לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 01-04-2011, 19:41
צלמית המשתמש של Segmany
  משתמש זכר Segmany Segmany אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.10.01
Facebook profile LinkedIn profile Follow me...
השר מיכאל איתן: תומך בהפעלת סמכויות המבקר על-פי חוק, בחקירת הנסיעות של הזוג נתניהו

השר מיכאל איתן אמר היום (ו') ל-ynet כי הוא תומך בהפעלת סמכויות המבקר על-פי חוק, בחקירת הנסיעות לחו"ל של נתניהו ורעייתו במימון תורמים.

איתן, השר הראשון מהליכוד שמביע באופן פומבי תמיכה בעמדתו של השופט בדימוס מיכה לינדנשטראוס, הסביר כי "למבקר יש סמכויות הקבועות בחוק ואני תומך בכל הליך שמטרתו להוציא את האמת לאור. למיטב הבנתי, אין כאן אף אחד שרוצה להסתיר דברים, והמבקר הוא אדם אובייקטיבי שיבדוק ויפרסם את האמת". הוא הוסיף ש"אני מתנגד לכך שיש מי שמנסה לרכב על גב המבקר כדי למשוך הנושא ימינה או שמאלה.‏ אני סומך על המבקר שיעשה בדיקה הגונה".

http://www.fresh.co.il/vBulletin/ne...=newthread&f=12
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 01-04-2011, 21:58
  .ישראלה היפהפיה .ישראלה היפהפיה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.07.06
מוזר שהנ"ל לא ממש מוטרד מנוהל ההחלטה של יו"ר הוועדה...
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Segmany שמתחילה ב "השר מיכאל איתן: תומך בהפעלת סמכויות המבקר על-פי חוק, בחקירת הנסיעות של הזוג נתניהו"

סתם כך אני תוהה מה דעתך אתה ירון על יו"ר ועדה [הלו הוא 'מר חסון' מהגשש] המזמן כמו בגבעת חלפון ישיבה דחופה בזמן המליאה בהתראה של שעה עם שני נוכחים וממלא מקום אחד שהממולא שלו לא ידע שהוא כזה...

כי אם אתה מרוצה מהענין אז ללא קשר לחיבתך לביבי ולהתעלמות מכך שאותו יו"ר ועדה וחבריו למפלגה נגעו כנראה ג"כ במנעמים דומים - ניתן להסיק כי מקובל עליך [ועל מיקי איתן כמובן] כי ביום שאחמד טיבי יהיה יו"ר תורן של המליאה יוכל להעלות בהתרעה מוסווית הצעה לסדר לביטול המדינה ולמתן סמכויות שיטור לחמאס בת"א ולהעבירה ברוב מזדמן של עוד שני ח"כים ערבים...

אגב מיקי איתן, בעבר הייתה לו אובססיה לתאוריית הקונספירציה אודות רצח רבין ותמיד תהיתי מדוע לא עשה אחת מן השתיים כשהגיע אל השררה והאמת: [1] הודיע להמון המאמינים כי הכל בדיה ואין עוד פושעים או מופקרים זולת י.עמיר [2] כי הוא צדק בכל ספקותיו וכי לא ירפה עד שישזוף אור השמש את האמת ויקוב הדין את ההר...

פעם מזמן, הבאנדיט היה עימי באותה יחידת מילואים. לזכותו יאמר שבין ישיבה לשיבה בהחלט נסע עייף והגיע לקווים. באחד הלילות תפס אותו המ"פ ישן. ומה עשית לו? שאלו החבר'ה כששמעו זאת למחרת...

מה יכולתי לעשות? משך המ"פ בכתפיו... שאלתי אותו ישנת? הוא אמר שכן ובקשתי שלא יעשה זאת שוב... האם יפתיע אותך לשמוע כי אותו מ"פ הפך לפסיכולוג הרבות הימים?

במבט לאחור - נראה לי כי עם זוית הראיה הלא עקבית של מיקי ועם העמדות המחורבנות שהיו במוצב - מוטב היה לכולנו כי נרדם. טוב לא היה יוצא מזה...
ישן 02-04-2011, 00:12
צלמית המשתמש של hayal pashot
  hayal pashot hayal pashot אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.10.09
מיקי גם מתחיל להתקרנף לנו???
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Segmany שמתחילה ב "השר מיכאל איתן: תומך בהפעלת סמכויות המבקר על-פי חוק, בחקירת הנסיעות של הזוג נתניהו"

אני חייב לציין שמגמת ההתקרנפות בימין בכנסת הזאת שוברת שיאים,

אם בעבר היו לנו את ה"קבועים"- דן מרידור,אהוד אולמרט(בגלגול הליכודניקי).

אז עכשיו מתחילים לראות סימנים מדאיגים גם בקרב השכבה הצעירה יותר,

אפילו גדעון סער (שנזכור לו את התייצבותו האמיצה כנגד שרון, למרות ששרון ניסה לקנות אותו במרץ).

וגם גלעד ארדן מתחיל לפזול לתפקיד ימני המחמד של התשקורת. (הולך טוב עם תפקיד השר

לאיכות הסביבה ה"ליברלי", ומיופייף, כמו שראינו לצערנו מהקרנף לשעבר רוני מילוא).

בקשר למיקי, אני מקווה שאלו ניסיונות פילפול פרקליטיים ולא תסמיני התקרנפות,

כי יהיה חבל לאבד אותו.

אכן גם פה ליברמן החד ראייה צדק, הימין לא יודע לשלוט.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 20:40

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר