לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 07-03-2011, 12:07
  ofirsa9 ofirsa9 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 14.02.10
דחיית גיוס דחוף

שלום.
נתחיל מהסיפור, שבגללו אני רוצה לדחות. לפני כחודש וחצי העלתי את הפרופיל שלי בחזרה ל97, משום שאני רוצה לשרת בקרבי, אך מאז שהעלתי את הפרופיל, לא קיבלתי מנילה\זימון לקצין מיון או כל זימון אחר, ופשוט שיבצו אותי לתותחנים, אך אני מעוניין להגיע לפלוגות גולני,גבעתי, צנחנים וכו. לאחר שניסיתי לדבר עם מיטב מספר פעמים ללא הצלחה לשנות את תפקידי, דיברתי עם מספר אנשים, והסבירו לי שיש לי שתי אפשרויות. הראשונה היא לסרב פקודה ביום הגיוס שלי ולהגיע למאסר עד קבלת קציון מיון, והשניה היא לדחות את הגיוס למועד גיוס קרבי הבא.
הגעתי למסכנה שאני מעדיף לדחות את הגיוס, מהסיבה גם שאני רוצה להספיק להוציא את רשיון הנהיגה שלי, המבחן שלי ניקבע לאחר מועד גיוסי, ולכן זאת הסיבה שכתבתי לכך שאני רוצה לדחות, אחר לאחר שדיברתי עם מיטב הבנתי שזה לא בטוח בכלל שיסכימו לדחות לי את הגיוס למועד הגיוס הקרבי הבא, ושהסיכוי שואף ל0. אני ממש צריך דרך שתיתן לי דחייה של 100% על מנת שאוכל להגיע למקומות שאני שואף אליהם וגם על מנת שאוכל לסיים את הרשיון.

הינה המכתב ששלחתי:
שלום רב
שמי אופיר ביניאורי ת.ז ------- ולאחרונה הוקדם מועד הגיוס שלי לתאריך ------- אבקש לדחות זאת. מכיוון שאני בשלבים מתקדמים של הוצאת רשיון נהיגה המועד לטסט שלי נקבע לאחר תאריך הגיוס שלי, ואני מבקש התחשבותולתת לי לסיים הוצאת הרשיון הנהיגה ולדחות את גיוסי. עבדתי בשביל הרשיון הרבה זמן, והשקעתי מאמצים רבים על מנת שאוכל ללמוד ולהוציא את הרשיון, ולאחר גיוסי לא יהיה לי לא את הכסף ולא את הזמן לסיים את הוצאת הרשיון אני מאוד מחויב למדינתנו ומתכוון לשרת בכבוד אבל בבקשה תנו לי להוציא את רשיון הנהיגה שלי אני גר במושב מבודד וללא רשיון נהיגה הגעה ממקום למקום ופגישת החברים שלי בסופי השבוע תהיה בלתי אפשרית בשבילי ללא
רשיון
.

עודה לכם אם תענו לי בהקדם משום שהנושא ממש דחוף.
תודה לכל העוזרים .
אופיר.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 13:20

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר