04-02-2011, 13:31
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 09.12.06
|
|

לחוץ. וקיצרו לי זמנית את החופשה בבית..
>סיפור בכייני<
הייתה לי שמירה, 18:00-21:00, בעמדה הכי קרה בבסיס כשיורד גשם ויש ערפל ורוחות. הקצינתו אמר בעליית המשמר שכשיורד גשם, העמדה מתבטלת ומאחדים שתי עמדות.
יופי, הכל טוב ויפה, אני באה לעלות לשמירה, בהנחה שאם לא מבטלים לי אותה, לפחות יתקעו אותי באחד ממגדלי השמירה בבסיס (לא אכפת לי לשמור, יש דברים יותר גרועים..)
אבל לא, הקצינתו מחליט להעלות אותי בכל זאת, לעמדה חשופה (אבל עם סככה מעל) הנמצאת מאה מטרים מהגדר (עם עוד סוג של גדר ביניים באמצע), לתצפת על עמדה שלא קיימת גם ביום יפה, כשיש ערפל כזה שבמילא אם יחליט איזה פסיכי לבוא לחבל בבסיס, גם כך אני לא אראה אותו..
הוא לא עדכן את הסמלתו שאני נמצאת שם, עשה לי פרצופים שאחרי שעה וקצת כשביקשתי תה, שהיה אמור להגיע לשומרים בכל מקרה, אבל הנחתי שמכיוון שהסמלתו לא יודע איפה אני, הוא ידלג עלי- מה שהתברר כנכון (ובכלל לא התכוונתי שהוא יביא לי, אבל הסמלתו לא ענה בקשר, אז הקצינתו מיד קפץ ועלה מולי, אז נאלצתי לבקש ממנו..) ורק אחרי שעתיים ו-45, מתוכם יורד גשם לפרקים - ובשעה האחרונה שוטף, הוא מבין שאני לא אמורה להיות שם.
אחרי הכל, רבע שעה לפני הסוף, אחרי שהוא מבין שאני לא אמורה להיות שם ואנחנו כבר בדרך לפרוק את הנשק, הוא עוד נוזף בי שלא הסבתי את תשומת ליבו שיורד גשם. נו מה, אתה לא רואה את לבד?! כבר שעה שיורד פה מבול!!!!!!
אני מטומטמת שלא אמרתי כלום עוד קודם, אבל גם ככה הרגשתי מפונקת ולא רציתי להיות בעייתית.
אוף! אמנם סיימתי רבע שעה לפני הזמן, אבל באמת לא הייתי אמורה להיות שם.
>סוף סיפור בכייני/<
לפחות את הפטרול שהיה אמור להיות לי 03:00-06:00 ביטלו לי (בלי קשר לשמירה ההיא).