לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 19-01-2011, 22:41
צלמית המשתמש של linuxsboot
  linuxsboot linuxsboot אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.04.06
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי looklook שמתחילה ב "אין קשר בין "פגיעה בחלשים" לבין "פוליטיקה נקייה"."

כאשר דיברתי על פוליטיקה נקייה של לבני, הכוונה הייתה להציג את הפרצוף האמיתי של גברת פינוקיו וקדימה ולא היה לזה קשר לעובדה, שנתניהו פוגע בעיקר בחלשים.

נתניהו אולי מבין בכלכלה, אבל הוא עושה את זה על הגב של החלשים באופן קבוע ובתקציב הזה של המדינה הוא נתן לנוחי דנקנר פטור מהמס על הדלק, שאתה, אני, אגד, דן וכל עם ישראל נשלם, אבל נוחי דנקנר לא ישלם. דיברו על מרד צרכנים כולל אצל דידי הררי ובלילה כלכלי,אבל כלום לא יצא מזה בסוף.

שכחתי לציין את תוכנית ויסקונסין, שחזרה עם שיפור קוסמטי בלבד בלי לתקן את הבעיות, שיש בתוכנית הזאת ונכון נתניהו החזיר אותה, כאשר הוא יודע היטב מה אותן חברות עשו ויעשו שוב לקהל מחפשי העבודה, שמגיע אליהן.

כל המיסוי העקיף הזה פוגע בעיקר בחלשים looklook ולא בעשירון העליון ואפילו מוריד עוד אנשים שלא היו בקו העוני לעשירון התחתון, אם נתניהו רוצה עוד מיסים, שיקח לשם שינוי מהעשירון העליון את הכסף הזה על מכוניות חדשות וכו... אתה מוזמן לחפש את ה"מתנה", שנוחי דנקנר קיבל מנתניהו בתקציב האחרון. (דיברו על הנושא הזה מספיק בתוכניות של הכלכלה.) אם משהו היה צריך לקבל את המתנה הזאת אלה אגד ודן ולא אדון נוחי דנקנר, כדי שכרטיס לאוטובוס יעלה פחות כסף לנוסעים באוטובוסים.
will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google

נערך לאחרונה ע"י linuxsboot בתאריך 19-01-2011 בשעה 22:44.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 19-01-2011, 22:55
צלמית המשתמש של looklook
  משתמש זכר looklook looklook אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.01
אני לא מדבר על נוחי דנקנר, כי אני לא מכיר את המקרה.
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי linuxsboot שמתחילה ב "כאשר דיברתי על פוליטיקה נקייה..."

אבל כלכלה לא נבחנת במקרה מבחן של דלק בלבד.

אני רוצה להזכיר לך את הכלכלה בימי השמאל

א. אבטלה גואה
ב. גרעון משגשג
ג. אינתיפאדה שגרמה לפגיעה כלכלית אדירה
ד. יצוא מדורדר

כל הדברים האלה לא קורים, למרות שהם כן קורים ביתר מדינות המערב. על כל טעות שנתניהו עשה, אני יכול למנות לך שבע הצלחות.

אז נכון, נתניהו פגע בחלשים. זו ססמה יפה ולפעמים היא גם נכונה. בעצמי תקפתי אותו על רקע הקיצוץ בקצבאות הביטוח לאומי כשהיה שר אוצר אצל שרון. אבל אי אפשר להגיד שכלכלת ישראל לא במצב טוב. היא כן.

ושוב, ליברמן בממשלה, אם לדעתו המדינה פוגעת בחלשים עד כדי כך הוא יכול לנהוג כמו שלי יחימוביץ ולשבת בחוץ..

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

ישן 19-01-2011, 23:27

בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי looklook שמתחילה ב "אני לא מדבר על נוחי דנקנר, כי אני לא מכיר את המקרה."

אמרת:
ציטוט:
על כל טעות שנתניהו עשה, אני יכול למנות לך שבע הצלחות.

בבקשה אני ארשום עכשיו שלוש טעויות של נתניהו ואתה מוזמן לרשום רק 7 הצלחות של נתניהו בלבד.
טעות 1: תוכנית ויסקונסין,שחזרה בעזרה של ש"ס בתמורה לחוק האבריכים המתוקן.
טעות 2: המיסים העקיפים בתקציב הזה,שזה כולל את הסיפור של נוחי דנקנר והדלק וכו.. שפוגעים בעיקר בחלשים ומוסיפים למעגל של החלשים עוד משפחות ,שלא היו מתחת לקו העוני בעבר.
טעות 3: ניסיון סגירה של בני ציון (בית חולים) בחיפה, אבל הוא נכשל וטוב שהוא לא הצליח לעשות את זה.
אם תמצא 7 הצלחות של נתניהו, אני מוריד את הכובע ואומר לך כל הכבוד.

בכל הנוגע לליברמן, הוא כרגע מתמקד בנושאים אחרים ואני מקווה, שישראל ביתנו תעזור לשכבות החלשות בעתיד, כאשר תוכל לעשות זאת. בנקודה הזאת אתה צודק בנוגע לליברמן.
will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google

נערך לאחרונה ע"י linuxsboot בתאריך 19-01-2011 בשעה 23:30.
ישן 20-01-2011, 01:30

בתגובה להודעה מספר 12 שנכתבה על ידי Bimler שמתחילה ב "קשקוש מוחלט לא פחות מההערצה..."

א, בעבר ביקשת בפורום הזה לדעת מדוע ביטלו את ויסקונסין בישראל וקיבלת את המידע הזה, אך בחרת להתעלם מהמידע!!! ולכן אל תנסה להוציא את נתניהו טוב מהסיפור הזה, כי היא "שופצה" קוסמטית בלבד והבעיות בה לא תוקנו ואלה אותן בעיות,שגרמו לביטול שלה!
ב, מדיניות ההפרטה של נתניהו לא תמיד לטובת האזרחים (כולל הנאמנים למדינה,שכן משלמים מיסים.) ויש תחומים, שאסור להוציא אותם מהיד של המדינה.
ג, אין טעם להמשיך את הדיון הזה איתך, כי אתה לא מכיר בחסרונות של מדיניות ההפרטה של נתניהו ולכן זהו שיח חרשים.

ישן 20-01-2011, 01:40
צלמית המשתמש של infected aviad
  משתמש זכר infected aviad infected aviad אינו מחובר  

חבר מתאריך: 16.10.06
בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי linuxsboot שמתחילה ב "אמרת: [QUOTE]על כל טעות..."

סתם אלו שעולות לי מהראש:
1.בלימת המשבר הכלכלי הנוכחי- ישראל המדינה המערבית שניכנסה הכי מאוחר ויצאה הכי מוקםד ממנו (פרק זמן של משהו כמו שתי דקות).
2.ציצמם את האבטלה פלאים.
3.הצמיחה הגבוהה במערב.
4.גירעון אפסי.
5.עלייה בצריכה.
6.עלייה במדדים בבורסה.
7.האינפלציה הנמוכה במערב.

הכל תוצאה של הטיפול המוצלח שלו בכלכלה הגרועה שירש: מדינה עם אבטלה גבוהה, במיתון, עם גירעון קשה, במשבר עם קרנות הפנסיה... אותם הסוציאליסטים, כמוך, כמו פרץ, כמו יחימוביץ', אמרו "קשה לאזרחים? בואו נגדיל את הגירעון! ככה עושים בפורטוגל והיוון המדהימות!". היום הכלכלות החזקות בעולם שרוצות לצאת מהמשבר מעתיקות את המודל של נתניהו, בזמן שאותן המדינות מהן לקחו הסוציאליסטים דוגמה קורסות אחת אחרי השנייה והופכות לעול על הכלכלות החזקות, כמו גרמניה.
ישן 20-01-2011, 02:38

בתגובה להודעה מספר 14 שנכתבה על ידי infected aviad שמתחילה ב "סתם אלו שעולות לי..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי infected aviad
1.בלימת המשבר הכלכלי הנוכחי- ישראל המדינה המערבית שניכנסה הכי מאוחר ויצאה הכי מוקםד ממנו (פרק זמן של משהו כמו שתי דקות).
2.ציצמם את האבטלה פלאים.
3.הצמיחה הגבוהה במערב.
4.גירעון אפסי.
5.עלייה בצריכה.
6.עלייה במדדים בבורסה.
7.האינפלציה הנמוכה במערב.

בו נתחיל פסול את הטיעון שלך עכשיו.
1, נתניהו לא עצר את זה לבד. נתניהו אולי תרם לתהליך.
2, נכון אנשים, שעובדים תמורת 1800 ש"ח ונחשבים "עובדים" לפי המילון שלך ושל Bimler, אבל הם לא יכולים לגמור את החודש,בתנאי שהקבלן שילם להם את הכסף בסוף החודש בכלל ולא לקח את הרגלים שלו בלי לשלם, כפי שקורה אצל אותם קבלני כוח אדם לפעמיים. אם היו משלמים שכר הוגן, היית צודק, אבל זה לא המקרה בישראל ברוב חברות הכוח אדם וברובן מקבלים שכר רעב.
5, אולי לעשירון העליון ואנשים בעלי שכר מינימום לפי חוק כן, אבל, מי שמקבל 1800 ש"ח לחודש, לא נספר בנתון הזה.
שאר הסעיפים, שרשמת נכונים רק למגזר זה או אחר, אבל לא לכל העם.

עכשיו בו נבהיר משהו, אני לא סוציאליסט,אבל יש גבול למדיניות ההפרטה ונתניהו עבר את הגבול הזה יותר מדי ויש תחומים,שצריכים לחזור ליד של מדינת ישראל באופן מלא כמו הרווחה והבריאות. מדינה צריכה לתת לכל אזרח, שנאמן למדינה ומשלם מיסים, מינימום עזרה ונתניהו הוריד את המינימום הזה לרמה,שאותו אזרח לא יכול לסיים את החודש,כאשר האזרח צריך את המדינה. זה נראה לך הוגן?

ישן 20-01-2011, 16:45
צלמית המשתמש של infected aviad
  משתמש זכר infected aviad infected aviad אינו מחובר  

חבר מתאריך: 16.10.06
בתגובה להודעה מספר 15 שנכתבה על ידי linuxsboot שמתחילה ב "[QUOTE=infected..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי linuxsboot
1, נתניהו לא עצר את זה לבד. נתניהו אולי תרם לתהליך.
תרם לתהליך יותר מכל אדם אחר.
2, נכון אנשים, שעובדים תמורת 1800 ש"ח ונחשבים "עובדים" לפי המילון שלך ושל Bimler, אבל הם לא יכולים לגמור את החודש,בתנאי שהקבלן שילם להם את הכסף בסוף החודש בכלל ולא לקח את הרגלים שלו בלי לשלם, כפי שקורה אצל אותם קבלני כוח אדם לפעמיים. אם היו משלמים שכר הוגן, היית צודק, אבל זה לא המקרה בישראל ברוב חברות הכוח אדם וברובן מקבלים שכר רעב.
אה, אז מה זה עובד? אדם שמשתכר מעשרת אלפים דולר בחודש? אתה מתעלם מהעובדה שמדובר באנשים שהיו מובטלים ועכשיו הם עובדים, כלומר עכשיו יש להם יותר כסף.
5, אולי לעשירון העליון ואנשים בעלי שכר מינימום לפי חוק כן, אבל, מי שמקבל 1800 ש"ח לחודש, לא נספר בנתון הזה.
שוב, אתה מתעלם מהעובדה שלפני כן מובטלים היו במצב יותר גרוע, ופתאום היה שיפור במצבם שגרם לעליית הצריכה.
שאר הסעיפים, שרשמת נכונים רק למגזר זה או אחר, אבל לא לכל העם.
איך נתונים כמו אינפלציה או צמיחה לא נכונים לכל העם?
ישן 21-01-2011, 00:24

בתגובה להודעה מספר 18 שנכתבה על ידי infected aviad שמתחילה ב "תגיד, אתה רציני? בהתחלה רצית..."

המיסים על המים יעלו, המיסים על הדלק (כולל התחבורה הציבורית) וזה רק חלק קטן מהרשימה.
זה בלי שאר המיסים העקיפים שאדון נתניהו הוסיף עם נערי האוצר.

במי נראה לך זה פוגע? בנוחי דנקנר שקיבל מתנה מיוחדת במיסים או בשאר העשירון העליון? לא התשובה היא בקו העוני ומי שיגיע אליו עקב המיסים הללו.
מיסים עקיפים פוגעים בחלשים, אם נתניהו רצה יותר כסף בלי לפגוע בחלשים, הוא היה צריך להעלות את המיסים הישירים.

בקיצור עד שלא תהיה צריך עזרה או קרוב אליך יהיה צריך עזרה כל שהיא מהמדינה לא תבין את הנושא, כמה נתניהו פוגע בשכבות החלשות.

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 23:58

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר