לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 14-01-2011, 01:48
  DanielGoldZD DanielGoldZD אינו מחובר  

חבר מתאריך: 19.11.07
עזרה לאחד שרוצה לתרום אבל לא יכול

שלום כולם, אני דניאל ואני צריך מכם עזרה רצינית כי יש פה הרבה שמבינים בענייני צבא
הרבה יותר ממני ויכולים לייעץ לי אחלה עצות, אז אם תוכלו רק שניה לעזור לי ולקרוא את החפירה הקטנה ולא לדלג עליה

אני בשבוע הבא יוצא מהצבא על אי התאמה, כבר הייתה לי ועדה והיה לי הכל, עכשיו לפני שכולם קופצים וקוראים לי משתמט אני רוצה שתבינו תצד שלי, אני לא גר עם אמא שלי כבר 4 שנים ולא מדבר איתה, את אבא שלי אני בקושי מכיר, התנתק הקשר בינינו מאז שהייתי קטן מאוד הצבא מסרב להכיר בי בחייל בודד, אני גר אצל דודה שלי שחולת סרטן שגם היא שקועה בחובות מטורפים של 8 מיליון שקל, ו-4 לשוק אפור ואני לא ידוע מה נסגר איתי בקרוב כי היא לא יכולה להחזיק אותי והיא כבר אמרה לי בפרוש שהיא לא יכולה שאני ימשיך לגור אצלה וגם שאני אצלה, אין לי כלום חוץ מקרטונים עם הבגדים שלי, והסלון שזה המיטה שלי, בקשתי ים עזרה וים בקשות ותמיד נדחו.

באורגינל התגייסתי בנוב' 9 לאיסוף קרבי, הייתי חודש עד להשבעה ודפקתי עריקות בכולל של 7 חודש עבדתי כמה שיכולתי וגם ישבתי חודשיים בכלא, שחזרתי הייתה לי ועדה עם המב"ס ועם מלא קצינים של הת"ש שלישות וקבני"ם והחליטו שאין לי בעיות נפשיות ושום דבר אבל המצב בבית מפריע לי לשרת כמו שצריך והחליטו שמוציאים אותי על אי התאמה בגין בעיות כלכליות חמורות...זה הסיפור בגדול

עכשיו באורגינל, שהתגייסתי בקשתי לעבור לחי"ר וגם זה לא נתנו לי ואף על פי שמאוד התעקשתי ואמרתי שאני לא רוצה להיות בחיל הזה (איסוף קרבי) השאירו אותי שמה...

השאלה שלי הולכת ככה:
1) אם אחרי שאני אשתחרר אני יוכל להתגייס שוב ולהגיע לחי"ר ולקבל תנאים טובים (בודד, הת"ש) וגם לקבל שירות מקוצר, זתומרת שיוותרו לי על הדפוק ויתנו לי לשרת פחות ממה שנשאר לי להשלים לשלוש שנים?

2) במידה ואני לא יתגייס מחדש, יקבלו אותי להיות שוטר, כי אני מאוד רוצה להיות שוטר, אם או בלי שירות צבאי, אני יודע ששירות צבאי מאוד תורם להיותך שוטר, אבל אני יודע מראש שיהיה לי קשה בשירות צבאי, גם כי אין לי בית, וגם כי יהיה לי קשה עם התנאים שכביכול אני "חוזר הביתה", אני כרגע חי מתיק ועובר בין בני משפחה כל הזמן, אף אחד לא יכול להחזיק אותי, ועם כל זה הצבא לא רצה לעזור לי וגם אחרי שבקשתי לעבור לחי"ר ורציתי לנסות להיות לוחם חי"ר, אז שאף אחד לא יקרא לי פה משתמט כי אתם לא יודעים מזה לחיות מתיק ולעבור מבין משפחה לבין משפחה ולקבל חרא כל הזמן מאנשים שהם המשפחה שלך והם אומרים לך שהם לא יכולים להחזיק אותך כי יש להם ככה וככה בעיות והם רוצים שתיקח את הדברים שלך ותלך...

טוב אז זה הסיפור שלי בגדול בלי להכנס יותר מידי לפרטים....
אם תוכלו לענות לי על שתי השאלות האלה בדגש על השאלה השניה כי היא יותר חשובה לי אני אודה לכם מאוד, דניאל
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 14-01-2011, 10:50
  ZRPR ZRPR אינו מחובר  

חבר מתאריך: 05.01.11
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי ססתתםם מישהו שמתחילה ב "תיהיה חזק בחור!"

בתפקידי חקירות,סיור,תנועה במשטרה הם מקבלים מי שפטור על פי חוק (ככה לפחות הם טוענים בדרישות) אבל מה שאתה עשית זה שאתה קצת דפקת את עצמך עם העריקות וכל הדברים האלה. אתה היית צריך לעשות הכל מסודר לפני הצבא, לשלוח בקשה עם הסבר מפורט שיש לך בעיות בבית ואז יכול להיות שהם היו מגייסים אותך עם הקלות.

בעיקרון אני לא בטוח עם במשטרה יראו את כל זה בעין יפה.אתה יודע שהיית בכלא ודפקת עריקות וזה. אבל אולי עם תלך לשירות לאומי זה יפצה על כך בסופו של דבר . (אבל אני לא יודע עם אפשר לקרוא למה שעשית פטור על פי חוק לא שאני שופט אותך אני רק אומר לך לערוק וללכת לכלא צבאי זה לא טוב לרזומה שלך) הדבר שהכי טוב בשבילך לדעתי זה שירות לאומי.

עם תעשה שירות לאומי אז תבקש משהו שקשור במשטרה כי שמעתי שיש תפקידים כאלה יכול להיות שזה יתן לך את היתרון בעתיד כדי להתקבל לשם וישכיח את הרקע בצבא.

ובמשטרה אתה רוצה להיות תפקידי בילוש? כי זה נשמע שאתה מכוון לשם. הם כותבים בדרישות שירות צבאי מלא עם עדיפות ליוצאי יחידות קרביות. אבל אני די בטוח שהם לא ישימו על תפקידים שהם לא ח'ייר כי בשביל בילוש אתה צריך את כל המיומנות שעושים בח'ייר. כל האימון של קרב מגע וכו' ואני גם די בטוח שאתה צריך מבנה פיזי טוב. גבוה וחזק. כי רוב הבלשים שראיתי הם כאלה.

הם לא רוצים להעביר אותך לח'ייר כנראה כי אתה כבר עשית את כל הטירונות של האיסוף כמעט. אתה היית צריך לבקש ח'ייר לפני שהתגייסת שהיית עוד מלש''ב עם פירוט של המצב בבית ולמה אתה צריך חייל בודד וכו' וכו'.

יכול להיות שיש אפשרות להתחיל שירות צבאי מחדש אחר כך במקרה שלך. אבל אתה צריך לשאול את האנשים שם הם יודעים את זה

נערך לאחרונה ע"י ZRPR בתאריך 14-01-2011 בשעה 10:56.
ישן 17-01-2011, 13:17
  Inigo Inigo אינו מחובר  

חבר מתאריך: 24.02.09
לבקשתך, תיקונים להודעתך:
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי ZRPR שמתחילה ב "טוב גאון שלי אז בוא תגיב אתה..."

אין דבר כזה "פטור חוקי" ו"פטור לא חוקי". מי שהצבא משחרר אותו משירות, אם זה עפ"י "דתי אמונתי" ואם זה מטעמים נפשיים \ רפואיים - פטור משירות על-פי חוק. גם אם הוא קיבל את הפטור לאחר שנפקד מהצבא, סעיף הפטור הוא לא "לא מתחשק לו לשרת בצבא" - אלא אי התאמה למערכת בצורה כזו או אחרת. על כן, אין דבר כזה פטור לא חוקי. אם אתה רוצה להגדיר משתמט עפ"י חוק, זה מי שהוציא את הפטור במרמה - ומסתמן שזה לא המקרה של הבחור.

על החלק בתגובתך שנוגע ל"חי"ר" מושפע הרבה יותר מסרטי רמבו מאשר מהמציאות, ומעבר לזה - מיומנות קרב המגע בחי"ר נמוכה מאוד, ולא שונה משמעותית מזו שתקבל בכל חייל קרבי אחר. צא מהסרט שחי"רניקים הולכים עם סכין בין השיניים. החלק שנוגע לזה שבלש משטרתי צריך להיות "גבוה וחזק" אפילו לא ראוי לתגובה, פשוט בדיחה גרועה.

אין קשר בין שיבוץ לחי"ר (לעומת שיבוץ לאיסוף קרבי) על סמך "המצב בבית". אף אחד בלשכת הגיוס לא יגיד הביקוש לחי"ר גבוה, אבל X ביקש את זה והמצב בבית שלו חרא - אז ניתן לו מה שהוא ביקש. תעשה את ההפרדה בין הדברים - הגיוני שהבחור היה צריך לבקש הקלות ת"ש טרם הגיוס, אך זה לא היה משבץ אותו לחי"ר במקום לאס"ק - זה פשוט היה נותן לו את ההקלות בחיל שאליו הגיע, או לחלופין פוטר אותו משירות קרבי.

ישן 14-01-2011, 17:00
  ססתתםם מישהו ססתתםם מישהו אינו מחובר  

חבר מתאריך: 14.08.06
בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי ZRPR שמתחילה ב "נכון אז כדאי שתשתוק בוא..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי ZRPR
נכון אז כדאי שתשתוק

בוא נתערב שאני היחיד פה שעזר לו איכשהו וכולם סתם משועממים שאין להם מה לעשות חוץ מלהתנגח בפורומים במקום להתייחס לנושא הדיון

אני שותק כי אני לא יודע, על סמך מה אתה חושב שהוא רוצה תפקיד בילוש?

ציטוט:
במקור נכתב על ידי ZRPR

ובמשטרה אתה רוצה להיות תפקידי בילוש? כי זה נשמע שאתה מכוון לשם.

אל תחרטט ואל תגיד דברים שאתה לא יודע, בגלל זה הרבה פה לא עונים לו כי הם פשוט לא יודעים ועדיף לא להגיד כלום מלהטעות ולהגיד חצאי אמת...

ציטוט:
במקור נכתב על ידי ZRPR

הם כותבים בדרישות שירות צבאי מלא עם עדיפות ליוצאי יחידות קרביות. אבל אני די בטוח שהם לא ישימו על תפקידים שהם לא ח'ייר כי בשביל בילוש אתה צריך את כל המיומנות שעושים בח'ייר. כל האימון של קרב מגע וכו' ואני גם די בטוח שאתה צריך מבנה פיזי טוב. גבוה וחזק. כי רוב הבלשים שראיתי הם כאלה.

הם לא רוצים להעביר אותך לח'ייר כנראה כי אתה כבר עשית את כל הטירונות של האיסוף כמעט. אתה היית צריך לבקש ח'ייר לפני שהתגייסת שהיית עוד מלש''ב עם פירוט של המצב בבית ולמה אתה צריך חייל בודד וכו' וכו'.

אתה דיי בטוח? לא מספיק, קשה לי להאמין שאתה בטוח במשהו, בגלל זה אל תטעה, אם אתה לא יודע ולא בטוח עדיף שלא תגיד כלום...
רוב הבלשים שראיתי: מסתמך על סטיגמות של ילד שבלשים הם גבוהים וחזקים, צא מהסרט המציאות זה לא ווין דיזל ודנזל וושינגטון...
הם לא רוצים להעביר...כנראה: שוב, על סמך איזה מידע אתה מסתמך שאתה אומר את זה? אתה משרת בלשכת גיוס שאתה יודע שזו הסיבה שהם לא רוצים? טיפלת בפניות כאלה? אז מה?!! על סמך מה אתה אומר את זה? רק כי ככה אתה חושב? אני חושב שאתה מדבר שטויות, אבל בניגוד אלייך יש לי הוכחות כתובות לשטויות שאתה מדבר והן נמצאות פה בפורום ולך אין על סמך מה להסתמך במה שאתה אומר... קח לתשומת ליבך בן אדם, שוב: שתיקה שווה זהב!

נערך לאחרונה ע"י ססתתםם מישהו בתאריך 14-01-2011 בשעה 17:08.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 22:01

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר