לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 02-03-2011, 00:45
  barchoki barchoki אינו מחובר  

חבר מתאריך: 02.03.11
מגעיל דחוף וחשוב מאוד-העלאת פרופיל ביום הגיוס!

בניגוד לשאלות האחרות שמצאתי פה על העלאת\הורדת פרופיל ביום הגיוס,
הבעיה שלי היא פרופיל 64 נפשי.. אני רוצה לבטל את הסעיף או לפחות להתחיל להזיז את העיניים עם הביטול שלו
כבר אין לי בעיות והסעיף הנפשי תוקע לי את השירות למרות שהנתונים שלי יחסית גבוהים (אי אפשר לעבור סיווג ביטחוני, כל מיני קורסים חסומים..)
אני מתגייסת עוד חודש, עוד השבוע אני אתחיל לפקסס ללשכת גיוס בנוגע לזה
מאוד מאוד מאוד חשוב לי שהגיוס שלי לא ידחה יותר ממה שהוא כבר נדחה.. משמע אני לא רוצה ועדות רפואיות שידחו לי את הגיוס, אני מעדיפה ועדה רפואית בבקו'ם אחרי שכבר התחיילתי
עכשיו השאלה היא אם הועדה הרפואית היא גם לבעיות נפשיות(כלומר, אם יש גם ועדה רפואית של הברה"ן?)? הם יכולים לשנות לי פרופיל נפשי ביום הגיוס? ישלחו אותי לועדה רפואית או לקב"ן? כמה זמן כל ההליך הזה לוקח?
אם לא יתנו לי לראות רופא\קב"ן ואני לא אתפנה עד שיתנו לי.. זה מעצר?
אם הקב"ן לא ייתן לי שום דבר ויגיד לי לטפל בזה אחרי הגיוס ואז אני אגיד שאני לא מתפנה עד שזה לא יטופל .. יש דבר כזה בכלל? חח או שאין מה לעשות אם הקב'ן שם זין ולא עושה כלום?

באמת שאני אוכלת סרטים,אני מאוד אשמח לתגובות ועזרה עד כמה שניתן
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 02-03-2011, 18:23
  Pop_Bite Pop_Bite אינו מחובר  

חבר מתאריך: 27.02.10
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי barchoki שמתחילה ב "דחוף וחשוב מאוד-העלאת פרופיל ביום הגיוס!"

קודם כל ברגע שתתגייסי תוכלי לעבור סיווג ביטחוני גם עם פרופיל (לי יש פרופיל 45 נפשי ועברתי סיווג וקיבלתי סודי ביותר), הבעיה היא שלוקח זמן עד שהסיווג מגיע- ובגלל זה כדאי שתתחילי להזיז עיניינים עכשיו.
אין דבר כזה ועדה רפואית לבעיות נפשיות- הקב"ן ממליץ, את הולכת לועדה רפואית והקבלה תאושר מהסיבה הפשוטה- שהם רופאים, לא פסיכולוגים.
כלומר תנסי לקבל זימון לקב"ן כמה שיותר מהר דרך הבקו"ם- שיקבע שהפרופיל הנפשי שקיבלת אינו רלוונטי יותר.
אם תגיעי דרך הבק"ום לקב"ן ביום הגיוס יכול להיות שיקחו כמה וכמה חודשים עד לסב"ט רציני (סודי ויותר).
ואם תראי לקב"ן שאת באמת בסדר- ותוכיחי לו הוא ישלח אותך לועדה, הקב"ן לא נגדך ואם את באמת בסדר הוא יעזור לך להעלות את הפרופיל.
אני שוב ממליץ לך להעלות את הפרופיל לפני הגיוס- קשיים בטירונות שיש לכולם יוכיחו אחרת, ופשוט תעברי מקב"ן הבקו"ם, לקב"ן טירונות, משם לקב"ן יחידה והוא ירצה לראות איך את מסדרת כמה זמן.והתהליך יוכל לקחת כמה חודשים טובים.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 10:34

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר