לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 24-01-2011, 01:22
  Bimler Bimler אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.08.06
לבני: "אם אנחנו מוותרים על שטחים בגולן, אנחנו צריכים עוד יחידות דיור בבית"ר עילית"

הפלסטינים הציעו: מעלה אדומים - תחת ריבונותנו

מסמכי המו"מ בין ישראל לפלסטינים חושפים כי בדיונים בשנת 2008 הציע אבו עלא לשרת החוץ לבני ש-30 אלף תושבי מעלה אדומים יחיו תחת שלטון פלסטיני. שרת החוץ דאז דחתה על הסף: "הפלסטינים יהרגו אותם ביום למחרת"

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4017920,00.html

למותר לציין שהכותרת הינה ציטוט מדבריה במסגרת "דאחקות" עם חבריה מאש"ף להסכם הכניעה ניסתה לנסח יחד עם אולמרט. מאוד קל להתבדח על גורלם של מאות אלפי אנשים, אני מניח, ולנהל מק וממכר על אדמה שגם אם נעזוב את הפן ההיסטורי שלה, חיונית לבטחון ישראל, משל הייתה תגרנית בשוק שהחליטה בבוקר יום בהיר לעשות הנחה של 50% על מלאי המלפפונים שברשותה.

אם מישהו היה זקק להוכחה נוספת מדוע טובה ממשלת נתניהו שהיא בולמת תחת לחץ כבד החלטה מעין זו, קיבל אותה היום.

זה גדול עליה.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 24-01-2011, 02:04
צלמית המשתמש של linuxsboot
  linuxsboot linuxsboot אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.04.06
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Bimler שמתחילה ב "לבני: "אם אנחנו מוותרים על שטחים בגולן, אנחנו צריכים עוד יחידות דיור בבית"ר עילית""

נתניהו לא עוצר כלום ואתה שוב נותן לו קרדיט, שלא מגיע לו.
הערבים לא רוצים לדבר עם ישראל בעיקר בגלל חיים רמון ואנשי שמאל אחרים גם מתוך ישראל, שלוחצים על אבו מאזן ושאר חבריו לטרור בגדה לא לדבר עם נתניהו והממשלה שלו,בשביל שהם אולי יחזרו לשילטון דרך זה ואז הם ידברו איתם במקום נתניהו. פירסמו את זה בחדשות 2 ואצל "לונדון את קירשנבאום" ולמזלו של נתניהו אבו מאזן והחברים שלו המחבלים בגדה קונים את זה מסיבה כל שהיא.
will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google

ישן 24-01-2011, 21:51
צלמית המשתמש של TIMON the mongoose
  משתמש זכר TIMON the mongoose TIMON the mongoose אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.12.09
אותי מאוד עיצבן הפתיח של יעקוב אילון בנושא
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Bimler שמתחילה ב "לבני: "אם אנחנו מוותרים על שטחים בגולן, אנחנו צריכים עוד יחידות דיור בבית"ר עילית""

"הרשות הפלסטינית הסכימה לצעדים מרחיקי לכת (בתדהמה)"

אני לא מבין למה זה מרחיק לכת , נקודת המבט שממנה יוצאים כלי התקשורת כאילו הפלסטינים בגדו בכולם שהם הסכימו לצעדים שאנחנו לא יכולים בלעדיהם והם חייבים להיות נקודות הפתיחה בכל משא ומתן.

"אוי לא, הפלסטינים ויתרו על זכותה שיבה , איך הם העזו לעשות זאת". באמת מישהו הזוי היה חושב שאפשר לעשות הסכם עם זכות השיבה?

"אוי לא , הם ויתרו על הגושים הגדולים" . אהההה , מראש ויתרנו כבר על אריאל .

הכותרות בעולם כל כך מזועזעות שאיך הם ויתרו על עקרונות שיכולים למוטט את המדינה היהודית הקטנה.

אני יכול להבין את אל ג'זירה ואת העולם הערבי אבל מוזר לי לראות את משפטי של מגישי החדשות אצלנו ואתרי האינטרנט שבמקום לכתוב : נחשף כי הפלסטינים ויתרו על דברים שמאפשרים לנהל משא ומתן הגיוני לשתי הצדדים. במקום זה יש כותרות של תדהמה ויריב גוגלהיימר עוד שנייה יארגן הפגנה נגד אבו מאזן שהוא מעז לוותר על אריאל.

נערך לאחרונה ע"י TIMON the mongoose בתאריך 24-01-2011 בשעה 21:55.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 20:25

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר