לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 21-01-2011, 09:17
צלמית המשתמש של Segmany
  משתמש זכר Segmany Segmany אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.10.01
Facebook profile LinkedIn profile Follow me...
בגין: אם הליכוד יחקה את ישראל ביתנו, הסיכוי שלנו לנצח בבחירות הבאות קלוש

השר ללא תיק בני בגין (הליכוד) מזהיר מפני הצפוי למפלגתו אם תמשיך לתמוך ביוזמותיה הפרלמנטריות של השותפה הקואליציונית ישראל ביתנו ולהיגרר אחריה.

בישיבתה הסגורה של סיעת הליכוד בכנסת, ביום שני השבוע, נשא בגין נאום תוכחה נגד החלטת הליכוד לתמוך בהצעת ישראל ביתנו להקים ועדה שתחקור את מקורות המימון של ארגוני השמאל וזכויות האדם - הצעה שהתנגד לה בתוקף.. "נאמר לי שהיתה משמעת סיעתית, לכן לא הצבעתי נגד הקמת הוועדה. לא הלכתי וביררתי אם זה נכון", אמר בגין בהתייחסו למה שאירע במליאה בשעת ההצבעה, כאשר חבר מפלגתו השר מיכאל איתן התעקש על כך שלא הוחלטה משמעת סיעתית והצביע נגד.

"אני לא מבין מה יקרה אם מישהו יצביע נגד. בהצבעה על חנין זועבי אמרו לי שהתקשרו ליכודניקים וכעסו שלא הצבענו כולנו בעד שלילת זכויותיה. לכן עכשיו אני צריך לבוא ולהקשיב למשמעת סיעתית. אם זה המצב, אז המצב איננו טוב ואני עומד בדילמה", אמר בגין. "אם אצביע כפי שאני חושב, מסבירים לי שאני מפריע. מצד שני, כדי לא להזיק אני צריך לוותר על חובתי כפי שאני רואה אותה".

לדבריו של בגין, מפלגתו לא צריכה להחזיק בעמדותיה של ישראל ביתנו. "בכל מקרה במגרש הזה אין לליכוד סיכוי מול ישראל ביתנו כיוון שכלפי העמדות של ישראל ביתנו, הליכוד תמיד ייראה כמי שמעתיק ממנה".

http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/1210922.html
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 21-01-2011, 13:09
צלמית המשתמש של looklook
  משתמש זכר looklook looklook אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.01
בגין איבד המון נקודות זכות בגלל הסיפור עם ארגוני השמאל הקיצוני.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Segmany שמתחילה ב "בגין: אם הליכוד יחקה את ישראל ביתנו, הסיכוי שלנו לנצח בבחירות הבאות קלוש"

לא בגלל התנגדותו לועדת החקירה. אפילו אני חושב שועדת חקירה פרלמנטרית נגד גופים פוליטיים היא לא אידאלית ובמדינה נורמלית אפילו הייתי מתנגד לה בתוקף. בגין מאבד נקודות בגלל שבעיית ארגוני הזכויות היא חמורה וחייבים לטפל בה מיידית. אם בגין סולד מועדות חקירה פוליטיות זו זכותו אבל שיציע אמצעי אחר (ולא, לא מערכת המשפט הישראלית) ושידחוף אותו במלוא המרץ בליכוד.

להשתמט מטיפול בבעייה ולא לעשות כלום ורק להתנהג כמי שסולד מליברמן, זה לא פתרון ומפוליטיקאי ברמתו של בגין אני מצפה שיהיה לו פתרון ואם אין שלא יביע ביקורת על הפתרונות האחרים שמטפלים בבעייה שמסכנת את ישראל בטווח הקצר והמיידי. . ההתנהגות שלו בפרשה בהחלט מזכה אותו בתואר "פיינשמקר". שאילולא היה נאמר על ידי ליברמן השנוא, אף אחד בכלל לא היה מתאר אותו בתור "תקיפה". זה ביטוי מאוד עדין.

הדברים גם נכונים בקשר למפלגת הליכוד. ליברמן מוצא פתרונות, חלקם אולי פופוליסטים, לבעיות אמיתיות. אם הליכוד ישכיל למצוא פתרונות אחרים הוא יוכל לבדל עצמו מליברמן ולזכות גם באהדת הציבור. אם הוא רק יביע התנגדות לליברמן למען אהדת התקשורת, ליברמן עוד עלול (או עשוי) להיות רוה"מ הבא.

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 08:59

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר