אנשי השמאל הקיצוני (המנהלים דיקטטורה רעיונית בראש ובראשונה על הסוציאליסטים ואנשי המרכז-שמאל) ככנופיה משיחית דתית חשוכה, הטוענת כי כל נסיון לבדוק אי סדרים בקרה, הוא "רדיפה אישית", והופכים ע"י לתואם מגוחך של הכנסיה הקתולית של עד ללפני עשור בערך.
ולמרות שהמחנה הלאומי רחוק מלהיות מושלם - הרי שהוא נתון תחת זכוכית מגדלת הן של רשויות החוק והן של כלבי התקיפה (לשער "כלבי השמירה") של העיתונות הישראלית. ואם כבר מזכירים מקרתיזם: מי שייבא אותו לארץ בהחלט לא היה הימין, או המחנה הלאומי. בכל מקרה: המקרתיזם הוא לרוב שמו של השלב הפראי, לא מידתי ומגוחך של הפעילות הפוליטית מסוג זה בארה"ב של שנות החמישים. אני לא חושב שיש איש המחנה הלאומי שבאמת עורג לאיזה ח"כ שיכור ומושחת המנהל רדיפה היסטרית אחרי כל מרצה באוניברסיטה שבצעירותו היה בשמו"צ. מה שכן ראוי לזכור שהמקרתיזם צמח בארה"ב לאחר שהסתבר שנגרמו לה נזקים די חמורים בידי קומץ סוכני אוייב שניצלו בציניות את החופש שהקנתה להם ארה"ב. אולי ראוי למען כולנו שלפני שנגיע לשלב המפלצתי של המקרתיזם, ננסה שלא להגיע גם לנקודה ממנה הוא צמח. בעצם אנחנו כבר שם. מי יודע? אולי כדאי שהישראלי הימני יוריד כיפה, וישים כפייה. אני די בטוח שהשמאל הקיצוני ימצא אוזן קשבת למה שיש לו להגיד אז. וככה נוכל להשאיר את אנשי מפלגת העבודה במחנות אליהם הם רגילים (מחנה פואד א', מחנה פואד ב' , מחנה "אני לא רוצה להשאר מובטל") ולא במחנות שהם המציאו תוך כדי התקף חרדה.
נערך לאחרונה ע"י g.l.s.h בתאריך 05-01-2011 בשעה 15:14.
|