לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 31-01-2011, 16:31
  .ישראלה היפהפיה .ישראלה היפהפיה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.07.06
מדוע רוה,מ צריך לשוחח ישירות עם שגריר בקשר שאבטחתו בסיכון? מה ההגיון בכך
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי פלמינג שמתחילה ב "ראש הממשלה בנימין נתניהו טרם יצר קשר עם השגריר בקהיר"

חוץ מרצונו של עיתון הארץ לגעת בבלוטות הרגש ולהזכיר לנו כי הביבי הנורא אינו חס על השגריר הנרדף ואוכל נקנינקיות עם שרה בזמן שמובראק ואיתי ורד מתחבאים מפני אל ברדעי [מצב זמני אגב לדעתי, כדאי שאל ברדעי יתחיל לבדוק את מכוניתו בכל בוקר ויתן לחברו הטוב לשתות קצת מהקפה לפני שהוא לוגם ממנו]...

סוקרנתי גם לדעת האם כל שיחת טלפון בין לשכת רוה"מ לשגרירות בהכרח עוברת דרך מקורות הארץ?

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 31-01-2011, 16:54
  משתמש זכר פלמינג פלמינג אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.01.09
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי .ישראלה היפהפיה שמתחילה ב "מדוע רוה,מ צריך לשוחח ישירות עם שגריר בקשר שאבטחתו בסיכון? מה ההגיון בכך"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי .ישראלה היפהפיה
חוץ מרצונו של עיתון הארץ לגעת בבלוטות הרגש ולהזכיר לנו כי הביבי הנורא אינו חס על השגריר הנרדף ואוכל נקנינקיות עם שרה בזמן שמובראק ואיתי ורד מתחבאים מפני אל ברדעי [מצב זמני אגב לדעתי, כדאי שאל ברדעי יתחיל לבדוק את מכוניתו בכל בוקר ויתן לחברו הטוב לשתות קצת מהקפה לפני שהוא לוגם ממנו]...
סוקרנתי גם לדעת האם כל שיחת טלפון בין לשכת רוה"מ לשגרירות בהכרח עוברת דרך מקורות הארץ?

צטוט:"
גורמים בכירים במשרד החוץ ציינו כי נתניהו ויועציו, בדגש על היועץ לביטחון לאומי עוזי ארד, לא התקשרו לשגריר הישראלי כדי להתעניין בשלומם של הדיפלומטים הישראלים על רקע המצב הביטחוני הרגיש שהביא לפינוי בני משפחותיהם. כמו כן, נתניהו או ארד לא שוחחו עם השגריר או עם שאר הדיפלומטים כדי לקבל את הערכותיהם לגבי המצב בשטח. "

האם צריך לפקפק ? מה זה קשור להשקפת עולמו של העיתון אם מדובר בעובדות?

ישן 31-01-2011, 19:17
  משתמש זכר פלמינג פלמינג אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.01.09
לפלמינג אין כל מושג!
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי .ישראלה היפהפיה שמתחילה ב "בטח שזה קשור להשקפת עולמו של העיתון."

אבל לעניות דעתו של פלמינג, לא הייתי רוצה להיות בנעליו של כל דיפלומט בסיטואציה כזאת במצרים.
ובלי ציניות, מגיע להם קצת קרדיט על כך שהם עושים את עבודתם נאמנה, לא פחות מאדון מזאל שהוצא מהבויידם וגם עוד שגריר שלא זוכר את שמו שראיתי אותו מתראיין בטלוויזיה.

אתם מתארים לעצמכם המון משולהב פורץ בקלות לשגרירות והמשטרה והצבא עומדים מן הצד?

הזיכרון שלנו קצת קצר, אבל בטח יש כאלה שקראו קצת את מה שעבר על השגרירות באיראן, ומה עבר על השגרירות האמריקאית באיראן ובסייגון.

ולכן, אם ראש הממשלה מצא לנכון שלא צריך להתקשר ולחזק את ידיהם של מי שבאמת נמצא בקו הראשון ולא עיתונאי שלא בדיוק מספר שהוא ישראלי ודוחף מיקרופון לפה של כאלה שמוכנים לדבר גם עם השטן, אז בכל אופן מגיע קצת שנכבד אותם.
מה דעתכם?
ישן 31-01-2011, 19:32

זה לא ענין של כבוד. זה ענין של עבודה מסודרת.
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי פלמינג שמתחילה ב "לפלמינג אין כל מושג!"

ההמון טרם סיכן את השגריר. שגריר במצרים הוא איש מקצוע וכמו סוכן מוסד מנוסה הוא לא זקוק לשיחות עידוד ממי שמצויים שלושה דרגים מעליו שאין להם מה לתרום לו בהבט המעשי. הוא צריך אולי לשרוף חומר ואולי לפנות אנשים מסויימים וליצור קשר עם אחרים לקבלת מידע ואולי לארגן דירות מסתור.

והאמת - אפילו איני בטוח שמישהו מהדרג המדליף באמת יכול להיות בטוח שלא נערכה שיחה כזו. אני מקווה שלא - כי זו לא עבודת מטה נכונה.

אסור לייחס יותר מדי משקל לאקטים סימליים. אני מקווה שהדברים המעשיים והמקצועיים - מתבצעים.
ישן 31-01-2011, 23:42

אני מעדיף שהבוסים שלי לא יתקשרו אלי כלל. לא בבוקר ולא בערב :)
בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי פלמינג שמתחילה ב ""ותחזקנה ידיך" הוא לא הבעת עמדה בגנות או בזכות"

רחוק מהעין רחוק מהלב, רחוק מהאוזן רחוק מהכיס...

[פלמינג, בוקר טוב! מדבר זרובבל בוס בכיר ממחלקת מחצבי ההון האנושי, נו כן משאבי אנוש לשעבר, כן כח אדם בדיוק. זהו שרציתי לומר שאנו מרוצים מאוד ממלאכתך וניכר עליך שאתה מזדהה עם הארגון שלנו. יישר כח ונשלח לך תעודה מקרטון בלמינציה על כך + זכוי על חצי ארוחת בוקר זוגית באפרופו לא כולל עוגה ותוספות. בכל אופן אנשים כמוך אנו צריכים, אנשים שרואים עם מקום העבודה שלהם עין בעין וחשים מחויבים אליו. אפרופו עין בעין בטח קראת בגלובס שהממונה על ההגבלים העסקיים והחשב הכללי הוציאו למוסד שלנו עין הנבלות וחשבתי לעצמי שעובד מזדהה כמוך יוותר בחפץ לב על נאמר 5% משכרו בכדי לאפשר לי ולמנכ"ל לסוע לפסטיבל בריו אההממ.. התכוונתי בכדי לאפשר למקום העבודה שלנו להבריא באמצעות תוכנית מיוחדת שרצה עכשיו בברזיל. ברזיל, כן זה בדרום אמריקה. מומחים מספר אחד בעולם להבראת ארגונים.

יש שם פסטיבל בדיוק עכשיו אתה אומר? מענין לא שמענו על זה... בכל אופן סגרנו על 10% מהשכר שלך? אהההממ.. כשאמרתי 5% התכוונתי לכל אחד מאתנו כרטיס אחד לי ואחד למנכ"ל. אז אדיוס אמיגוס ותודה לך בשם הארגון]

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 18:39

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר