28-02-2011, 20:38
|
|
מהנדס אווירונאוטיקה, עוסק במגוון נושאי תעופה שנים רבות
|
|
חבר מתאריך: 17.07.05
|
|
|
אם זמן של מישהו מתבזבז
זה הזמן של האנשים בפורום שטורחים לענות לך.
אחרי מספר חודשים בפורום ואפילו לא טרחת ללמוד לענות באשכול כמו שצריך.
נגד אתה רוצה להיות? בשביל להיות נגד צריך לעבוד קשה. זה לא "תפקיד" שעושים קורס מקוצר ומקבלים להיות "נגד". צריך קודם להיות טוראי ולהצליח, אח"כ רב"ט ולהיות טוב. אולי אח"כ, אם המפקדים מרוצים, לקבל סמל - ואם אתה שווה את זה - אז אולי יחשבו על קבע. אבל אתה מה? חשבת לך "נבוא לצבא, נחפש תפקיד. אולי אהיה קצין, אולי אהיה נגד, בא לי, למה לא?"
זה לא אתה שבאחת ההודעות שלו סיפר שרצה להשתין על המיטה כדי להשתחרר? קטונתי מלהביא כאן את כל מסכת עלילותיך בצבא, כפי שהובאו בפני הפורום, את החפירות שלך ואת השאלות המאד תמוהות. "אולי אהיה נהג בוס", "אולי אהיה קצין". כאילו שקצין המיון שם בפניך שורת תפקידים ואתה, ברוב טובך, רק צריך לבחור. פעם אחר פעם הציעו לך כאן הצעות ואתה רק חפרת, סיפרת למה זה בלתי אפשרי ועשית הפוך.
לא אכתוב כאן את שאני חושב עליך כחייל. עד כה. אבל אם אתה רוצה משהו - כמו שנאמר - תפסיק לשאול כאן שאלות מטופשות ותתחיל לעבוד. לעבוד קשה. תעשה מה שאומרים לך. בדיוק ויותר טוב. תהיה כזה שהמפקדים יגדו עליו "עוז? עוז הוא חייל טוב, אני רוצה עוד אחד כמוהו". רק אז תוכל לשאול אם "כדאי" לך להיות קצין. במצב של היום אף אחד לא ימליץ עליך לקצונה, לא לנגדות ולא לרב"טות. אז אין לך מה לשאול כאן, כי האופציות הללו לא עומדות לרשותך.
אתה הבאת את זה על עצמך. תביט בראי. כן, זה שאתה רואה שם - הוא האשם. אם הוא לא ישנה מעשיו ודרכיו, הוא ימשיך להיות ממורמר, חייל גרוע ורק יחכה ליום בו ישתחרר. וכשתשתחרר, אם המצב לא ישתנה - כל מפקדיך ינשמו לרווחה.
תפסיק לשאול. לך לעבוד. הפורום לא ייתן לך תשובות. המעשים שלך בצבא יתנו לך תשובות.
נערך לאחרונה ע"י YHS בתאריך 28-02-2011 בשעה 20:51.
|