14-01-2011, 01:48
|
|
|
|
חבר מתאריך: 19.11.07
|
|
|
עזרה לאחד שרוצה לתרום אבל לא יכול
שלום כולם, אני דניאל ואני צריך מכם עזרה רצינית כי יש פה הרבה שמבינים בענייני צבא
הרבה יותר ממני ויכולים לייעץ לי אחלה עצות, אז אם תוכלו רק שניה לעזור לי ולקרוא את החפירה הקטנה ולא לדלג עליה 
אני בשבוע הבא יוצא מהצבא על אי התאמה, כבר הייתה לי ועדה והיה לי הכל, עכשיו לפני שכולם קופצים וקוראים לי משתמט אני רוצה שתבינו תצד שלי, אני לא גר עם אמא שלי כבר 4 שנים ולא מדבר איתה, את אבא שלי אני בקושי מכיר, התנתק הקשר בינינו מאז שהייתי קטן מאוד הצבא מסרב להכיר בי בחייל בודד, אני גר אצל דודה שלי שחולת סרטן שגם היא שקועה בחובות מטורפים של 8 מיליון שקל, ו-4 לשוק אפור ואני לא ידוע מה נסגר איתי בקרוב כי היא לא יכולה להחזיק אותי והיא כבר אמרה לי בפרוש שהיא לא יכולה שאני ימשיך לגור אצלה וגם שאני אצלה, אין לי כלום חוץ מקרטונים עם הבגדים שלי, והסלון שזה המיטה שלי, בקשתי ים עזרה וים בקשות ותמיד נדחו.
באורגינל התגייסתי בנוב' 9 לאיסוף קרבי, הייתי חודש עד להשבעה ודפקתי עריקות בכולל של 7 חודש עבדתי כמה שיכולתי וגם ישבתי חודשיים בכלא, שחזרתי הייתה לי ועדה עם המב"ס ועם מלא קצינים של הת"ש שלישות וקבני"ם והחליטו שאין לי בעיות נפשיות ושום דבר אבל המצב בבית מפריע לי לשרת כמו שצריך והחליטו שמוציאים אותי על אי התאמה בגין בעיות כלכליות חמורות...זה הסיפור בגדול
עכשיו באורגינל, שהתגייסתי בקשתי לעבור לחי"ר וגם זה לא נתנו לי ואף על פי שמאוד התעקשתי ואמרתי שאני לא רוצה להיות בחיל הזה (איסוף קרבי) השאירו אותי שמה...
השאלה שלי הולכת ככה:
1) אם אחרי שאני אשתחרר אני יוכל להתגייס שוב ולהגיע לחי"ר ולקבל תנאים טובים (בודד, הת"ש) וגם לקבל שירות מקוצר, זתומרת שיוותרו לי על הדפוק ויתנו לי לשרת פחות ממה שנשאר לי להשלים לשלוש שנים?
2) במידה ואני לא יתגייס מחדש, יקבלו אותי להיות שוטר, כי אני מאוד רוצה להיות שוטר, אם או בלי שירות צבאי, אני יודע ששירות צבאי מאוד תורם להיותך שוטר, אבל אני יודע מראש שיהיה לי קשה בשירות צבאי, גם כי אין לי בית, וגם כי יהיה לי קשה עם התנאים שכביכול אני "חוזר הביתה", אני כרגע חי מתיק ועובר בין בני משפחה כל הזמן, אף אחד לא יכול להחזיק אותי, ועם כל זה הצבא לא רצה לעזור לי וגם אחרי שבקשתי לעבור לחי"ר ורציתי לנסות להיות לוחם חי"ר, אז שאף אחד לא יקרא לי פה משתמט כי אתם לא יודעים מזה לחיות מתיק ולעבור מבין משפחה לבין משפחה ולקבל חרא כל הזמן מאנשים שהם המשפחה שלך והם אומרים לך שהם לא יכולים להחזיק אותך כי יש להם ככה וככה בעיות והם רוצים שתיקח את הדברים שלך ותלך...
טוב אז זה הסיפור שלי בגדול בלי להכנס יותר מידי לפרטים....
אם תוכלו לענות לי על שתי השאלות האלה בדגש על השאלה השניה כי היא יותר חשובה לי אני אודה לכם מאוד, דניאל
|