אלי ישי וציפי לבני דורשים תגובה. ארה"ב: שמרו על איפוק
שר הפנים מזהה הסלמה בכמה חזיתות ודורש פעולה תקיפה יותר. שר הביטחון ברק: "יהיו עליות וירידות, לא הכל ייגמר מחר, אבל אנחנו נחושים להחזיר את השקט". ארה"ב ומצרים קראו לשני הצדדים להפגין איפוק כדי למנוע הסלמה
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי דוד שמואל שמתחילה ב "מעניין שמדינה שמעורבת בשלוש..."
גם אם היתה מעורבת ב7 מלחמות בו זמנית זה לא היה משנה את תגובתם.
מדובר בסה"כ בנוהל הקבוע "ריסון ישראל לאחר פיגוע" המיועד לשמור על אינטרס אמריקאי באזור - לארה"ב
הסכם בעל פה בלתי רשמי עם מדינות ספקיות הנפט במזה"ת, המחויבות לאינטרס הפלסטיני, האומר כי על
ארה"ב שלא לעמוד לצד ישראל בכל מחיר בסכסוך הישראלי פלסטיני, כשמכאן נובע שלא לעודד את ישראל
לפעול בכל מחיר באופן התקפי כנגד הפלסטינים.
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי regi שמתחילה ב "גם אם היתה מעורבת ב7 מלחמות..."
אני הייתי מעדיף שישראל תהיה מבודדת בעולם כמו לא יודע מה,אבל שתגיב באופן חריף...ביטחון יותר חשוב ממעמד בינלאומי וכדומה. אני מניח שהרוב פה יסכימו איתי על זה...
נערך לאחרונה ע"י FRESHMAKER בתאריך 24-03-2011 בשעה 05:11.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Segmany שמתחילה ב "אלי ישי וציפי לבני דורשים תגובה. ארה"ב: שמרו על איפוק"
זאת חובה עליונה של ממשלה לדאוג לביטחון של האזרחים שלה גם אם זה אומר שהמדינה תהיה מבודדת בעולם וגם אם זה אומר שנחטוף סנקציות כאלה ואחרות. צריך לנסות לא להגיע להסלמה,אבל אם אין ברירה-ללכת עד הסוף-לכבוש את רצועת עזה ולחטוף מקסימום עוד דו"ח גולדסטון אחד. אי אפשר כל שנתיים לעשות מבצע בעזה כי נהיה מפוצצים בדו"חות גולדסטון מצד העולם האנטישמי.