לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > חומרה ורשתות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 23-03-2011, 12:26
  BatmaHT BatmaHT אינו מחובר  

חבר מתאריך: 23.09.07
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי זיו שמתחילה ב "[QUOTE=amir1]יסלח לי כבודו..."

קל להגיד שהחלון של מיקרוסופט פתוח וכל אחד יכול להכנס ולחמוד כרצונו, ואין לי כוונה להתווכח בנושא (גם אם דעתי אינה קיצונית כשל שני המגיבים)

אבל אם תיכנסו פעם לנעליהם של רוב משתמשי המחשב שאינם מבינים דבר במערכות הפעלה ושאר נושאי המחשב אלא אך ורק באפליקציות שהם נדרשים להם, תגלו שלא תמיד יש להם בכלל ברירה. מבחר הכלים הקיימים עבורם בסביבת חלונות גדול לאין שיעור ממה שהם יכולים למצוא בעולמו של לינוס, החזון יפה, הכיף של המכורים גדול, והמימוש המסחרי להדיוטות לוקה בחסר.

העדיפות למחשב מותג נובעת מסיבה דומה. אני צריך להמליץ למישהו שאינו איש מחשבים מה לקנות, מפרט מדויק ככל שיהיה לא אומר לו כלום, נהפוכו, בעיקר יבלבל ויפחיד אותו, שם דגם מסחרי הוא משהו פשוט שהוא יכול להבין ולקנות. לא תמיד אופטימיזציה היא בחישובי עלות/ביצועי מעבד (וכן, לעצמי ולילדי מעולם לא קניתי מחשב מותג).
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 23-03-2011, 13:25
  שימיadmin שימי אינו מחובר  
מנהל פורומי "תכנות ובניית אתרים" ו"חומרה ורשתות"

חבר מתאריך: 25.10.01
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי BatmaHT שמתחילה ב "קל להגיד שהחלון של מיקרוסופט..."

איכשהוא נראה לי שפספסת את הנקודה.

למה שמישהו ירצה לפרוץ למשרד ולגנוב את הדיסק הקשיח, תוך כדי שהוא אולי משאיר עקבות, ויכול להתפס, כשהוא יכול, הרבה יותר בקלות לשלוף את המידע הרצוי דרך האינטרנט, בלי שלזה שנגנב ממנו המידע בכלל יש מושג ש"ביקרו" אצלו?

את דעתך על מה יותר ידידותי ומה פחות, ואיפה אנשים באמת שומרים מידע שלא רוצים שיגנבו או יחבלו בו (תראה לי בנק ששומר את המידע הפיננסי שלו על מחשבי "חלונות"), אתה יכול להגיד כמה שאתה רוצה. עדיין, שליפת הדיסקים הזו תסרבל לו את העבודה וסביר להניח שלא תגן עליו. מי שפורץ פיסית למשרד בשביל לגנוב מידע עסקי, לא נראה לי שתהיה לו בעייה להרים את הכספת. למעשה, יש סיכוי לא רע שזה הדבר הראשון שהוא יעשה בשביל לקבל hard-copies רלוונטיים של דברים ש"היה אסור לשמור במחשב", ושיגלה בפנים דיסק קשיח, אחרי שיפצח את הכספת במקום אחר, המכיל את כל המידע העסקי, נראה לי שהוא יהיה מאושר!

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 17:49

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר