07-04-2011, 00:02
|
|
|
|
חבר מתאריך: 15.07.02
|
|
|
סדרה של תקלות שהופיעו פתאום סתם כך
אולי זה קצת אירוני, אבל נדרשתי להתקין את visual studio 2008 על מנת שאוכל להגיש עבודות של c++ בצורה שהם יעברו קומפילציה לבודק..
ממש באותו היום, נתקע המחשב ממש קפא, ואז סירב לעלות שוב, בכל פעם נתקע במקום אחר, עד שהגיע למצב שהוא ממש כתב לי disk read erro, press ctl+alt+delete to restart.
אני לא התרגשתי ממש, והוצאתי אותו מהחשמל, לחצתי על הכפתור שמדליק 10 שניות (פרקתי את ספק הכוח) והכל חזק לקדמותו. כל זה קרה אתמול כן?
היום, שוב באתי לעבוד על הוויזואל סטודיו המגעיל הזה, ושוב המחשב קרס, אך הפעם זה לא היה כ"כ פשוט, לקח לו איזה 200 ריסטים (ואני לא מגזים) לעלות, עם או בלי קשר לפריקת הספק כוח.. נוצר מצב שהמחשב עולה לווינדוס, אך ממש נתקע כל 2 דקות אולי דקה לכ-2 דקות.. כאילו משהו דפוק לו בהארדיסק הראשי..
מדובר ב WD 250 ישן.. אז יש סיכוי שהוא נדפק.. אבל לא בטוח.
ואז!! גיליתי שהדיסק השלישי (יש לי שלושה) אחת המחיצות שלו (יש לו 2 של 500) פשוט נמחקה (רק ה volume) כל הדאטה עדיין שם, אבל אינני מצליח לשחזר את הדאטה! אני לא בטוח גם מה קרה כאן.. אבל משהו קרה. מדובר בהראדיסק של samsung f1 spinpoit 1TB.
חשוב לציין שיש עוד הארדיסק של סמסונג רק מדגם f3 גם טרה אחד, ולו לא קרה מאום..
מפרט המחשב:
amd phenom x4 955
DFI dk-790fxb
8gb ram ocz reapper DDR 3
2x samsug HD 1TB
WD HDD 250GB
ATI Radeon 5850 1 GB
מערכת הפעלה win 7 64 bit מקורי (כן כן יש מקוריים אי שם..).
אשמח לשמוע רעיונות למה יכולה להיות הבעיה..
|
|